מישו

zeppelin20

New member
מישו

יכול להסביר לי איך מתחילים עם בנות במועדונים כאילו אני כל פעם מנסה וזה אףפעם לא הולך לי יש עצות למישו?

itaystud

New member
שאלת שאלה מעניינת

הרי יש בעיה מאוד גדולה לגשת לבחורה במועדון כי התחילו איתה 20 לפניך וכנראה שגם יבואו 20 אחריך, אז למה שדווקא אתה תקבל את הטלפון ?טוב, כעיקרון יש תורה שלמה מאחורי זה (שבמקרה אני קצת בקי בה
).בתור התחלה, גש ל EMULE ותוריד ספר שנקרא "The Game", זה בסביבות ה 400 עמ' וזה באנגלית א-ב-ל אחרי כ-70,80 עמודים יהיה לך מושג איך מתחילים עם בחורות מבלי שהן בכלל יהיו מודעות לזה טכניקות שונות להגיע איתן למיטה במינימום זמן (המשפט האחרון אגב מתייחס למי שמחפש סטוצים).בנוסף, קבל קישור לאתר שיוכל לתת לך טיפים מה לעשות ואיך ובאיזה מצבים. אחרי שתקרא את הספר (לפחות את חלקו) ותקרא באתר, צא לפעילות לילית רצוי בלווית חבר נוסף (מוסיף בטחון) שיש לו את אותה מטרה. אם יהיו לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלי. בהצלחה

itaystud

New member
עזר מאוד מאוד מ-א-ו-ד !!

זה פשוט עולם אחר. דורש אמנם קצת מאמץ אבל תודה לאל - עזר לי "לקצור" הרבה פירות.

תנסה להתקרב ולרקוד איתה/ לידה

תחמיא לה- "את רוקדת יפה", "את סקסית" וכו' ובשלב מסויים תציג את עצמך ואז... הממ... לא יודעת.. אני בד"כ מפסיקה אותם בשלב הזה.. אבל זה הרעיון

יכול להיות ש ../images/Emo31.gif אבל ככה ניסו

להתחיל איתי כמה פעמים. באותה טקטיקה. אני פשוט לא מעוניינת למצוא מישהו במועדון, אז תמיד הפסקתי אותם באמצע..

zeppelin20

New member
זהו

שנראה לי שזאת הבעיה שלי אני מתחיל עם אלה שלא מחפשות

Kרן

New member
איך ניסית עד עכשיו?...

תן לי דוגמא של משהו שעשית/אמרת לבחורה בכדי שהיא תבין שאתה מנסה להתחיל איתה..

דם הבן

New member
בטוח שדווקא במועדונים אתה רוצה?

לא יודע, לא נשמע לי המקום הכי טוב לחפש בחורות. כלומר, נוט מיי קאפ אופ טי... אבל אם זה מה שטוב לך, אז סבבה. לי אין מושג איך מתחילים עם בנות במועדונים...

היי

אני חייבת להגיד שאני אישית הכי שונאת שמתחילים איתי במועדון אבל כמובן שיש את המשפטים הרגילים... אפשר להציע לך לרקוד איתי... אפשר להציע לך לשתות... או סתם להתחיל בשיחה נחמדה של היי... מה נשמע... נהנת?

zeppelin20

New member
חחח

ניסיתי לרקוד לידם כזה אני יודע פשוט שמתי לב למה שאחרים עושים וניסיתי גם אבל שיחה במועדון? איך אפשר לא שומעים כלום

אף פעם אל תחקה

תראה... אל תחקה אחרים אף פעם!!! ואני אומרת לך רק על סמך מה שאני חושבת ומרגישה לכל אחד יש את הדרך המיוחדת שלו יש בחור אחד שאם יבוא עם בקבוק בירה זה יעשה לי את זה אבל אם אחר יעשה את זה זה לא יעשה לי את זה לכל אחד יש את הקסם שלו... אל תחקה אף אחד... שזה תמיד יבוא ממך ומאיך שהכי נוח לך ונכון אי אפשר לדבר במועדונים קשה.. (כבר אמרתי שאני לא אוהבת שמתחילים איתי במועדונים?)
אבל תמיד ישנה דרך... לא בתוך הרחבה כמובן...

zeppelin20

New member
טוב

לא ידעתי מה לעשות עד לא מזמן בכלל לא התחלתי עם בנות במיוחד לא במועדונים אבל אנלא רואה מקום אחר להתחיל ככה עם בנות במיוחד כשבכל הפאבים גם אי אפשר ממש לדבר

