מי אני?

m L m

New member
סתם...כי בא לי...

שם: מירי-אורית גיל: 24.10 (עוד חודשיים יומולדת
) הסבר לניק: אמממ... מירי L מירי דמות אהובה בגילמור: לורולי, רורי, סוקי, אמילי, ריצארד, לוק, מיישל, קירק, לין. שכחתי מישהו?! דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה:ג'ס ודין. כמה עונות/ פרקים ראיתם: כולן. איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: ER, חברים, הישרדות, משתגעים מאהבה, והתוכנית האחרונה שכבשה אותי - עקרות הבית המיואשות
מוזיקה: shania twain, the corrs, celine dion ובכלל מוזיקה לועזית. סרטים: צליל המוזיקה, אושן 11+12 - אבל זה בגלל החתיך שמשחק שם - שזה גורג' קלוני (שלא תבלבלו) אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז:

Kill Bernard

New member
הו אוקיי ../images/Emo152.gif

שם - יש כאן מישהו שלא יודע?
אם כן, שיתבייש לו.
גיל - פעם אחרונה שבדקתי 17 וחצי, אבל אממ.. זה היה לפני איזה חודש. או שניים. לא עקרוני. (או שכן?
) הסבר לניק - הממ. אז יש איזה מטומטמת אחת שאני מתעבת (ומכאן הצורך להרוג
) שקוראים לה ביאנקה. אבל, השם הזה לא מתאים לה, כי היא יותר כמו העכבר בברנרד וביאנקה במבצע אוסטרליה (פראנק [וג'ואנה?] רולז
). אז קוראים לה ברנרד. ואז, תדאאם! מה יוצא? דמות אהובה - לורליי
דמות שנואה - הממ. טיילור
כמה עונות - אני עכשיו ברביעית. והשאלון הזה ברגעים אלה מונע ממני ללכת לראות את 20
יאיי! טלויזיה - דבר מעניין: אני מתחילה פחות ופחות לחבב תוכניות טלויזיה.. מה שאני אוהבת כרגע הצטמצם לבנות גילמור
, חברים, אממ.. זהות בדויה זה חביב, ו.. אני חושבת שזה הכל
(אבל אני עדיין רואה מכושפות
ואלי מקביל
) כמובן שיש פתרון הרבה יותר טוב מטלויזיה פשוט - לראות אלאניס בFOS!
או בכלל, DVDים.
מוזיקה - אלאניס!
וגם. הממ. רד הוט צ'ילי פפרס. וסוזן וגה. וסתם דברים אחרים. ^^ סרטים - דוגמה, Finding Nemo, עידן הקרח, דברים מטומטמים אחרים. (ברנרד וביאנקה במבצע אוסטרליה?
) החתימה שלך - כל עוד יש שם אלאניס, אני מרוצה!
ודוקא SCC?..
העם דורש Jagged Little Pill!
אייקון שימושי - לצערי הרב זה
. כי פשוט יש בעולם שלנו הרבה אנשים שדורשים כזה. וגם כי הוא מאגניב
ועכשיו, אם תרשו לי, אני הולכת לראות 420!

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gifמרשים..מרשים..!../images/Emo9.gif

אממ...אני אוהבת את הדיסק הזה!
ברור שהוא לא מתקרב לרמה של JLP או SFIJ אבל אני עדיין מרוצה
עדיין לא הבנתי את הניק!
מזה הסרט הזה
ואממ..הגית לפרקים המעניינים!

Kill Bernard

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

"אתה תצא כחגורה, אתה כ|לא זוכרת|, ופראנק, פראנק היקר..." "אנ'לא שומע.. בואי מתילדה, בואי מתילדה, בואי מתילדה נרקוד לה לה לה -" "ארנק! ארנק יפה לגברת" "לאאאא! אני לא רוצה להיות ארנק..."
(התיבה. עם החופשי חופשי! אוי. די. צריך לראות את הסרט הזה שוב, דחוף)

Loreleiִ

New member
וואי חברה שלי ואני כל הזמן מריצות

את הקטעים האלה.. פראנק הוא האלוהים החדש! את ביאנקה אני לא סובלת, היא כזאת פוסטמה.

שיהיה....

