מישטרת האופנה

MoYaL MaMi

New member
בתנ"ך אני גרועה חח אני בכיתה ח'

כיתה ח' היא הכיתה הכי כייפית למרות שלומדים קשה! באיזה כיתה את??

סוכריה16

New member
י"א

הכיתה הכי כיפית הייתה כיתה ט' , בקושי למדתי והצאתי תשיעמים ומעלה.. וכיתה ח' זה לא כל כך קשה.. שתגדלי תביני מה זה קשה.. חח סתם! אני סתם מפחידה...

MoYaL MaMi

New member
י"א ../images/Emo178.gif

מסכנה בטח מפציצים אתכם במבחנים והבגרויות....
אבל קחי את זה בסבבה עוד שנה אחת ללמוד וזהו...ואז מתגייסים!

סוכריה16

New member
../images/Emo99.gifקולולולולולולולו

אני כבר מתה להתגייס הכי כיף זה י"ב.. כאילו הכי פחות מקצועות.. י' הייתה השנה הכי קשה.. י"א יותר ממוקדת ופחות מקצועות.. רק עכשיו אני במגמות וי"ב.. אני נפטרת מהיסטורי, תנ"ך , יאאאאאאא איזה כיףףףףףףףף

MoYaL MaMi

New member
לפי מה שאני יודעת

י"ב זו ה-כיתה כבר פחות מבחנים מתכוננים לגיוס אפשר ללמוד נהיגה ומתפטרים מכל המקצועות שהזכרת שדרך אגב גמאני לא סובלת אותם! עד שאני יגיע לי"ב יובלות...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifכיף לך!!

אני בי"ב ועדיין לומדת היסטורי ותנ"ך:| ועוד מלא דברים
ואין לי כוח
כבר אין כוח להשקיע בגיל כזה

חניניתה

New member
י' הכי קשה איך אני ישרוד את השנה..

השנה אני לא לומדת תנ"ך אני כל כך מאושרת מזה!!!! אבל שנה הבאה וב- י"ב אני ילמד יותר שעות תנ"ך

rotem rispecttt

New member
../images/Emo100.gif אנייי

והפעם:דולסה מריה הנקודות שצריך להתייחס אליהם: -שימלה: שמלה חאמודההה... (חעחעחע נידבקתי למילה חאמודד..) -פוזה: פשש.. דוגמנית יאפהה שילי!! -תיסרוקת/תיספורת: חמודהה... הייתי משקיעה יותר!! נעליים: איזה חאמודותתתת!! אהבתיי.. אביזרים-חגורה שרשרת או מה שתימצאו: מדהיםם... איפור: יפהה...

מ ו ש ל מ ת אני נותן 10 מתוך 10

שימלה מהממת על הגוף ההורס שלה איך לא? פוזה שיער תכשיטים נעליים הכל פצצות פנים ל הכי רואים אבל יפותת כמו תמיד בקיצור 10 מ10 קצת קשוחה אבל אני אוהב אותן קשוחות

עונהה =] ../images/Emo27.gif

-שימלה:מהממתת! -פוזה:מושלמתת! -תיסרוקת/תיספורת:לא אוהבת.. נעליים:יפות לאללה.. אביזרים-חגורה שרשרת או מה שתימצאו:בסדר.. לא מכוער אבל גם לא שיא היפה.. איפור{למרות שבקושי רואים}:חמודי חחח .

Ripelll

New member
אני! ../images/Emo68.gif

שימלה - איכס.... שמלה ממש מכוערת... יש לה גוף מהמם והשמלה ממש לא מבליטה אותו! זה כאילו הי אלקחה סמרטוט ורוד ועטפה איתו ת'גוף... פוזה - נחמדה... יש לה פוזות טובות... תיסרוקת- לא הייתי קוראת לזה אפילו תסרוקת... כי זה כולה שיער פזור... נעליים- לא רואים כ"כ... חגורה- לא משו.. שרשרת- מתאימה לחגורה. נחמדה ביותר הצמיד- (כן.. יש לה...) לא בדיוק מתאים כי הוא מאוד מצועצע יחסית לשמלה. איפור- שחור כרגיל. לסיכום- דולסה, את יכולה להגיע ליותר!

s h a r o n 7

New member
עונה ../images/Emo152.gif../images/Emo126.gif

שמלה: יפה
פוזה: פאקצה!! חחח סתם
סבבה
תיסרוקת: לא אוהבת.. עכשיו הרבה יותר יפה לה
נעליים: מגפיים יפות אבל השרוכים או מה שזה לא יהיה- בעע
אביזרים: הכל יפה חוץ מהשעון (?) מה זה הדבר הכתום הזה על היד?!
איפור: מה שרואים- יפה

למעלה