מי אני?

אולי קטנה יחסית, אבל ../images/Emo54.gif

יש לך טעם מאוד טוב בסדרות, סרטים ומוזיקה

GinGerit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif אני עונה

שרשור הכרות/ הפגנת נוכחות/ הפגת שעמום/ווטאבר.. אממ...כן.. שם: אירה גיל: 19 וחודש ואמ...שניה...ושמונה ימים הסבר לניק: כי אמ....אני טיפה ג'ינג'ית דמות אהובה בגילמור: כולם! דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: נואו באצ' טינג! כמה עונות/ פרקים ראיתם: את כולם כולל כולם איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: מכווווושפות! מוזיקה: יפה סרטים: יס 1 בעיקר אממממממממ...אמממממממממ... מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!] מיאו! אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז:

morini77

New member
נולדה לי אחיינית ראשונה!! ../images/Emo9.gif

שם:מור גיל:16 ועוד מעט וחצי הסבר לניק: [אני פשוט לא מבינה את של רובכם!] מוריני כי ככה אימא קוראת לי ו-77 כי זה המספר בית שלי. נכון, בנאלי אבל הדבר הראשון שעלה לי בראש.
דמות אהובה בגילמור: לורליי כי היא דומה לי מאוד
דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: אני לא מעריצה גדולה של ג'ס. אל תהרגו אותי!
כמה עונות/ פרקים ראיתם:כולם חוץ מ-5.15 האחרון איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים:אממ... כבר לא רואה טלוויזיה מאז שהתחילה כיתה י"א.
מוזיקה: ריילו קיילי, אואזיססססס, נירוונה, אלאניסססססס (היום שמו אותה ברדיו בשיעור ספורט והתחלתי להשתגע כי זה היה HEAD OVER FEET וכל הפריחות הסתכלו עליי כאילו: יו איזה שירים מגעילים, היא לא שומעת מושיק עפיה זאת?!
שונאת אותם! סרטים: אמ... לא יודעת, הרבה זמן לא הייתי. הכל חוץ מפעולה מטומטמת כמו אנשים על הר עם קרח מנסים לשרוד מול איתני הטבע ואז רוקי בא ונלחם ונמצח ומציל את כולם! בלעעעע
מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: לא ראיתי! אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז: יש שניים:
כי הוא מפחיד אנשים וזה -
כי הוא נחמדוד. ואנשים, נולדה לי אחייניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!

gilmorefreak

New member
מזל טוב!../images/Emo24.gif

את אוהבת אלאניס? איזה יופי!
head over feet מדהים!

Kill Bernard

New member
מזל טוב ../images/Emo9.gif

ואלאניס!
יאיי, אני מחבבת את אנשי הפורום הזה יותר ויותר בכל רגע
. מה לעשות. תמיד יהיו התגובות האלה - זאת הבעיה שחיים בארץ עם אנשים חסרי טעם במוזיקה.. כש"התאמנו" (זרקנו כדורי סל על אנשים
) לתרגיל בספורט, היתה רק מערכת אחת באולם בשביל לשים מוזיקה - וכולם כל הזמן שמו דברים מזוויעים (אפילו היה אחד של בריטני!
) ואז שמנו, שיר אחד, את אלאניס (זה היה את Forgiven
) ואנשים מטומטמים התחילו לעשות פרצופים.. גם אני שונאת אותם!

gilmorefreak

New member
אחד של בריטני?../images/Emo12.gifיש לכם מזל!

אצלנו כשעבדנו על התרגיל אז..אממ..היו קודם כל 3 זוגות של בנות שעשו על בריטני ואם זה לא מספיק..הן היו מהבנות האלה שמשתלטות על המערכת ועושות את התרגיל שוב ושוב ושוב עם המוזיקה אפילו שהוא כבר מוכן, מושלם וחסר כל פאשלות!
התוצאה: המוווווווון בריטני!
:-{

Nerade

New member
רק אחד בריטני?!../images/Emo12.gif

וואו. אצלינו חצי בערך עשו על toxic.
ואני וחברות שלי עשינו על ninvited של אלאניס, ונתנו לנו 77, ואני חושבת שזה בגלל השיר, שהוא לא "קצבי".

morini77

New member
חיחי 77

מורה מרושעת ולא מבין/ה במוזיקה! אלאניס מעולה לתרגילים בספורט!

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gif

אחח..אם רק הייתי מכירה את אלאניס לפני שנה, כל כך הייתי עושה תרגיל בספורט על אחד משיריה!

Nerade

New member
אני בחרתי.../images/Emo9.gif

התלהבתי מזה, ואפילו יצא לנו ריקוד ~נורמלי~!
כןכן, זה יאצ אפילו ~איכשהו~ יפה.
אבל מי מבין מורות לספורט?

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifאני ממש ממש אוהבת את המוזיקה

של uninvited!
טוב נו..מורות לספורט..

Nerade

New member
זהו, זה כ"כ מפגר.../images/Emo6.gif

בכיתה ט' עשינו ריקוד ולא התאמנו עליו כמעט, רק קצת יום לפני, היינו כ"כ גרועות, זה היה מפחיד. אף אחת לא הייתה בקצב של אף אחת, שכחנו חלקים מהריקוד, אבל קיבלנו 85.
בכיתה י' היינו יחסית ממש באותו קצב והכל, וביקשו 6 אלמנטים ועשינו 9, ולא 9 גרועים, זה יצא אפילו בסדר גמור, וקיבלנו 77.
למה היא הורידה כ"כ הרבה? סביר להניח שזאת רק המוזיקה בגלל שזה לא "קצבי".
כל השאר, כל מי שעשה עם מוזיקה בסגנון בריטני קבל מעל 90.
מפגרות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo99.gif

Uninvited הוא אחד המדהימים, אבל לא הייתי עושה עליו תרגיל בספורט. =\ עם כל חוסר הכבוד לבריטני, לשירים שלה יש אחלה קצב לתרגילים כאלה.

למעלה