מיתרים

MetalFlameChild

New member
מיתרים

אתמול להנאתי ניגנתי בגיטרה שלי(אדמירה פלומה) ופתאום המיתר הרביעי שלי ניקרע אז איזה מיתרים לדעתכם כדי לי להחליף?? איזה מיתרים טובים לקלאסית יום טוב אופיר

TheDUKE

New member
בדרך כלל מה שהכי נוח לך

אני למשל שם בקלאסית משהו רך עם צליל גבוה אני לא זוכר את השם מצטער לכל אחד יש את המיתרים המועדפים עליו על האקוסטית למשל אני שם מיתרים רכים מאוד וזה נותן צליל מתכתי מדליק... אז פשוט תנסה כל מיני מיתרים עד שתגיע ל"מיתר" שלך.

MetalFlameChild

New member
אני לא בדיוק יכול

ללכת לחנות לקנות לקרוע את השקית לחבר לבדוק ואח"כ להוריד ולהחזיר נכון? אז מה לעזאזל לעשות. היה לי מה שנקרע אוגיסטין בלו.

2kewl4stanga

New member
שאלה על מיתרים לקלאסית

הלכתי לי לחנות המוסיקה החביבה עלי (מוסיכל בנתניה) ושאלתי על מחירי סט שלם של מיתרים והם אמרו לי שיש להם מיתרים של deangelo ב35 שקל (55 כולל הרכבה). אני לא מבין כלום במיתרים. זה מחיר הגיוני? כדאי לי לשלם על הרכבה ? (אני לא יודע להרכיב בעצמי) לברר מחירים בכלי זמר (גם בנתניה כמובן)?

תשובות:

עדיף אגוסטין לקלאסית (יש עוד חברות אבל לא יודע כמה מהן יש לכם בארץ) הכחולים הם הסטנדרטיים, למרות שיש גם שחורים, סגולים, זהב ונדמה לי שורוד ועוד צבעים, ההבדלים הם רמת המתיחות של המיתרים. בקשר לבחור השני, על איזה גיטרה אתה מדבר? חשמלית/קלאסית/אקוסטית? אם זאת קלאסית או אקוסטית אין סיבה שתצטרך שישימו לך את המיתרים (ועוד 20 ש"ח???)

offspringer

New member
תשובה

המחיר הוא מחיר זול (לדוגמה: במרום פתח-תיקוה מוכרים כל מיתר ב10 וסט ב50 אם הגיטרה עליך הוא יתקין בלי תוספת תשלום) בקשר להרכבה פעולת ההרכבה היא מאד פשוטה, אני לא רציתי להרכיב לבד כי לא היה לי טיונר... הבעיה שלך היא החיבור או הכיוון? אני הייתי קונה כי לא היה לי את הכח לשוות מחירים נ.ב כדי לא להסתכן שההודעה תימחק אני לא אשים קישור אני רק אודיע (בפעם האחרונה) שהחלפתי כתובת ושרת אז תיכנסו דרך offspring.up.co.il בבקשה אל תמחק

Toccata Fugue

New member
ההמלצה שלי:

בקלאסית שלי אני משתמש במיתרים של אנאבאך (אריזה כחולה) מיתרים טובים מאוד מחיר 50 ש"ח בכלי זמר יש גם גם את האנאבאך פלמנקו אם אתה מעוניין בצליל יותר גס ומחוספס (אריזה שחורה). אני מעדיף יותר את הכחולים.. אגוסטין הכחולים הם מיתרים לא רעים, קבל גם את המלצתי. אבל לדעתי זה תלויי בגיטרה שלך איזה מיתרים יותר מתאימים לה.

MetalFlameChild

New member
די החלטתי כי כמה מהחברים שלי

המליצו לי על אוגיסטין אז איזה צבע הכי טוב שוב תכתבו את המחירים

איתמר1

New member
אני ממליץ לך..

שאם יש לך גיטרה לא רצינית כלכך, זאת אומרת שערכה הוא עד 800 שקל, לשים עליה אוגסטין כחולים... אם ערכה קצת יותר גבוה - קנה את הסגולים, ואם יש לך גיטרה ממש רצינית - קנה את הזהב. הסגולים נתנים צליל יותר רציני, קצת יותר סאסטיין לצליל. אפשר להגיד שההבדל בין הכחול לסגול, הוא כמו בין מיתרי 009 ל-010 בחשמלית , אבל רק בערך.. וזהב - הם הכי רציניים לפי מה שהבנתי, אני משתמש בהם על הקלאסית שלי. הם עולים קצת יותר לדעתי... אני אישית מחליף כל חודש סט מיתרים, הכל כדי לשמור על איכות הצליל.

s0sem1

New member
האנאבך!

אין כמו המיתרים האלה.. ממ השחורים יקרים מידי..120 שקל..והכחולים לא משהו..( לדעתי) , קנה את הסגולים אני לא מפסיק להשתמש בהם..הם כבר פול זמן על הגיטרה ועדיין לא מראים סימנים להיקרעות בזמן הקרוב..ואין כמו הצליל שלהם

Toccata Fugue

New member
120?!?!

אתה בטוח? אני דיברתי על האנאבאך פלמנקו שהם בערך 60 ש"ח אם זיכרוני אינו מתעתע בי. יש אני יודע האנאבאך גולד שהם כביכול הכי טובים והם עולים 70 ש"ח.

MetalFlameChild

New member
תודה רבה לכם

אבל תוכלו לומר גם את המחירים?כמה עולה זהב סגול ושחור???? יום טוב אופיר

2kewl4stanga

New member
אהההה ובקשר אלי?!../images/Emo13.gif

אין לי בעיה עם כיוון , אני מכוון בעצמי איך מיתרים של דיאנג´לו? (לקלאסית כמובן) אני לא מעוניין לבזבז הרבה כסף על מיתרים (קצת לחוץ פיננסית) אני בעיקר מפחד מההרכבה , כי אין לי מושג איך להרכיב וגם אני זוכר שלמוכר שהרכיב היה כזה מותח מיוחד ואני זוכר שבפעם הראשונה הוא קרע את המיתר אז אני מפחד שאני אקרע את כולם

MetalFlameChild

New member
סתם כי בא לי להקפיץ

נו באמת אני שואל שאלה זה כל כך קשה לענות יום שלם היא נמצאת ואף אחד לא עונה??? כמה עולים המיתרים של אוגוסטין(סגול,שחור,זהב וכו´)

Megapuzik

New member
לא עבר טוב...

בכל מקרה, כנס ל www.music-center.co.il ושם מיתרים.....וחפש את מה שאתה צריך.

s0sem1

New member
מממ

אתה כנראה קנית בחנות נורמלית..כי אני זוכר אתזה מכלי זמר בראשלצ.. אז אולי סתם התחשק להם לדפוק אותי באותו רגע..

למעלה