מי אני

tosh43

New member
פירגונים

כלי נגינה אהוב? סגנון מוזיקה? זמר? זמרת? להקה? I POD או דיסקמן? מורידה מוזיקה? כל כמה זמן קונה דיסק מקורי? דיסק שחרשת עליו בזמן האחרון? צפון או דרום? ים או נחל? אוהל או ערסל? עיר או טבע? שקט או בלאגן? פירסינג או קעקועים? פירסינגים בתכנון? קעקועים בתכנון? צילוק כן\לא? ירוק או חום?

כפרעלייך D:

כלי נגינה אהוב? גיטרה חשמלית. סגנון מוזיקה? כל הסגנונות באופן שווה. :] זמר? אלביס פרסלי. אין עליו. זמרת? איימי-לי XD להקה? הדורבנים. I POD או דיסקמן? אייפוד. מורידה מוזיקה? דה. כל כמה זמן קונה דיסק מקורי? מעדיפה להוריד מהאימיול. למי יש כסף לזה? D: דיסק שחרשת עליו בזמן האחרון? D: ^ צפון או דרום? צפון! ים או נחל? ים. אוהל או ערסל? ערסל
עיר או טבע? עיר שקט או בלאגן?באמצע. פירסינג או קעקועים? פירסינג. פירסינגים בתכנון? דיית' ומשהו מגניב בטבור D: כרגע יש לי בטבור למעלה. מתכננת בעתיד לעשות את שושנת הרוחות [צפון,דרום,מזרח,מערב]. קעקועים בתכנון? כרגע אין. צילוק כן\לא? תלוי בצורה של הצילוק. ירוק או חום?ירוק שאלה לי אלייך: מה המסנג'ר שלך? XD

GoneWithTheSin

New member
בואי לא נלך כ"כ רחוק,

אבל בואי נגיד שהרוב פה לא היה מתנגד לעשות לו איזה טובה
[יצאתי סוטה, הוו וול.]

tosh43

New member
לא כדאי להן

אני סובל משפיכה מוקדמת יש לי זין קטן וריח ממש ממש רע מהפה!!! *טוש נוסע דרומה ויש מצב שהוא חוזר קצת שונה*

*מזועזעת* ../images/Emo163.gif

גם את שומעת עכשיו צרחות של השכנים/בני משפחה/מי שבבית בעקבות ניצחון במשחק כדורגל? O_O |מתה|

למעלה