מיתון

שאמאן20

New member
מיתון

אני חשבתי על כל הנושא של כישוף אהבה. הגעתי למסקנה שבאמת לא שווה לעשות אותו לבן אדם שאוהבים, וזו באמת כפיה גדולה מדי. במקום זאת קראתי פה על כישוף קירוב לבבות, זה נראה לגיטימי הרבה יותר. אם תוכלו הייתי רוצה לדעת מה התכונות שלו ואיך מומלץ לעשות אותו. תודה מראש.

Nizzan Cohen

New member
אם הבנתי את הכוונה שלך נכון...

אז יכול להיות שאני יכול לתת כמה רעיונות. ראשית אני מניח שרצוי לעשות אותו יחד
. הממממ.... אני חושב שאפשר לקחת משהו שמייצג כל אחד מיכם, ולחבר אותו... איזה משו עם משמעות סימלית ולא מעט כוונה - שנעה ביחד
. ניראה לי שזה צריך להיות השלד של טקס קירוב לבבות הגיוני (לי לפחות...). תוסיף לשלד הזה מעט "בשר" אישי (יחד עם האדם השני), והרי לך טקס מצויין
. בהצלחה
Blessed Be !

שאמאן20

New member
תודה רבה,

תודה שבחרת לעזור לי, אם אפשר להטריד אותך עוד קצת הייתי רוצה לדעת יותר פרטים. אם תוכל להסביר מה זאת אומרת בשר? עם מה צריך לקשור את שתי העצמים? דגשים ופרטים על צורת ניהול הטקס, אני חדש בעניין ואין לי יותר מדי מושג... תודה לכל מי שיענה!

Nizzan Cohen

New member
אוקי אני אסביר את עצמי.

מה שאני נתתי לך זה רעיונות מאוד כללים שאמורים לכוון אותך ליבנות לך את הטקס הפרטי שלך. טקס אידיאלי הוא טקס שאתה בוחר בו את הסמלים - כי ככה אתה מבין אותם הכי טוב וככה אתה מנתב דרכם את הכוונה שלך הכי טוב. זה ההבדל בין כישוף לעשיית צורות מתוחכמות עם להב באוויר. מה אני הצעתי לך ?! הצעתי לך כמה רעיונות שיהוו בסיס לטקס, נאמר אם הטקס הוא אוכל, אז אתה נתת את הכוונה שלו... נאמר, "משו עם אגוזים", ואני נתתי לך רעיון כללי לביצוע - נאמר "אפיה". עכשיו אתה צריך לנסות לתוך הרעיון שלי שמהווה איזה "שלד" של טקס, את ה"בשר" של הטקס, שהוא בעצם הסמלים והאקטים שיסמלו עבורך את קירוב הלבבות ויכוונו את האנרגיות למקום שאליו רצית לשלוח אותן. לדוגמת מאפה האגוזים שלנו אתה צריך להחליט אם אתה רוצה עוגת אגוזים, לחם אגוזים עם צימוקים, ואולי עוגיות ?! אתה רוצה איזה חתיכת בשר שאני הייתי שם בטקס קירוב לבבות ?! אני הייתי מישתמש באקט של חיבוק.
. אבל אל תיתקבע - תחשוב, איזה סמלים של קירוב לבבות אתה רוצה להכניס לטקס שלח וצור משו
. בהצלחה
Blessed Be !

שאמאן20

New member
מהו השלד?

הבנתי מה כוונתך בבשר, אבל מכיוון שאני לא מנוסה בטחום אני עדיין זקוק לשלד. אני אתן רקע, מדובר בבחורה שהיינו די קרובים אחרי שהתרחקנו קבעתי איתה סיפרתי לה כל מה שעובר אצלי ושאלתי אותה אם היא אוהבת אותי, במקום לענות היא נלחצה ולא נתנה לי תשובה בכלל, כמה שלא ניסיתי. אחרי זה אמרה שהיא רוצה לשנות את החיים שלה ובמסגרת זה שאני אפסיק לדבר איתה, לי נראה שזה בגלל שהיא לא יכולה להתמודד עם עצמה ולא ממש יודעת מה היא רוצה. הכנסתי אותה עם הגב לקיר היא נלחצה וברחה. זה היה לפני חצי שנה. מאז כל הזמן חושב עליה.

RainBird

New member
ויש גם אמונה עתיקה שאפשר לבסס עליה שאם שני אנשים מריחים ביחד ענף ריחן (בזיליקום) אז נפשם תיקשר לנצח בידידות נפש עמוקה. סתם רעיון צמחי, אבל מעניין. ארדן.

שאמאן20

New member
המממ...

זה רעיון מאד מעניין ומפתה, האם מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד?

למעלה