מיתרים..

מיתרים..

המיתרים בגיטרה החשמלית שלי פשוט חרא(נראה לי) כי שמחליקים עליהם הם מחוספסים כאלה ואפילו מקלפים את העור קצת באצבעות.. (זה לא בגלל שהם ישנים כי הם חדשים לאללה ולחבר שלי יש גיטרה עם מיתרים ממש ישנים שפשוט סבבה להחליק עליהם).. השאלה שלי היא איזה מיתרים אני צריך שיחזיקו הרבה זמן ושיהיו נוחים לניגון(שם מדוייק כי אני לא מבין בגרוש בזה..)

V.W

New member
תעשה את הדבר הכי פשוט

לך לחנות ותבקש מיתרים טובים... ותשאל אותם אם יש להם אותם על איזשהי גיטרה כדי שתוכל לנסות זה נראה לי הכי פרקטי

mocko

New member
פשוט לנסות

לכל אחד יש את המיתרים הפיבוריטים שלו - זה יכול להיות חברה מסויימת או הקוטר של המיתרים , מיתרים חצי עגולים ועוד ועוד . לא נראה לי שצריך להאשים את המיתרים הנוכחיים שלך בקילוף של העור מהאצבעות - קרוב לוודאי שגם עם מיתרים אחרים זה יקרה . עם הזמן האצבעות שלך יעשו "קשוחות" יותר
. אולי תנסה מיתרים מתוצרת D´addario ובקוטר של 0.09 . כמו שהזכירו פה קודם , תנסה לנגן איתם על גיטרה בחנות . תבקש לנגן גם על מיתרים קוטר 0.10 ותחליט מה נוח לך יותר . ה 0.09 עדיף לך לדעתי ....

RHCP

New member
החלפתי לפני שבוע מיתרים

החלפתי מ- 9 מ"מ (לא זוכר את החברה) ל-10 מ"מ של דאדריו הגיטרה נשמעת פצצה והם ממש מתיאימים לי זה ממש תלוי איזה עובי מתאים לך... בכל מקרה דאדריו אחלה חברה

מיתרים

אני יכול להמליץ לך על המיתרים הסטנדרטיים של פנדר יש להם צליל מעולה והם נוחים (לפחות על הגיטרה שלי) הם עולים משהו כמו שלושים שקל לא משהו יקר או זול מידי והם באמת טובים

wiz

New member
אני אמליץ על מיתרים

של D´Addario. אני משתמש בסדרה EXL 120, גודל 009-042, שזה די קטן ונוח (לי). אם יש לך בעיה עם החיספוס של המיתרים, תשתמש בחומר ניקוי למיתרים. החומרים האלה גם מנקים את המיתר, וגם משאירים אותו חלק ומשומן, כמו חדש.

למעלה