מי אמר חינוך טוב?

Octavarium

New member
אמממ לאנשים מתחת לגיל 18

אסור למכור... (אסור למכור למישהו שהוא מתחת ל18) אבל אף אחד לא יעצור אותם אם הם יעשנו כי הם לא עוברים על שום חוק. כנ"ל לגבי אלכוהול... למרות שיש מגבלת גיל... אני חושב מ16 מותר לשתות (אבל אסור למכור לך.... לא הבנתי את זה...)

nany12

New member
הקטע של לשתות ולא למכור

זה כדי לוודא שהשתיה היא תחת השגחת מבוגר.... כאילו אם אבא שלך קונה ונותן לך לשתות זה בסדר כי זה תחת השגחתו כמובן שזה לא כל כך עובד...

Octavarium

New member
יש מקומות ציבוריים שמותר לעשן בהם..

אף פעם לא ראיתי שוטר עוצר מישהו ברחוב על זה שהוא עישן... רחוב זה מקום ציבורי או בפארק בכל מקרה... העישון בגיל הזה דווקא כן מעיד על חינוך לא סממן מרכזי אבל בהחלט אחד מהם

NYMets Man

New member
זה תלוי בגיל

תשמע, כשאני רואה בנאדם בן 40 מעשן זה לא מעיד כלום על עצמו. אבל כשילד בן 14-17 או בטווח הזה מתחיל לעשן אתה יודע בדיוק שזה בגלל פוזה, לחץ חברתי, ועוד פוזה ולא שום סיבה אחרת. שזה ללא ספק מראה על סדר עדיפויות מחורבן וחינוך מחורבן

מיכל שב

New member
אני לא יודעת לגבי החינוך../images/Emo4.gif

אצלנו בבית ההורים שלי עשנו בזמנו כמו קטר (כל אחד 3 קופסאות ליום
) ואף אחת מהילדות לא מעשנת (מעולם לא דחפו אותנו לעשן או לא לעשן), ואצל בעלי בבית גם מעשנים ושלושת הילדים מעשנים
הבן שלי יודע מה דעתי על עישון (וכשהוא אמר לחמותי שהיא מסריחה מסיגריות, גיביתי אותו לחלוטין כי אני חושבת שאנשים שמעשנים מסריחים נורא), אבל אני לא יודעת מה יהיה בעתיד. אני יכולה רק להקנות לו מספיק בטחון עצמי כדי שהוא לא יצרך להגרר אחרי חברים.

מעיויו

New member
אהמ אהמ..השתי בנות המעשנות....

אחת סיימה בכלל כיתה ט' בפיינשטין, והשניה עכשיו סיימה י"א בתיכון ברנר.. אז זה לא ממש קשור לגולדה/אחד העם..

למעלה