מי אנחנו...

shelly1975

New member
מי אנחנו...../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

האם אתם רואים את עצמכם כאנשים פתוחים או סגורים, חברתית that is

ליבית1

New member
בוקר ../images/Emo24.gif (שוב... ../images/Emo3.gif)

אני חושבת שאני בן אדם פתוח, חברתית.... החברים שלי טוענים שמאוד, אני אומרת שלא מספיק, אני חושבת שזה תלוי בתקופה... למשל בימים אלה אני סגורה.... כמו יגאל עמיר בתא שלו
לא נותנת יותר מידי שיתקרבו אלי... אבל בכללי אני בן אדם מאוד פתוח.

shelly1975

New member
גנבת!!!!!!!

גנבת לי ת'תשובה בטרם עת
אבל בול!!!! מילה במילה

ליבית1

New member
קרימינל מיינדס פינק אלייק ../images/Emo196.gif

אל תשאלי!!! נפלה עלי ביקורת מנכ"ל עכשיו
כל מחשבה על שיחת
נעימה וחמימה, התפוצצה לי בפנים כמו
.
איזה באסה....

אני מאד פתוחה וחברמנית

קלילה וחייכנית ע"פ רוב (עד שאני נתקלת בכל מיני מצבים וכל מיני שירים נוגים ..עיין ערך מאבד תמלילים..) אני אני בקיצור אה גם פלרטטנית לא קטנה אם כי בחיים לא ממש התחלתי עם מישהו מפורשות הכל ברמזים סמול טוק המון חיוכים שנינות וצניעות כמובן ...

DANDI 30

New member
../images/Emo204.gifבעקרון בן אדם פתוח

אבל עד גבול מסויים לא כל כך בוטחת באנשים ונזהרת מאוד

מוזה28

New member
בוקר טוב לכווווולם../images/Emo140.gif

היי, מה שלומכם הבוקר? אצלי הכל אחלה.. ולשאלה: אני אדם מאד פתוח, לעיתים יותר מידי. טוב או רע..? אתם תחליטו..בהמשך מוזה

magenta73

New member
אני בצל.

כולנו בצל. קליפות... וכמה שמורידים יותר קליפות...פגיעים יותר...ולכן גם בוכים... אז יש מי שיכיר אותי באופן רדוד ויש מי שיכיר אותי לעומק. הכל תלוי...

shelly1975

New member
יווו

בדיוק התחלתי לכתוב שיר עם מטאפורת הבצל, ועל כל הקליפות שיש לקלף ממני.

P u s s i c a t

New member
כמוני כמוך

מי שמכיר אותי באופן שטחי יחשוב שאני סנובית. סוציופאטית, או "סתם" בן אדם לא נחמד. מי שמכיר אותי לעומק יודע שכל זה נועד רק כדי להגן על הבאדם המאוד נחמד שאכל כל כך הרבה חרא (וסליחה על הביטוי...) בחיים - שלמד להזהר.... נותנת לאנשים צ'אנסים. למרות הכל. גם אחרי שהם "נכשלים" צ'אנס אחד מגיע לכל אחד לדעתי. אבל רק אחד. ויחד עם זה - לא נותנת לכל אחד לדעת עליי הכל מההתחלה. מקלפת לאט לאט את הקליפות. ידע הוא כח. ולא מתאים לי לכל אחד לתת כח שעלול לשמש נגדי...

magenta73

New member
אני לא חושבת שאני סנובית

בעצם אולי קצת... אני יותר כלבה ביקורתית ומתנשאת, אם כבר... זה מתאים יותר להגדרה של ההצגה שלי... ומה שלמטה זה ילדה קטנה שרק רוצה שיאהבו אותה... אבל אני חושבת, שוב, שכולנו ככה, כולנו בנינו חומות ומגדלים להגן על עצמנו... ולכל אחד מגדל אחר...

הממ.....

תראי, לפעמים כשהלב מוכן ופתוח לקבל ולתת אהבה ומישהו מישהי מועלת באמון הזה,הפגיעה היא מכופלת פי כמה.... כל אחד עובר מצבים \ סיטואציות בחייו שגורמות לו בתקופות מסויימות בחייו להשתנות ברמת הפתיחות, אמון וכל הקשור לכך.. יש אנשים שמתגברים על פגיעה באמון יותר מהר ויש אנשים שזה לוקח להם יותר זמן. לעיתם טוב לי יותר ברמה אישית ולפעמים פחות טוב, יש זמנים שבהם אני רגיש יותר בטוח ופתוח ויש זמנים שלא, אני יודע שעברתי הרבה מצבים לא נעימים בחיים (וגם נעימים כמובן )ויודע להעריך מספיק טוב את עצמי, את החיים האלו,אני אמיתי,מלא ברגשות, לפעמים טוב בחיים ולפעמים לא,אבל אני חי.. יש כאלה שכבר כיבו את עצמם,נותנים לחיים לעבור לידם...ולא ממש חיים אותם, חושב שאני לא כזה, זה נתון משתנה לפי תקופה מסויימת שעוברים. מחשיב את עצמי כאדם חברותי שאוהב להצחיק ולצחוק , פתוח במידה מסויימת בהתחלה כשעם הזמן כשמכירים יותר - אז יותר קל להיפתח וזה די תלוי אצלי במידת ההבנה והרגישות של הצד השני. את החברים שלי אני בוחר בקפידה רבה, לא מתחבר לכל אחד וגם לא צריך להיות כך, כל אחד בוחר את החברים שלו. למשל אני לא נוהג לצאת למקומות הומי קהל- כמו מועדונים גדולים, זה רועש לי מידיי, המוני מידיי ולי אישית זה לא מתאים. השאלה מהו אדם חברותי? יש אנשים שיגידו לך שזה כך ויש כאלו שיגידו אחרת, תלוי איך כל אחד רואה את עצמו בפני עצמו ולאו דווקא בגלל שהוא כזה אז גם אני צריך. בתור ילד שגדל בבית שבו לא היו מדברים בצורה פתוחה על דברים, אז הייתי צריך ללמוד לבד עם השנים בגיל יותר מאוחר מילד רגיל לדוגמא.... לכן אני מבין גם מדוע אצלי היה "איחור" קל בכל הקשור לפתיחות ואמון, תקשורת... ואני עוד לומד :) זהו בינתיים...

shelly1975

New member
אוחחח כמה שאני מזדהה עם דבריך

חוץ מה שגם אני סוג של late bloomer. גם לוקח לי זמן להיפתח לאנשים, אוהבת להצחיק אם כי זה נדיר שמצליח לי, אין לי הרבה שליפות טובות
לצערי... אבל אוהבת חברה של אנשים מצחיקים שנונים, ציניים. אני אוהבת לרוב בילויים סולידיים יחסית, אם כי חייבת אחת לחודש להתפרק בריקודים, במועדון טוב.

אני זה אני וזהו!!!

בעלי מקצוע אמרו עלי שאני טיפוס אנטי חברתי חחחחחח

קצת

סנובית, נפתחת רק עם מי שמעוניינת או עם מי שיש לו את היכולות לגרום לי להפתח אפילו נגד רצוני. אין לי עניין לשתף אחרים ללא סיבה, אני לא מוצאת צורך לזה

למעלה