מיתפלל לאמא שלי

ת30

New member
מיתפלל לאמא שלי

ביום שלישי בערב הייתי בלונדון דיברתי איתה בפון סיפרה לי שהיא הולכת למסיבת חנוכה עם בת אחותי בת השלוש ושהיא תיתקשר אחריי זה בשעה 2200 היתקשרה שמחה כמה כיף היה להם ושכמה שהיא מאושרת מהנכדים שלה ושנדבר בבוקר השעה 430 בבוקר טלפון אמא בבית חולים לא מרגישה טוב לא יודעים מה יש לה ומרגע זה הכל נופל המצב מידרדר כמו מרוץ סוסים והיא נופלת עוד ועוד ומגלים שאיזה נוגדן מפרק לה את הכדוריות האדומות בגוף וזה ממשיך להידרדר והכליות מפסיקות לתפקד אתמול בשעה 1600 מעברים אותה לטיפול נימרץ כן את האמא החזקה שלי שתמיד תמיד היתה בריאה פיתאום היא כל כך חלשה בקושי פותחת עניים השעה 2000 מתחליה לקבל מנות דם האמוגלובין יורד ל4 ומחלטים על קבלת דיאליזה אוףףףף מה קורה כאן מה קורה לאמא שלי כל הבית חולים על הרגליים וכבר אין לה מקום למחטים בגוף לאשה הזאת והיא הגיבורה שלי מיסתכלת עליי ואומרת לי תומר זהוא ניגמרו לי החיים ואני קורס ומחזיק מעמד ואומר לה מה פיתאום אל תדברי שטויות את בשבועה הבא הולכת לחוג סלסה שאת כל כך אוהבת והיא בחיוך אומרת לי אמן אמא את גיבורה שלי את חזקה את יוצאת מכל הבלאגן הזה את חוזרת הביתה אני יעשה הכל הכל שתעברי את הדבר הזה אמא שלי תהיא חזקה כמו שרק את יודעת להיות אמאאאאאאאאאאאאא אני אוהב אותך אויי אלוהים תישמור לי בבקשה על אמא שלי תומר

sahr12

New member
רק בריאות...בשורות טובות..

בקר יום שישי.....בקר אור .

../images/Emo24.gif ת´,,,

מאחלת את כל הבריאות שבעולם,, מקווה שיהיו רק בשורות טובות,, מעט אופטימיות והרבה סבלנות,,,

תפילתו של ילד

אליך אלוקי אשא עיני בתפילה האזן וקבל מילותי כעולה. שים עיניך על אימי היקרה והחביבה אשר אותי שקדה לגדל, על דברי תורתך האהובה. תן לה בריאות והצלחה את אמונתך בי נוטעים בעוז ובשמחה. קבל תפילה זו מעומק ליבי, אליך בוראי קחנה מילדך וקרבה אליך בקוראי. החלמה
שוקולדה

החלמה מהירה../images/Emo140.gif

גם כשהמצב מעט קודר אל לנו לוותר נושאת מכאן ברכה אליך אלוהים שמור את כולם בריאים ושלמים ת,,, החלמה מהירה לאמך ואתם המשפחה תיהיו חזקים עם אמונה..בעזרת השם תגברו על כל מחלה. שיהיה לכם שבת שלום

שועית

New member
תומר יקר!

אני מתפללת ומקווה שבעז"ה אמא שלך תחלים, ותחזור אליכם במהירות הביתה. יש לי עיצה קטנה בשבילך שיכולה מאוד לעזור. קבל על עצמך איזושהי מצוה או מעשה טוב לעשות. מבטיחה לך - הכל ישתפר לטובה. וחוץ מיזה, אתה יכול לפתוח ספר תהילים ולאמר כמה פרקים, אפילו אם אתה בן אדם לא מאמין - להזיק זה לא יכול- נכון?

ת30 אני איתך ../images/Emo24.gif

שתהיה בריאה וחזקה . אלוהים אם אתה שומע תפילות חזק את תומר ובני משפחתו שיעבור הכל בשלום . אמן ואמן

אלוהים..

שמור על אמא.. שמור עליה מכל משמר הבא רפואה שלמה לה האמא כי בנה כל כך אוהבה אלוהים, שמור על אמא זמנה טרם הגיע עוד נכונו לה חיוכים עם נכדה עוד חגיגות עם בנה.. אלוהים שמור על אמא ותן לו את הכוח להחזיק.. תן לו את הכוח להתמודד ותן לו להבין שאנחנו כאן איתו. אוהבים מחבקים ותומכים.

כמי שהיה בסרט העצוב הזה

כמה פעמים. כל שאוכל לאחל לך הוא חוזק נפשי. מקווה מאד שהיא תצא מזה.

למעלה