מיתוס הזנות מרצון

אמיר.

New member
אני לא חושב שהמניעים שונים לגמרי.

ברור שגם ההלכה מניעה את הדתיים, אבל אי אפשר לומר שכבודן של נשים אינו מרכיב בשיקול הדעת הדתי. ובמקום לערוך ספקולציות, אולי תשאלו אותם ?

hunky@dory

New member
?????????????????????????

???????? ??????????? ????????? "הכרה באונס כסוג מיניות לגיטימי של גבר"?????? אני לא חושבת שהבנתי נכון את המשפט ??????? ??????? ענבל

aaa123

Member
אני חושב שהבנת נכון

ובקיצור לפי מה שהבנתי מדובר בהצעת חוק לפיה מותר לאנוס נשים. לפי מה שהבנתי ההצעה לא התקבלה,והתגובה היתה בין היתר הצעת חוק אחרת שכן התקבלה שאוסרת קניית זנות.

טל קר

New member
בהפרש של כמה עשרות שנים ביניהם...

ענבל, הבנת נכון, הצעה מחרידה שכזו הוצעה בשנות השבעים, עצם ההצעה גרמה לכזה זעזוע וחשיבה מחדש, שהתחיל גל של פמיניזם בשבדיה, חינוך שוויוני במע´ החינוך וכו´ וכו´, כך שאחרי שלושים עשורים של שינוי וחינוך לקוחות ושיקום זונות הם החליטו שהזמן בשל לחוק שאוסר על הלקוח. על הלקוח ולא על הזונה. הם הארץ היחידה על פני כדוה"א בה מספר הזונות יורד בהתמדה ולא עולה בהתמדה.

hunky@dory

New member
תמיד התעניינתי

בדינמיקה של זכויות אדם - חקיקה בארצות סקנדינביה, אז תדוה על המידע. אגב- כיום יש חוק שהא מקביל מבחינת ביזוי כבוד האדם- לחוק של "לגבר מותר לאנוס אישה". לרופא מותר לאנוס מטופל. לא, לא מינית, אבל תחושת החילול והביזוי שפולשים לגופך במזרקים, כדורים, שוק חשמלי וטיפולים, והידיעה שזה נעשה בצורה חוקית, אני מאמינה שעוד חמישים שנה, בעקבות פעילות שלי ושל כמותי ברחבי העולם ( אחת מהן - קית מילט - הפמיניטסית הידועה בארהב) אנשים יגידו בזעזעו בפורום של עוד חמישים שנה "מה - פעם היה מותר לתת לאדם כדור בניגוד לרצונו?" אני כבר אפתח על זה נושא בפורום שלי, תוך כדי השמת הדוגמא של החוק השבדי. הזעזעתי. ענבל

תודה אמיר. עכשיו בוא תעזור לנו

לחשוב איך להזיז דברים בכיוון, כשמה שמניע את התזוזה הוא כבוד האדם.

אמיר.

New member
אותי מניעים כבוד האדם וכבוד התורה..

כאשר החיוב לכבוד האדם הוא צו הבורא. יש בעיה עם זה ?

hunky@dory

New member
כתבה כואבת

כואבת עוד יותר העובדה שבעודי יושבת בביתי הנוח וחיה את חיי כאדם חופשי, מתחת לאפי נשים נאנסות ומעונות ועוברות השפלה שכזאת. הכתבה פשוט כואבת, וטוב שתכאיב,וטוב שתעורר
וטל, תודה שהבאת את הכתבה
ענבל

למעלה