להיות אלפא
מוזר אמרתי ל ITAYSTUD לא לכתוב עוד כאן כי זה מזיק אבל האמת אם אתם רוצים לירות לעצמכם ברגל אתם תעשו את זה עם העזרה שלו ובלעדיה. אני אישית. מעדיף שתעשו את הצעד החכם. לגבי מועדון/פאב רעש לא רעש זה בכלל לא רלוונטי מה שיש לה (או לכם) להגיד, מי בכלל מקשיב. ------------- ב5 דקות הראשונות, אתה רק מעורר את הסקרנות שלה. אתה צריך לדבר 90% מהזמן ואם היא עונה, ומה היא אומרת בכלל לא רלוונטי. כל עוד זה נראה שאתה מדבר על משהו שהיא לא יודעת (ולכן מעניין ומחדש), ואלוהים אדירים אל תגיד לה מה שכולם אומרים "אחלה מסיבה, מה שלומך, רוקדת יפה, סריג יפה, וכו'.." הי מוכנה לזה ויהיו לה תשובות מוכנות. - שאגב אינן נעימות בכלל ומטרתן לבחון את הביטחון העצמי שלך. אגב זה שהיא עונה לך עם תשובה מוכנה זה לא בגלל שלא מצאת חן בעיניה, זה פשוט מבחן כדי לראות אם אתה לוזר. אם עברת את ה BITCH TEST שלב, יבואו עוד, אבל באופן עקרוני זכית ל5 דקות שיחה איתה, אם היא ממש כוסית זכית רק לעוד כמה שניות עד המבחן הבא. הדבר הכי חשוב. אל תחמיא לה. בטח לא באותו ערב. היא יודעת שהיא יפה, אבל אם תגיד לה את זה, תאשש את זה שאתה מודע לכך, מה שהופך אותך לעוד אחד מהבנים שנדלקו על היופי שלה. אל תבין לא נכון, היא רוצה שתחשוב שהיא יפה, רק היא לא רוצה להיות עם אחד נייס גאי. תמצא משהו לא בסדר אצלה, שיער ארוך מדי קצר מדי (גם אם זה לא נכון) ותעיר לה על כך אין בחורה שלא חשבה לחתוך את השיער/להאריך אותו. בחורות משקיעות המון במראה, יש לה ציפורניים מלאכותיות ? תגיד לה שזה חביב, תראה את התגובה. היא תכעס, שזה אומר שיש לה רגשות מקושרים אליך. מה שאומר שיש לך יותר מאשר אם תגיד שזה יפה והיא תגיד תודה (אבל בלי רגש כי מי אתה?) אם תגיד לה את זה, מה שאתה אומר בעצם זה קלטתי אותך, את חמודה, אבל יש יותר שוות, ואני כנראה מוקף בחורות יותר שוות ממך. בשביל להשיג אותי, תאלצי להתאמץ. בנות אוהבות לנתח ולקנא, וחוסר ביטחון זה הדבר הכי ידוע שיש להן. מאוד חשוב לה שהיא תדע שאתה אוהב איך היא נראית, ואם אתה לא אוהב פתאום אתה נהיה מטרה לכבוש. BT מוכר זה: "אתה לא חושב שאני יפה?" תשובה טובה לזה היא "את חמודה" BT נוסף "אתה רוצה להזמין אותי למשקה?" תשובה: "אני אף פעם לא מזמין בחורות למשקה, אבל את יכולה להזמין אותי לאחד, אני אוהב וויסקי, תודה. חיוך רחב!" בנות שונאות להיות חמודות עוד יותר מבנים. טוב זה על קצה המזלג, ברור שלא נתחיל פה לספר את כל התורה. תקרא את THE GAME ותבין את התחלה של הבסיס של ההתחלה של כלום ממה שאנחנו יודעים - וגם אנחנו אפסים. ההבדל בינינו לבינך העיניים שלנו פתוחות, ואנחנו יודעים מאיפה ללמוד. ADUDE