מיתרים לאקוסטית

gilssss

New member
מיתרים לאקוסטית

התחדשתי היום בגיטרה, Cort Earth 70E, לא יקרה עם סאונד סבבה - בדיוק מה שחיפשתי. אני רוצה לקנות כמה סטים של מיתרים שיהיה לי, איזה חברות מומלצות? אני לא מחפש את הכי זול ולא את הכי יקר. אין לי בעיה להזמין מאיביי ואפילו רצוי מאוד אם זה יותר זול מבארץ. תודה!

חתוליס

New member
כאן

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=212&MessageId=158121694 אם אתה אוהב Phosphor Bronze אז לדעתי זה הסט הטוב ביותר. כשקניתי את האקוסטית שלי עברתי כמה חברות וננעלתי על הסט הזה. לצערי הבחור שלמעלה פירסם את המודעה הזו יומיים אחרי ש"חידשתי" את המלאי שלי במחיר של פי ארבע לסט ממה שהוא מציע... אם הייתי מתרגם את תחושת הלב שלי כשראיתי את המודעה שלו לאקט פיזי, אז היו לי כמה וכמה שברים בגולגולת עכשיו
אם אתה מעדיף 80/20, אז לדעתי ה-GHS הם הטובים ביותר. אם אתה לא יודע מה אתה מעדיף, אז רצוי לקרוא קצת, ולקנות סט אחד כזה וסט אחד כזה (יש עוד סוגים, אבל אלה השניים העיקריים) ולהתנסות, ובכל מקרה - לא לרדת מ-.012! מקווה שעזרתי.

gilssss

New member
אני

לא יודע מה אני מעדיף, זאת האקוסטית הראשונה שלי. בבגדול לפני שנים ניגנתי על חשמלית (היא ישנה לה בקייס כבר כמה שנים) והמונחים היחידים שאני מכיר לגבי מיתרים זה העובי 0.09, 0.10, 0.11. בכל מקרה, במונח 80/20 ו-Phosphor Bronze לא ניתקלתי - מה זה?

חתוליס

New member
הרכב החומרים בליפוף המיתר

80/20 = 80% נחושת ו-20% אבץ, פרוספור ברונז = 92% נחושת ו-8% אבץ. הצליל טיפה שונה. מנסיוני אני יכול להגיד לך שקריאה באינטרנט על ההבדלים הוכיחה את עצמה כחסרת כל משמעות עבורי והאוזן שפטה לטובת הפרוספור ברונז למרות שתיאורטית חשבתי ש-80/20 יתאימו לי יותר. לכן לא אלאה במלל (ואם בכל זאת אתה רוצה, חפש בגוגל). כאמור, אני ממליץ לך לקנות אחד מכל סוג ולתת לאוזן להחליט. בכל אופן, הסטנדרט באוקסטיות הוא 012 ולא הייתי ממליץ לרדת מזה. זה גם מה שהיצרן בחר לשים על הגיטרה שלך (עפ"י האתר של קורט, D'Addario EXP Coated 80/20 Bronze Light 012-053).

gilssss

New member
בדיוק באתי לרשום

שעל אחת מחתיכות הנייר שהגיעו עם הגיטרה היה רשום שהיא "מחווטת" עם EXP של דאדריו. בינתיים אני אשאר איתם ואזמין כמה סטים לגיבוי. החכמתי. תודה.!

gilssss

New member
יש מקומות מומלצים וזולים

לקנות מיתרים באינטרנט? באיביי הכי זול זה סט ב-11 דולר. אני תוהה אם אי אפשר להשיג זול מזה.

rolere

New member
המיתר השישי

רק שם אני קונה מיתרים, במיוחד לחשמלית שלי. :) אחלה שירות שגורם לי לרצות לפרגן בכל מקום שאני יכול. http://www.string6.co.il/

חיפשת טוב באיביי? בפעם האחרונה שהזמנתי

מאיביי יצא לי בערך 20$ כולל משלוח לשלושה סטים של: Ernie Ball 2253 Classic Rock N Roll. אמנם זה לחשמלית, אבל אני מניח שגם לאקוסטית תמצא במחיר של פחות מ - 11$. ><>

שפירא86

New member
כמו שאמר חתוליס,

אני אכן מוכר 9 סטים של מיתרים. אתה מוזמן להרים טלפון (הפרטים בלינק שהוא נתן). 0549340167. אריה לא בשבת.

למעלה