הממ.....
תראי, לפעמים כשהלב מוכן ופתוח לקבל ולתת אהבה ומישהו מישהי מועלת באמון הזה,הפגיעה היא מכופלת פי כמה.... כל אחד עובר מצבים \ סיטואציות בחייו שגורמות לו בתקופות מסויימות בחייו להשתנות ברמת הפתיחות, אמון וכל הקשור לכך.. יש אנשים שמתגברים על פגיעה באמון יותר מהר ויש אנשים שזה לוקח להם יותר זמן. לעיתם טוב לי יותר ברמה אישית ולפעמים פחות טוב, יש זמנים שבהם אני רגיש יותר בטוח ופתוח ויש זמנים שלא, אני יודע שעברתי הרבה מצבים לא נעימים בחיים (וגם נעימים כמובן )ויודע להעריך מספיק טוב את עצמי, את החיים האלו,אני אמיתי,מלא ברגשות, לפעמים טוב בחיים ולפעמים לא,אבל אני חי.. יש כאלה שכבר כיבו את עצמם,נותנים לחיים לעבור לידם...ולא ממש חיים אותם, חושב שאני לא כזה, זה נתון משתנה לפי תקופה מסויימת שעוברים. מחשיב את עצמי כאדם חברותי שאוהב להצחיק ולצחוק , פתוח במידה מסויימת בהתחלה כשעם הזמן כשמכירים יותר - אז יותר קל להיפתח וזה די תלוי אצלי במידת ההבנה והרגישות של הצד השני. את החברים שלי אני בוחר בקפידה רבה, לא מתחבר לכל אחד וגם לא צריך להיות כך, כל אחד בוחר את החברים שלו. למשל אני לא נוהג לצאת למקומות הומי קהל- כמו מועדונים גדולים, זה רועש לי מידיי, המוני מידיי ולי אישית זה לא מתאים. השאלה מהו אדם חברותי? יש אנשים שיגידו לך שזה כך ויש כאלו שיגידו אחרת, תלוי איך כל אחד רואה את עצמו בפני עצמו ולאו דווקא בגלל שהוא כזה אז גם אני צריך. בתור ילד שגדל בבית שבו לא היו מדברים בצורה פתוחה על דברים, אז הייתי צריך ללמוד לבד עם השנים בגיל יותר מאוחר מילד רגיל לדוגמא.... לכן אני מבין גם מדוע אצלי היה "איחור" קל בכל הקשור לפתיחות ואמון, תקשורת... ואני עוד לומד

זהו בינתיים...