מי אנחנו...

אני נחבאת אל הכלים ../images/Emo23.gif

אינני אוהבת חברת אנשים זרים. אבל כשאני
זה באמת מכל ה

תודה לך ואני מחפשת מה../images/Emo23.gif

את אותו האחד שיפתח את
ו אלי,ואני אפתח לו את
י ורגליי

טמפורה

New member
לא הבנתי למה כולם מתנצלים

מאיפה בא הקונצנזוס הזה שלהיות פתוח זה טוב. וכמה שיותר פתוח זה יותר טוב. וכך, יוצרים עוד תחושת אשם. אני לא מספיק פתוח. כאילו אין מספיק רגשי אשם אחרים. אני חושב שלהיפתח זה אובר-רייטד. חוצמזה שאנשים מבלבלים בין חברותיות לפתיחות, וחושביים שביישן אינו פתוח. ולא כך הוא הדבר בהכרח. שיתוף במידע על עצמי, כאשר הדבר מועיל, זהו הדבר היחיד החשוב. ברור שאפשר להסביר למה מעודדים פתיחות. זה כדי לנסות לקרוא את הצד השני ולוודא שהוא לא אדם מהסוג שיפגע בך בעתיד. אלא שהדבר הפך לחרב פיפיות.

shelly1975

New member
יש פתיחות ויש פתיחות

אני אישית לא ראיתי שום התנצלות. אני סופר פתוחה במובנים אחרים.... כלומר... במובנים של ליברליות, כלומר... לא שופטת אנשים בנקל, נאורה, מקבלת גם דברים שנחשבים חריגים, שונים, שונים ממני, זה גם סוג של פתיחות, שהיא הכרחית לאנשים שבחברה שלי.

phizik

New member
זה למעשה מתחלק ל 2

אני מאוד פתוח וחברותי כלפי חוץ אבל נדירים האנשים שבאמת מקבלים הצצה לתוכי לרגשותי ולמחשבותי.

ד נ י ת3

New member
לא אוהבת להגדיר ת'צמי.

פעם אני ככה פעם אני אחרת. תלוי בסיטואציה וב-MOOD שלי.

3שרונית

New member
מאוד תלוי בסיטואציה ובמקום

על פי רוב אני אדם סגור...מעטים חודרים את השריון ...הרבה חושבים שחדרו הענין הוא שהפתיחות או המופנמות של אדם לא בהכרח משתקפים בחיי החברה שלו, או ביחסיו עם הסביבה ....

M a x i1

New member
ככה בעיקר

גברים אומרים לי
נו טוב..זה שרשור רציני אז אענה ברצינות... אני טיפוס מאוד מורכב- מצד אחד אני טיפוס חברותי, אוהב חברה, אוהב אנשים, לצחוק לבלות וזה נראה חיצונית שאני טיפוס מאוד פתוח. אבל! בעצם לא הרבה יודעים באמת מה קורה בחיים הפרטיים שלי...אני טיפוס די מופנם...יותר אוהבת לשמוע ופחות להשמיע. רק הקרובים לי באמת (שבאמת לוחצים לדעתי מה איתי ואכפת להם) יודעים מה יש בי שם בפנים. וזהו...

למעלה