מישל היקרה..

DAN1EL

New member
נראה לי שאני אחכה לדיוידי.

ממ...זה במקרה מבוסס על ספר?

LillipooT

New member
ניסיתי לבדוק.. ../images/Emo60.gif

ולא נמצא קשר לספר. אבל אי אפשר לדעת

Dawson girl

New member
יאיי!!!

ראיתי תמונה דומה לפני כמה ימים בעיתון, אבל יש עוד שחקנית בלונדינית שם אז חשבתי שזו לא מישל.. יוווו נראה סרט מעניין לאללה.. אינדי כזה

LillipooT

New member
"דור הפרוזאק" עם מישל בארץ! ../images/Emo60.gif

עוד סרט הגיע לארץ... לי המליצו לראות אותו
הדירוג של הגולשים לפי וואלה הוא פחות טוב - 3.5 תקציר: ליזי, סטונדטית מחוננת, מתקבלת ללימודי האוניברסיטה היוקרתיים של "הארווארד" שם היא מתכוונת לקחת קורס בכתיבה עיתונאית. בשל מצבה המשפחתי הקשה, נאלצת ליזי לנטול תרופות נגד דיכאון הגורמים לה להתבודד מהחברה ולפתח מצב תמידי של חוסר יציבות רגשית. לאחר ביקור אצל פסיכיאטרית, ליזי מתוודה לסם ה-"פרוזק" ובמהרה גם הסם הזה מתחיל להשתלט על חייה.

DAN1EL

New member
כן

הוא הגיע לארץ די מזמן. וגם לי המליצו לראות אותו... אני כנראה אחכה לדיוידי, כי אני לא בטוח שהוא עדיין מציג בקולנוע.

Dawson girl

New member
יש לי ת'ספר הזה בבית ../images/Emo13.gif

די מתיש האמת.. נראה סרט מעניין, ולו רק בגלל כריסטינה ריצ'י...
אגב- פרוזק זה לא סם! זה תרופה (יעילה) נגד דכאון. אגבבבב- ביום שישי יד בערוץ הסרטים "הדברים הבטוחים" (באנגלית זה "ד'ה סייפטי אוף אובג'קטס") עם ג'וש! לא לשכוח! צ'או

LillipooT

New member
באמת זה לא סם.. ../images/Emo60.gif

חצופים. אוו לא ראיתי את הסרט! אני מקווה שאני אזכור

DAN1EL

New member
טעות.

פרוזאק זה כן סם. נחשי מה? גם כדור שינה זה סם. אפילו קפה ואלכוהול - גם הם סמים! ניקוטין? זה סם. לית'יום? זה סם. כל אלה הם סמים חוקיים. זה לא אומר שהם לא סמים.

LillipooT

New member
יש משהו בדבריך אבל.. ../images/Emo60.gif

אני לא אוהבת לקרא לכדורים ולקולה סמים בכל זאת.

DAN1EL

New member
זה בגלל

שסמים עושים לך אסוציאציה רעה, בגלל הסמים הלא חוקיים. אבל אף אחד לא קבע שזה חייב להיות דבר רע. מממ...חפשי במילון את ההגדרה ל"סם".

shira245

New member
וואו לי איזו טלפתיה../images/Emo12.gif

בדיוק באתי לכתוב על "אנשי התחנה" שמישל משחקת פה ואז אני נכנסת לפורום ומגלה שכבר כתבת על זה. בכל אופן,זה נראה סרט מעניין ובכלל מעניין להשוות בין הסרטים של מישל לסרטים של קייטי.....

תודה אמא!../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

על כל התמונות והכתבות והקישורים! ותפסיקו לדבר ככה על מישל! דוקא חמוד לה ככה!!!!

למעלה