שם: אפרת גיל: 16 וחצי הסבר לניק: הוא די מסביר את עצמו... דמות אהובה בגילמור: לורליי, רורי, פריס (היא פשוט מצחיקה...), ליין, לוק, כריס!!!
דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: אין ממש... אני לא מתה על ג'קסון... כמה עונות/ פרקים ראיתם: הכל איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: הרבה... ג'ואן מארקדיה, מכושפות, באפי, חלום אמריקאי, מגרש ביתי, the OC, סמולוויל, ועוד כל מניי שאני לא מצליחה לחשוב עליהם כרגע... מוזיקה: אני נוהגת להתעלם מהשאלה הזו בדר"כ... סרטים: אימה למיניהם, משחקי פיתוי, סרטי ילדים נוסטלגיים... (דיסני וכו'...), אין לי ממש משהו אהוב, זה הכל תלוי במצברוח... אממממממממ...אמממממממממ... מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!] התעלמתי... אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז: אני לא ממש משתמשת בהם הרבה אז... נלך על... כולם!...

Loreleiִ

New member
אה נכון, יש להוסיף נושא להודעה.

שם: שמרית. גיל: ביולי 17. הסבר לניק:
According to German legend, there was once a beautiful youg maiden, named Lorelei, who threw herself headlong into the river in despair over a faithless lover. Upon her death she was transformed into a siren and could from that time on be heard singing on a rock along the Rhine River, near St, Goar. Her hypnotic music lured sailors to their death. The legend is based on an echoing rock with that name near Sankt Goarshausen, Germany.​
זה כלכך מגניב שבגלל זה קראתי לעצמי ככה
דמות אהובה בגילמור: אני לא בטוחה, נגיד שלורליי. דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: ג'ס. תמיד זה יהיה ג'ס. כמה עונות/ פרקים ראיתם: שלשום ראיתי את 401 :] איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: מלקולם, סימפסונס, סאות' פארק, את התוכנית עם המשפחה המצחיקה הזאת ב-20:55 בערוץ שלוש, שכחתי איך קוראים לה. מוזיקה: מולי.
סרטים: יותר מדי. מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: אוי זה מהמשפטים החכמים האלה שתמיד אין לי כוח לקרוא אותם D: אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז: אממ.. אממ.. לא יודעת, אני במהירה.

סקווצ

New member
בקשר לסידרה שאמרת בערוץ 3

"ככה זה בחיים"-התירגום הזה כלכך גרוע

סקווצ

New member
-משהו חכם-

שם: ממ רותם גיל: 16[יא אני בת16] הסבר לניק: אמפ.. סתם היה לי כינוי אחר נמאס לי ממנו הקלדתי כמה אותיות והחלטתי שזה יהיה שמי מעכשיו דמות אהובה בגילמור: מישל:] דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: אמ.. יא ברגעים כאלה אני שמה לב שלא ראיתי הרבה זמן אה כן מקס כמה עונות/ פרקים ראיתם: עד העונה השלישית איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: ממ שנות ה70 חברים מכושפות ג'ואן המירוץ לאיתמול [שיגיעו כבר העונות החדשות שלהם] ובנות גילמור מן הסתם מוזיקה: עברי לידר,מוניקה סקס,יוניבלוך וכו'וכו' מרחיבה אופקים ברגעים אלה סרטים: אע לא עולה לי מה שמזכיר לי שאני צריכה לראות אקסמן2 כבר מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: -הולכת לבדוק- עמוק]: אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז: אני מתעצלת להשתמש בסמיילים בד"כ אבל מחבבת תסמילי הזה ביותר

אורוש47

New member
../images/Emo9.gif

שם: אור גיל: 13 וחצי (אמאלה........ עכשיו אני רואה שאני נורא קטנה פה
) הסבר לניק: [אני פשוט לא מבינה את של רובכם!] אמממ....... ה"אורוש" די מסביר את עצמו (
) ו47 כי גמני מכורה לזהות בדויה....
(וגם כי לא יכולתי לשים פשוט אורוש....
) דמות אהובה בגילמור: או יש המוןןןן....... לורליי לוק ליין ג'קסון סוקי..... אממ ומישל
דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: [כי שנאה היא מילה חזקה, בלהבלה]:אמממ מקס מדינה. כמה עונות/ פרקים ראיתם: אני עם ערוץ 10.......
איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: הו יש כל כך הרבה.....
זהות בדויה, מכושפות, מלאך שחור, ג'ואן מארקדיה, טרו קולינג, רוזוול, שמולוויל, THE OC, ONE TREE HILL, סאמרלנד, חברים, וכוכוכו..... מוזיקה: THE CALLING
, גרין דיי.... מארון 5
בון ג'ובי......
קלי קלרקסון, וכוכוכוכוכו. סרטים: אממ אממ אממ שודדי הקאריביים, אושן 11, ואני חייבת להגיד פורסט גאמ כי כרגע ראיתי.
אממממממממ...אמממממממממ... מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!] המממ עמוק אני משערת...
אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז: הו יש המונים.....
יש את השימושיים שזה
ויש את אממ
,
,
וכוכוכוכו.

למעלה