ALPHA DUDE

New member
להיות אלפא

מוזר אמרתי ל ITAYSTUD לא לכתוב עוד כאן כי זה מזיק אבל האמת אם אתם רוצים לירות לעצמכם ברגל אתם תעשו את זה עם העזרה שלו ובלעדיה. אני אישית. מעדיף שתעשו את הצעד החכם. לגבי מועדון/פאב רעש לא רעש זה בכלל לא רלוונטי מה שיש לה (או לכם) להגיד, מי בכלל מקשיב. ------------- ב5 דקות הראשונות, אתה רק מעורר את הסקרנות שלה. אתה צריך לדבר 90% מהזמן ואם היא עונה, ומה היא אומרת בכלל לא רלוונטי. כל עוד זה נראה שאתה מדבר על משהו שהיא לא יודעת (ולכן מעניין ומחדש), ואלוהים אדירים אל תגיד לה מה שכולם אומרים "אחלה מסיבה, מה שלומך, רוקדת יפה, סריג יפה, וכו'.." הי מוכנה לזה ויהיו לה תשובות מוכנות. - שאגב אינן נעימות בכלל ומטרתן לבחון את הביטחון העצמי שלך. אגב זה שהיא עונה לך עם תשובה מוכנה זה לא בגלל שלא מצאת חן בעיניה, זה פשוט מבחן כדי לראות אם אתה לוזר. אם עברת את ה BITCH TEST שלב, יבואו עוד, אבל באופן עקרוני זכית ל5 דקות שיחה איתה, אם היא ממש כוסית זכית רק לעוד כמה שניות עד המבחן הבא. הדבר הכי חשוב. אל תחמיא לה. בטח לא באותו ערב. היא יודעת שהיא יפה, אבל אם תגיד לה את זה, תאשש את זה שאתה מודע לכך, מה שהופך אותך לעוד אחד מהבנים שנדלקו על היופי שלה. אל תבין לא נכון, היא רוצה שתחשוב שהיא יפה, רק היא לא רוצה להיות עם אחד נייס גאי. תמצא משהו לא בסדר אצלה, שיער ארוך מדי קצר מדי (גם אם זה לא נכון) ותעיר לה על כך אין בחורה שלא חשבה לחתוך את השיער/להאריך אותו. בחורות משקיעות המון במראה, יש לה ציפורניים מלאכותיות ? תגיד לה שזה חביב, תראה את התגובה. היא תכעס, שזה אומר שיש לה רגשות מקושרים אליך. מה שאומר שיש לך יותר מאשר אם תגיד שזה יפה והיא תגיד תודה (אבל בלי רגש כי מי אתה?) אם תגיד לה את זה, מה שאתה אומר בעצם זה קלטתי אותך, את חמודה, אבל יש יותר שוות, ואני כנראה מוקף בחורות יותר שוות ממך. בשביל להשיג אותי, תאלצי להתאמץ. בנות אוהבות לנתח ולקנא, וחוסר ביטחון זה הדבר הכי ידוע שיש להן. מאוד חשוב לה שהיא תדע שאתה אוהב איך היא נראית, ואם אתה לא אוהב פתאום אתה נהיה מטרה לכבוש. BT מוכר זה: "אתה לא חושב שאני יפה?" תשובה טובה לזה היא "את חמודה" BT נוסף "אתה רוצה להזמין אותי למשקה?" תשובה: "אני אף פעם לא מזמין בחורות למשקה, אבל את יכולה להזמין אותי לאחד, אני אוהב וויסקי, תודה. חיוך רחב!" בנות שונאות להיות חמודות עוד יותר מבנים. טוב זה על קצה המזלג, ברור שלא נתחיל פה לספר את כל התורה. תקרא את THE GAME ותבין את התחלה של הבסיס של ההתחלה של כלום ממה שאנחנו יודעים - וגם אנחנו אפסים. ההבדל בינינו לבינך העיניים שלנו פתוחות, ואנחנו יודעים מאיפה ללמוד. ADUDE

itaystud

New member
../images/Emo45.gif

אבל עזוב, לא נראה לי שהוא מוכן להתאמץ. כולם מחפשים את הפתרון הפשוט. בכל מקרה, איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

להתחיל עם בחורה- תהיה אתה

תהיה אתה תגרום לבחורה עניין תסתכל עליה שתרגיש משהו אלייך אם אתה ניראה טוב זה בהחלט עוזר אתה לא חייב להכיר בחורה במעודון יש המון מקומות אחרים ותחשוב על זה בהצלחה

ALPHA DUDE

New member
בחורות ומראה לא קשורים בכלל

כמה פעמים ראית בחורות כוסיות עם חברה שמסוגלים להשמיד מראה בחוסר יופיים המשוויע.. בחורות נמשכות לאנרגיות שיוצאות מהאישיות שלך. אם תפגין בטחון, ותעבור את כל ה BT שלהן, אתה בפנים. אתה צריך להיראות סביר אבל לא מדהים. אגב, אם אתה נראה מדהים כבר רודפות אחריך בנות - דבר שגורם לביטחון שלך להיות בשמים גם ככה - מה גורם לך לשדר את זה. בהלצחה ADUDE

למעלה