מישלחות!!!

מה???

שני שישיסטים מכ-----ל הארץ? אתה בטוח? ולחצי שנה? זה המון... אם אני לא טועה לשביעיסטים זה שלושה חודשים... ומה עושים שם? לומדים שם בבי"ס? כי אחרת אתה מפסיד חומר של חצי י"א, זה משהו שאי אפשר להשלים.... אבל אני רוצה לצאת לזה...! נועה.

אחלה תפקידים אבל...

ח´ אני כבר לא אדריך כי תקעו אותי בו´... ולראשג"ד אני ממש ממש לא רוצה!!! אני רוצה להדריך קורס או לפחות ח´ בשביעית... אבל איך נתנו לו לראש"גד ז´ שהוא לא היה בחודשיים הראשונים של השנה? אפשר להיסתדר בתחילת שנה בלי ראשג"ד? וחוץ מיזה, אם אני לא אהיה חודשיים ראשונים - בחיים לא ייתנו לי להדריך... (ח´ או ט´) וזה מה שאני רוצה...
! אבל מה אני מדברת... הרי שני שישיסטים מכל הארץ? זה זה סיכוי של אחד ל2000 או משהו כזה... אז כבר אמרתי שאני אלך למיונים (מקווה שעוד לא הפסדתי את זה...) ונקווה לטוב...
נועה.

תיקון טעות...

זה שווה וזה מגניב אבל... אני מפסידה בישביל זה מחנה קיץ..... טוב, עם החניכים זה בטח יהיה סיוט - אבל יש את החלוץ... ואת התחרות הדרכה... שמעכשיו הצוות שלנו מחכה לה, ומקווה לא לישבור מסורת (של שלוש שנים...
) שציוותי ו´ שלנו זוכים בערך קיץ מקום ראשון בהנהגה!!! ואני בעצם מפסידה שנה שלמה בצופים... כי בחיים לא יתנו לי תפקיד הדרכה - אם יודעים שאני לא בארץ עד דצמבר... ואז שנה שלמה אני אהיה פעילה... בשבילי זה ממש ביזבוז של שנה... אז אני בעצם לא יודעת אם זה כ"כ שווה... בכל מיקרה אני אלך למיונים, וניראה עד איפה אני אגיע ליפני שיעיפו אותי...
נועה.

מישלחות!!!

לשכב"גיסטים שביננו... אתמול בישיבת שכב"ג אמרו לנו שעוד מעט יש את המיונים למישלחות לארה"ב ולפולין... אבל הם לא ידעו כ"כ לענות על שאלות... אמרו שהמישלחת לארה"ב היא לשולשה חודשים או חצי שנה והיא רק לשביעיסטים - אז זה לא מעניין אותי... אבל על המישלחת לפולין לא ידעו כלום... אולי משיהו יודע לכמה זמן זה, ואם זה לכל השכב"ג או גם-כן רק לשביעיסטים? ותענו... אני מתה מיסקרנות...
נועה.

אני אסביר לך...

גם לנו סיפרו על זה לפני שבוע בערך בישיבת שכב"ג... המשלחת לפולין היא לשביעסטים ושמיניסטים (אני זוכרת שאנחנו, השישיסטים, ממש התעצבנו ששום דבר בישיבה לא היה קשור אלינו
חחחח) והיא ל-10 ימים...

י ע ל 2

New member
המלצה שלי...

למי שיש משלחת מהבית ספר שייסע איתה.. כאילו גם אחרי זה כשתחזרו קשה להעביר חוויות אם מי שלא היה ואם תסעו עם בית ספר תסעו עם חברים.. וגם התאריכים לא משהו... מי שייסע ימות אבל ממש ימות שם מקור.. אנחנו נסענו לפני שבועיים וקפאנו והם נוסעים במרץ.. לא ידועת בכלליות אני יותר ממליצה לנסוע עם בית ספר למי שיש... (כדי גם לבדוק מחירים...)

למעלה