הי DVD אני חייבת להודות בצער
שהקליפ ששלחת הוא בדיוק מסוג ההופעות/רקדניות שאני לא יכולה לסבול. הגסות, הפרובוקטיביות, התנועה הגדולה מידי והכל כדי להראות עד כמה אני גמישה/חזקה/שולטת וכו'. כל מה שיוצא מזה זה גיבוב של תנועות, תחושה של סלט בעיניים... באמת! אני מכירה את הקטע הזה כבר כמה שנים טובות, ועל אף שאני אולי יכולה להעריך חלק מהיכולות שלה אין בה כלום בעיניי. היא לא מרגשת אותי, היא טכנאית של ריקוד. לעומת זאת, בקטע שעדי שלחה - מסכימה עם תמרה על כל מילה. איזו עסיסית לולו הרקדנית השניה. הנה דוגמא לרקדנית שלא יכולתי לסבול את התלבושת שלה, וגם אם פה ושם היו כמה תנועות גסות מידי לטעמי - אי אפשר שלא להתהפנט על הסיפור שהיא מספרת דרך הבטן שלה. הרקדנית הראשונה שבקליפ מרשימה מאוד בסיבובים שלה שהם מדוייקים להפליא, מאוד עדינה וחיננית - אבל החיוך הקבוע הזה על הפנים, מרגיש קצת מזוייף בסופו של דבר... מימיקה זו לא מילה גסה! טכניקה יש לה בשפע, ולא ממש הפריע לי שהיא רקדה על מוזיקה שמזוהה כבלאדי - הפריעה לי ההגשה שלה שהיתה מאוד פלאט (שטוחה) לטעמי. אגב, אני עדיין צופה כמעט מידי יום בקטע של נטליה עם החצאית השחורה והפרח בשיער.. שלמות. אין מילה אחרת. ותאמינו לי שהסתכלתי עליו כבר מכל זווית אפשרית.