מי אוהב???

dvd2000

New member
יש לי קטע וידיאו שבטוח תאהבו ../images/Emo99.gif

תראו איך היא רוקדת , ואיזו שמלה מהממת !!!!! תראו איזו שמלה יפה עם כל הבד הנישפך הזה אני מאוד אוהב את הסגנון הזה של הלבוש ואת התוספות בצדדים המתנפנפים זה מאוד מוסיף , ניראה לי כי ישנה מגמה כיום בעיצובים של תלבושות למינימליזם בבד ובחרוזים מעניין למה ???

הי DVD אני חייבת להודות בצער

שהקליפ ששלחת הוא בדיוק מסוג ההופעות/רקדניות שאני לא יכולה לסבול. הגסות, הפרובוקטיביות, התנועה הגדולה מידי והכל כדי להראות עד כמה אני גמישה/חזקה/שולטת וכו'. כל מה שיוצא מזה זה גיבוב של תנועות, תחושה של סלט בעיניים... באמת! אני מכירה את הקטע הזה כבר כמה שנים טובות, ועל אף שאני אולי יכולה להעריך חלק מהיכולות שלה אין בה כלום בעיניי. היא לא מרגשת אותי, היא טכנאית של ריקוד. לעומת זאת, בקטע שעדי שלחה - מסכימה עם תמרה על כל מילה. איזו עסיסית לולו הרקדנית השניה. הנה דוגמא לרקדנית שלא יכולתי לסבול את התלבושת שלה, וגם אם פה ושם היו כמה תנועות גסות מידי לטעמי - אי אפשר שלא להתהפנט על הסיפור שהיא מספרת דרך הבטן שלה. הרקדנית הראשונה שבקליפ מרשימה מאוד בסיבובים שלה שהם מדוייקים להפליא, מאוד עדינה וחיננית - אבל החיוך הקבוע הזה על הפנים, מרגיש קצת מזוייף בסופו של דבר... מימיקה זו לא מילה גסה! טכניקה יש לה בשפע, ולא ממש הפריע לי שהיא רקדה על מוזיקה שמזוהה כבלאדי - הפריעה לי ההגשה שלה שהיתה מאוד פלאט (שטוחה) לטעמי. אגב, אני עדיין צופה כמעט מידי יום בקטע של נטליה עם החצאית השחורה והפרח בשיער.. שלמות. אין מילה אחרת. ותאמינו לי שהסתכלתי עליו כבר מכל זווית אפשרית.

קונקי1

New member
מזכירה לי את עצמי גמני הייתי מכורה לה

לנטליה כמובן
אז לא היה יו טיוב והצלחתי להוריד את הריקוד שלה "חראמת אחיבק" יום יום ראיתי ולא נמאס בריקוד עם החצאית השחורה היא קפצה מדרגה ואכן הגיעה לשלמות אחת מהרקדניות המאוד בודדות שלא משעממת אותי ואני תמיד שמחה לגלות משהו חדש שלה.

dvd2000

New member
על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח../images/Emo13.gif

אני מאוד אהבתי את התלבושת שלה עם כל השיפון הזה שנישפך בצבע האפרסק !!!!!!! ואני לא ראיתי שום תנועות פרובוקטיביות בריקוד של הרקדנית ששלחתי עם כל הכבוד ויש כבוד : ) , הרקדנית בסה"כ באה לתת שואו והיא לא באה לספר לנו סיפורים כמו הרקדניות האחרות :) . אני לא הסנגור של אותה הרקדנית , אני פשוט אומר לך את דעתי ואכן מכבד את דעתך כי לא אהבת את אותו הסגנון .

אהבתי את הסיבובים שלה.

שוב כלמיש מיסתובבת יותר משני סיבובים ולא הורסת את כל הבית בדרך אני מעריצה מיידית שלה. כמה שאני מנסה אני לא מצליחה. אפילו שני סיבובים עושים לי סחרחורת , ובמנגינות מסויימות הסיבוב פשוט מתבקש. גם הגוף רצה להיסתובב יחד עם המוזיקה ... אבל אני.... שוברת אגרטלים....

הנה קטע של אחת שממש מנסה להראות את מה שהיא

למדה בשיעור ריקוד. בלי טיפת נשמה וחן.

ושכחתי אם מישהיא יכולה להסביר לי מה היא עושה

עם היידים שלה, אני באמת אקבל כל הסבר. רק שיהיה הסבר.

inbal701

New member
תמו המילים....

זה מה שיש לי לומר בנושא לעת עתה עדי....

טוב אז ככה.... והנה דעתי

ובכן, הרקדנית הראשונה בעיני ולדעתי ולטעמי האישיים בלבד: לא הבינה בכלל את השיר שעליו היא רקדה "יא חסן" שזהו שיר בלאדי מה פתאום צעיף בצבעי הקשת? מה קשור? סתם אוסף של תנועות שאותם היא חיברה ביחד - זה לא ריקוד - אומנם היא נראית אסטטית וחמודה, אבל זהו. אבל השנייה - ממש אוצר - לולו שמה רקדנית בשלה (נראית משהו כמו בשנות ה40-50 ) חושנית מלאה נשית חוגגת ורוקדת את נשיותה ואת חושניותה תנועות מדוייקות עם קריצה מפולפלת ושובבית - אהבתי - נ.ב. בשנים האחרונות התפתח כיוון כל כך שונה בענף ריקודי הבטן באירופה נראה שהרקדניות הן גמישות, בעלות כושר גופני, טכניקה מעולם הבלט, כולן מבצעות נהדר את כל התנועות אבל מה - אותי הן מהזה משעממות אני מחפשת את הסיפור, את הקשר בין המוסיקה לתנועה אני מחפשת לראות את האישיות, את המשהו הזה המסתורי הזה נו טוב....

../images/Emo45.gifתותחית את תמרה....

לגלות לכן את האמת , אהבתי את שניהם. הראשונה עדינה כל כך ואיך היא מסתובבת!!! אם יש משהו שאני לא יודעת לעשות זה להיסתובב. אני מקבלת סחרחורות כל הזמן. והשניה , רואים שהיא ניהנת וזה מה שחשוב.

ORTAL12341

New member
בעניי

דווקא הראשונה מאד מעניינת, ואין שום בעיה עם בחירת השיר כי היא בחרה אותו בלי מילים, משמע שהיא אוהבת את המוסיקה ועל כן המשמעות כבר לא קיימת, בהכרח......... יש לה אחיזת ידיים ויציבה, דווקא יותר מעניין מהשניה, בעניי... ואם כבר השניה, אז מה זה תנועה המתלה כביסה הזה של הראש, אני לא מבינה, מלא רקדניות עושות את זה, והן בכלל לא משחררות את הראש, או לשחרר או לא לעשות, בעניי זה ממש נראה רע...

lydiamai

New member
מסכימה איתך לחלוטין. את האינטרפרטציה עם שלל

הסיבובים על הריקוד הזה (אום חסן) ראיתי כבר בוורסיות אחרות בעבר. את לולו אהבתי, אם כי לי אישית מאוד קשה עם כל הנעילות האלו.

אכן קטע הרבה יותר טוב שלה!!

לדעתי היא רוקדת מאוד יפה. אבל אני חושבת שכל מי שרוקדת ויש לה את הסגנון שלה היא מדהימה בעיני.

למעלה