מישטרת האופנה

osh360

New member
מישטרת האופנה

והפעם:דולסה מריה הנקודות שצריך להתייחס אליהם: -שימלה -פוזה -תיסרוקת/תיספורת נעליים אביזרים-חגורה שרשרת או מה שתימצאו איפור{למרות שבקושי רואים} יאללה להגיב

עונה

והפעם:דולסה מריה הנקודות שצריך להתייחס אליהם: -שימלה: חושפנית אבל מדהימה! -פוזה: חמודה -תיסרוקת/תיספורת: יפה נעליים:לא כל כך רואים אביזרים-חגורה שרשרת או מה שתימצאו: חגורה יפה.. איפור{למרות שבקושי רואים}

ליrann

New member
עונה

דולסה מריה הנקודות שצריך להתייחס אליהם:
-שימלה- מהממת מבליטה את הגוף המושלם של דולסה ורוד הולם אותה
-פוזה-סקסית חולה על הפוזות של דולסה היא יודעת להצטלם -
תיסרוקת/תיספורת-מהמם שיער טבעי חלק שחור קצר פשוט יפהה
נעליים-בסדר גמור גם עם סנדל זה היה מהמםם
אביזרים-החגורה על השימלה מוסיפה מותאמת לשרשרת ולנעליים ורוד ושחור זה הולך חזק יחד
איפור לא הכי רואים אבל היא תמיד יפה

ooOMoRoShOoo

New member
עונה../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

והפעם:דולסה מריה הנקודות שצריך להתייחס אליהם: -שימלה-נחמדה לא אוהבת סטרפלז -פוזה-יפה -תיסרוקת/תיספורת-שיער קצר מידי תיזרוקת יפה נעליים-יפותתת אביזרים-חגורה שרשרת או מה שתימצאו-בסדר איפור{למרות שבקושי רואים}-יפה נותנת לה 4.8 מתוך 5

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמיי.../images/Emo9.gif

-שימלה - מדהימה! -פוזה- נחמדת.
-תיסרוקת/תיספורת- לדעתי מגעיל, ישר מדיי ומבולגן עם מלא שוונצים. נעליים= מדהימות. אביזרים-חגורה שרשרת או מה שתימצאו- בסדר.:p איפור{למרות שבקושי רואים}- הייתי מתאימה לה משהו עדין יותר.>>

יyלושקי

New member
המפפפ

-שימלה - מ ה מ מ ת -פוזה - יפה! פוטוגנית. -תיסרוקת/תיספורת - נ ו ר א י ת חח סורי S: נעליים - נחמדות מאוד אביזרים-חגורה שרשרת או מה שתימצאו - נחמד מאוד איפור{למרות שבקושי רואים} - כל איפוריפה לה

סוכריה16

New member
עונה נהנהנה

שימלה: יפה.. אהבתי... -פוזה: עמידה קצת מממ.. מוגזמת חח אבל בסדר.. -תיסרוקת/תיספורת: קיצר מידי לשמלה נעליים: יפות גם אני רוצה כאלה :( אביזרים-חגורה שרשרת או מה שתימצאו": נחמדים איפור{למרות שבקושי רואים}: האיפור הקבוע חמוד לאללה.. למרותש אני תמיד בעד פחות שחור

MoYaL MaMi

New member
אסס ככה../images/Emo26.gif

-שימלה:יפה... -פוזה: גם יפה.. -תיסרוקת/תיספורת: בכלל לא אהבתי...! נעליים: יאפותתת אביזרים-חגורה שרשרת או מה שתימצאו:פסדדר! איפור{למרות שבקושי רואים}נחמד! נותת לה 3 מתוך 5 יש לה הופעות בהחלט יותר יפות!

נויוש131

New member
עונהה ../images/Emo26.gif

והפעם:דולסה מריה הנקודות שצריך להתייחס אליהם: -שימלה - יאאפהה -פוזה - מזה מתוקהה -תיסרוקת/תיספורת - 100ממתת נעליים - יפותתת אביזרים-חגורה שרשרת או מה שתימצאו - חגורהה..למה היא שמה חגורה שהיא לובשתת שמלהה?!!?! איפור{למרות שבקושי רואים} - יפה לההה הקיצר אני נותנת לה 9.9 מתוך 10.. חעחעחעע

אנד I'M../images/Emo87.gif

שמלה- הצבע מאוד מסנוור את העיניים. רצוי להחלליף למשהו פחות בוהק בעיניים. אבל מתלבש טוב על הגוף שלה. פוזה- פוזה רצינית. משהו בסקסיות שלה הלך הביתה. תספורת- מקסימה. נעליים- המגפיים הנצחיים. שתיפטר מהן. רגליים יפות מדי אז למה להסתיר? אביזרים- צנועים והולמים. איםור- בקושי רואים. ועוד משהו- להוריד טיפה את החולצה למטה. מחשוף זה כל מה שהעיתונאים ניזונים למענם.

סוכריה16

New member
אחלה ניתוח!

אם תנתח ככה כל דבר במבחן בתנ"ך מובטח לך אחלה ציון , ואפילו אני לא אצטרך להזכיר לך לרצוח ת'מורה לתנ"ך המסכנה שלך

../images/Emo87.gif יש לי חוש ספרותי...

מה שמזכיר לי- עוד מעט אפתח הודעה ובו תקצירים מזויפים לסוף רבלדה. זה יהיה משעשע משהו. והמורה מסכנה כי היא לא טורחת ללמד. נותנת דפים ואנחנו נרדמים אצלה בשיעור חופשי.

סוכריה16

New member
חחחחחח !!

היא מחלקת לכם דפים? איזו מורה עצלנית! אני אומרת להתלונן! לי יש את המורה הכי קרועה בעולם לתנ"ך .. אין היא משוגעת לאללה... אי אפשר להסביר עד כמה היא מחורפנת ואתה רציני בקשר ללספר תקצירים? כי עכשיו מן הסתם לא נאמין לך...

אז הרווחתם../images/Emo87.gif

אצלנו סתם המורה עצלנית בטירוףףףףףףףףףף!!!!!!! וכן- התקצירים כבר פורסמו

MoYaL MaMi

New member
אוי תנ""ך מקצוע שאני לא סובלת

חחח אנחנו שותפים לצרות אם התנ"ך...חח

למעלה