מיתוס העונה התשיעית

Optimus_Prime

New member
מיתוס העונה התשיעית

אני חושב שהעונה התשיעית נופלת מיתר העונות בצורה משמעותית. מרגישים עוד מהעונה הקודמת את העזיבה של לארי דיוויד, אבל חלק מהפרקים בעונה התשיעית הם פשוט...לא סיינפלד לדעתי. יוצאים מפרופורציות, מזכירים יותר סיטקומים אחרים..(כולל הסדרה שאת שמה אסור להגיד פה). אל תבינו אותי לא נכון, יש פרקים מצוינים עד מצוינים מאוד בעונה הזו (מרב גריפין, פרוגר), אבל הסדרה איבדה קצת מהאופי שלה וללא ספק ירדה בשיא, בסיום אותה עונה. מה דעתכם?
 

clevelandrocks

New member
מסכים חלקית

לדעתי היא אומנם פחות טובה מעונות 5-8, אבל הייתי מדרג אותה מעל עונות 1-3 ובאותה רמה של עונה 4 פחות או יותר.
 
זה טבעי לגמרי

שתהיה ירידה בעונת הסיום, כי הרעיונות של הכותבים מתחילים להגמר לאט לאט ... ברור שבגלל שהסדרה קצת מיצתה את עצמה בעונה האחרונה, היא גם ירדה בסוף אותה עונה. מה שכן, אני בטוח שאף אחד כאן לא יתנגד לפרק נוסף, שבו החבר'ה משתחררים מהכלא לאחר שנה שהם שם. עם זאת, אני חושב שאף אחד כאן לא היה מוותר על העונה התשיעית והאחרונה וחותם את העונה האחרונה עם פרק אחרון של העונה ה-8: the summer of George
 

קרמריקה

New member
לגבי לארי דייויד

לא יודע כמה העזיבה שלו קשורה לעניין. העונה השמינית היא אחת הטובות. לא כמו השביעית, אמנם, אבל בהחלט ברמה אחת עם 4-6. בכל מקרה, אני מסכים באופן כללי שהיו כמה נפילות בעונה הזו. מה שמסמל את זה יותר מהכל זה הפרק ההפוך ("הבגידה" אאל"ט), למרות שבפני עצמו דווקא נהניתי מהפרק, זה פשוט לא מתאים לסיינפלד שימוש בגימיקים כאלו.
 

johny_abola

New member
דווקא אחת העונות האהובה עלי

חנות הספרים, העוזרת, פרוגר ועוד. מהפרקים הכי טובים. זו אולי העונה הכי טובה לדעתי, כי הם כבר הגיעו ל"עקומת למידה" מושלמת.
 
למעלה