מי אוהב???

ליילה 1

New member
איזה יופי של קטע וידאו. ולגבי לולו סבונג'י

הנה תקציר ביוגראפי:לולו סבונגי נולדה בסון פאולו בברזיל,ב 1983 החלה ללמוד רקודי בטן בברזיל התאהבה במוזיקה ובתרבות הערבית ויצרה קשרים עם הקהילה הערבית והיו לה יחסים קרובים עם טובי המוסיקאים הערבים שבמדינה. ב1984 החלה לרקוד בחאן אל חליל המפורסם שבבתי התה שבברזיל שם הופיע רצוף כ19 שנה. בין לבין נסעה להשתלם בארצות הברית אצל טובי המורים . היא הופיעה במצריים והופעתה עוררה הדים רבים. וב 1989 החלה את הקריירה שלה כמורה לריקודי בטן. בית הספר שלה הוא בית הספר הגדול ביותר בברזיל לריקודי בטן היא הוציאה עשרות קלטות לימוד בוידאו, היא השתתפה בפסטיבלים רבים, בברצלונה, קהיר{פעמים רבות} , נורבגיה. בקיצור היא מהמפורסמות והמובילות מבין הרקדניות והמורות לרקודי בטן בברזיל.

י ע ל י ק

New member
ליילה, סתם מעניין אותי בלי קשר../images/Emo35.gif

את השם שלה מבטאים סבונגי ? לו הייתי קוראת את זה באיטלקית זה היה נשמע סבוניי, אבל אולי בפורטוגזית זה אחרת
בכל אופן, היא באמת רוקדת מקסים בעיני

ליילה 1

New member
אין לי שמץ מושג ירוק../images/Emo105.gif

אבל אם יהיה לך קל יותר שמה המקורי Luciana Uzunof ,ושמה הבימתי הוא Lulu Sabongi לא סגורה על איך בדיוק מבטאים אותו.

ליילה 1

New member
יעליק, לאחר ברור קצר

ההגייה תהיה סאבונג'י. במקרה הזה ה-g נהגית. g אינה נהגית במקרים רבים כאשר היא לפני n, לא אחריה. את ההסבר המלומד הזה קיבלתי מיודעי דבר .

י ע ל י ק

New member
אכן סבונג'י ../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

כשקראתי התלבלבו לי האותיות. מה שעניין אותי זה האם כך גם בפורטוגזית ואני יודעת שיש לך מקורות מהימנים, בגלל זה שאלתיך. בכל מקרה את צודקת, מצידי שיקראו לה מויישה זוכמיר העיקר שתמשיך לרקוד יפה חחח

../images/Emo51.gif מירב על הקליפ

כן, כן, יש בה משהו מיוחד בלולו הברזילאית משהו שבה מבפנים, מהנשמה, מהאישיות שלה כאדם. הרגשתי שיותר מעניין אותה להיות נאמנה לסיפור השיר ולעצמה מאשר "לדחוף" עוד תנועה ועוד תנועה, רק להראות את מה שהיא יודעת. הסגנון שלה מאוד מתקרב לסגנון הריקוד של המצריות. קטע ריקוד חביב. מחבקת תמרה

קונקי1

New member
תמרה כל כך צודקת

הגדרת בדיוק את מה שאני חושבת לאחרונה, נראה שקם דור חדש של רקדניות וריקוד עם טכניקה מעולה וחסרה להן הג'וסיות שהיתה פעם לריקודי הבטן היתה לי על כך שיחה אתמול עם חברות שרוקדות איתי ועם כמה מורות הריקוד החדש סובל מטכניקת יתר ללא שום ריגוש או עסיסיות. ברור שיש מסכימות ויש שלא, זה בעיקר תלוי מתי כל אחת התחברה לריקוד כתבתי על התחושה הזו שלי שהתחזקה לאחר הערב בצוותא עם הריקודים לשיריו של עבדול חלים.

שושוצ

New member
גם בעיני היא קצת משעממת...

החזקתי מעמד כדקה אבל יש לה אחלה טגניקה

למעלה