מי אמר חינוך טוב?

Blade Of Fire

New member
מי אמר חינוך טוב?../images/Emo6.gif

למי שיש ידיעות אחרונות של היום. בדף הראשי, למטה, מקשרים לכתבה שמשרד החינוך סוגר את המחששות. הצעת חוק של מישהו במשרד החינוך היא לאסור את העישון בבתי הספר לכולם (מורים, תלמידים, אנשי סגל ומבקרים). עזבו את העובדה שאף אחד לא יאכוף את זה, זה לדיון אחר, אבל בדף הראשי יש גם תמונה של שתי בנות מעשנות (תמונה מהגב) וכתוב, איך לא-צולם בפ"ת. בתוך העיתון עצמו יש מן זום-אאוט של התמונה ומראים את הבנות יושבות על מדרגות כאשר ברקע רואים בבירור או את גולדה או אחד העם (לא זוכר של מי החלונות האלו נו... הסורגים עצמם בטורקיז ונראים כמו כמה מרובעים). חינוך לתפארת.

יא אנחנו מפורסמים ../images/Emo6.gif

באמת אני לא מרוצה שאני לומדת באחד העם..זה כן

LuNa MaJnUnA

New member
אז כמו שזה נראה לי את חיה בבועה,

כי את מבקשת הרבה יותר מדי. לכי לבקר בבן גוריון/נעמ''ת וכאלה, טוב?

Rot3m

New member
על מה את מדברת?

אני סה"כ מרוצה מ"אחד העם". אין תלונות.

LuNa MaJnUnA

New member
אוי נו

אף אחד לא מת מזה שיש מחששה בבי''ס, אפשר לשרוד את זה שאנשים מעשנים לידך (כל עוד הם לא באים להגיד שלום אחרי זה.. איכ)

בכל הארץ מעשנים בבתי הספר

(לצערי) זה שזה צולם כאן לא אומר כלום על בתי הספר בפ"ת.

שאניה

New member
זו תופעה נוראית..

היום עברתי ליד חט"ב עלומים ומכיוון שזה חטיבה- אני מניחה שזה ילדים בכיתות ז-ט.. והייתי בשוק!! הילדים פשוט עישנו בתוך הבצפר מחוץ לבצפר ולאפחד לא אכפת אני יודעת שהיום זה היה היום האחרון ללימודים אבל אני בטוחה שזה לא תופעה שהחלה רק היום הייתי בשוק. ילדים כ"כ צעירים וכבר מעשנים זה עצוב

NYMets Man

New member
ואיייי

ראית ילדים מעשנים?!?!?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תכף תגידי לי שהם גם משחיתים רכוש!!!!!

שאניה

New member
נו באמת. אני לא באתי מהמקום התמים

שלא ידעתי שלא מעשנים אבל אף פעם לא ממש ראיתי את זה במו עיניי אני כל חיי לומדת במסגרת תמיד שאיך להגיד- גם אם מעשנים - זה לא ממש בפומבי וזה ממש זיעזע אותי לראות ילדים כ"כ קטנים שבטח נגררו או עשו את זה רק בשביל להרגיש שהם דופקים ת'מערכת

שאניה

New member
מסגרת תמיד ../images/Emo6.gif

רציתי לכתוב מסגרת דתית לא יודעת למה זה יצא ככה

בלסמיצר

New member
החשודים בשחיתות בעירייה לא מעשנים,א

החשודים בשחיתות בעירייה לא מעשנים,אז מה זה אומר שיש להם חינוך טוב? בא נשמור על פרופרציות,עישון זה לא בריא ,אך הייתי מודאג במידה והייתי רואה תמונה של ילדים שמזריקים או מסניפים,עישון עם כל ההסתייגות ממנו איננו סממן של חינוך כזה או אחר.

האוראקל

New member
החוק נורא פשוט

אסור לעשן במקום ציבורי. בית ספר מקום ציבורי = אסור לעשן בו. לא יאכפו את החוק? ברגע שמנהל בית ספר אחד יפוטר ויגש נגדו תביעה פלילית, כל היתר ידאגו לאכוף את החוק. אסור לתת למיעוט הביריוני המעשן, לכפות את הרגליו הנלוזים אלינו. רוצים לעשן, בבקשה יש לכם בית, יש מחוץ לבית הספר, כל מקום חוקי. תשאירו את בית הספר נקי מהרעל שלכם. כמה פשוט ככה קל....

מיכל שב

New member
השאלה אם זה באמת קל

אני מסכימה שבבתי ספר אסור לעשן, אבל למיטב הבנתי על כל מקום ציבורי להקצות מקום לעישון וכך גם בית הספר...

האוראקל

New member
לעובדים לא לתלצידים

החוק קובע שמעביד צריך להקצות מקום עישון שלא יפריע לאילו שלא מעשנים. כלומר המנהל צריך (אם יש צורך) לתת "פינת עישון" לעובדי בית הספר. אין ואף אסור להקצות מקום לתלמידים לעשן.

מיכל שב

New member
האמת זה הגיוני

תלמידים גם לא אמורים להיות מורשים מתחת לגיל 18 לרכוש סיגריות ולכן גם "אסור" להם לעשן.

למעלה