אמן כן יהי רצון
ש שיר29 New member 30/11/02 #25 תפוש........./images/Emo25.gif את כל מה שהיה לי להגיד כבר אמרתי.... מחזקת אותך.. מתפללת איתך... מקווה רק לטוב, ... יש לך אמא מקסימה, אמא נהדרת, היא חזקה!! תהיו חזקים בשבילה... מחבקת אותך חבר, וזכור את מה שאמרתי, כל מה שתצטרך- אנחנו כאן בשבילך. שיר29
תפוש........./images/Emo25.gif את כל מה שהיה לי להגיד כבר אמרתי.... מחזקת אותך.. מתפללת איתך... מקווה רק לטוב, ... יש לך אמא מקסימה, אמא נהדרת, היא חזקה!! תהיו חזקים בשבילה... מחבקת אותך חבר, וזכור את מה שאמרתי, כל מה שתצטרך- אנחנו כאן בשבילך. שיר29
י י פ ע ת New member 30/11/02 #26 ת.....מחזקת את ידיך ו-../images/Emo24.gifחזק מרגש לקרוא את זעקתך , מקווה שאמך תצא מזה ותשרוד את הקריסה הזו. הייה חזק!!!
ת.....מחזקת את ידיך ו-../images/Emo24.gifחזק מרגש לקרוא את זעקתך , מקווה שאמך תצא מזה ותשרוד את הקריסה הזו. הייה חזק!!!
ד דניאלההה New member 30/11/02 #29 רק בריאות זו השעה לתת צדקה ,,,,,לעשות מעשים טובים ולהתפללללללל יש מי שמקשיב לנוהוא שם בכדי לעזור האמן לי מנסיון ,,,,, החלמה מהירה ,,,,
רק בריאות זו השעה לתת צדקה ,,,,,לעשות מעשים טובים ולהתפללללללל יש מי שמקשיב לנוהוא שם בכדי לעזור האמן לי מנסיון ,,,,, החלמה מהירה ,,,,
מ מור IL המקורית New member 2/12/02 #31 דניאללה שמחתי לקרוא שלך ההוא.... שם למעלה עזר .לי לאאאאאאא כי לקח לי את בני ממני והוא רק היה בן 24 מאחלת לכולם רק בריאות ואושר בחיים השאר כבר יבוא.
דניאללה שמחתי לקרוא שלך ההוא.... שם למעלה עזר .לי לאאאאאאא כי לקח לי את בני ממני והוא רק היה בן 24 מאחלת לכולם רק בריאות ואושר בחיים השאר כבר יבוא.
מ מור IL המקורית New member 2/12/02 #30 ל=ת היקר../images/Emo140.gif מאחלת לאמך הרבה בריאות החלמה מהירה ושתשוב במהרה לרקודי הסלסלה שלה היו חזקים ובריאים כולם.
ל=ת היקר../images/Emo140.gif מאחלת לאמך הרבה בריאות החלמה מהירה ושתשוב במהרה לרקודי הסלסלה שלה היו חזקים ובריאים כולם.