מישו ראה את ה Fender Strat VG?

Virons

New member
מישו ראה את ה Fender Strat VG?

זה גיטרה נחמדה נראה לי לכל גיטריטת מקצועי אבל להשתמש בדבר הזה יותר קשה מאשר לטוב לחלל:S מי שעדיין לא ראה הנה לינק לאתר הבית http://www.fender.com/vgstrat/home.html

YogevLevi

New member
לומר את האמת......

אני לא ממש הייתי רץ לקנות אחת כזאת.....לפי מה שהבנתי יש לגיטרה כמה מצבים.....לא מתלהב בכלל מהרעיון הזה...... לכל גיטרה יש את הייחוד שלה ולא צריך לקנות גיטרה עם כל מיני מצבים (זו דעתי ואתם מוזמנים לכסח).... אם הייתי רוצה משהו מלא בשטיקים הייתי קונה אולר חדש

ראיתי את הגיטרה באתר

עם כל ההדגמות שלה, הקונספט נחמד, והוא שימושי למי שבאמת צריך אותו, למשל להלחיף כיוונים באמצע נגינה, אבל לא הייתי קופץ לקנות אותה. סה"כ עם הסטראט והקריימר שלי, אני יכול להגיע למגוון סאונדים מדהים, בלי אפקטים בכלל, ככה שעם קצת השקעה של זמן והבנה ובעיקר הכרות עם הגיטרה שלך, יכולה להביא לתוצאות משמעותיות. בשבילי, עדיף הרבה גיטרות, על אחת שעושה הכל, תהיה טובה כמה שתהיה

idoroll

New member
איך לעזאזל זה עובד ?

יש אפקטים שיכולים לשנות הכיוון של הגיטרה ? (מסתבר שכן ... כנראה ...) מישהו אולי יכול להסביר איך זה עובד ?

Vintage

New member
דחפו מיני "סינטיסייזר" בתוך הגיטרה

אם תשים לב ליד הגשר יש פיקאפ מידי, והוא מן הסתם מחובר לסינטי בתוך הגיטרה, לדעתי זה סתם מטופש ואם כבר לחדש בגיטרות נראה לי שיהיה נחמד גיטרה עם BT.

Katarzis

New member
ואם פרקר היו עושים את זה זה לא היה מטופש?

אני גם כן לא מהמתלהבים, אבל זה רעיון לא רע בכלל, וגם חדשני מהבחינה שלא צריך מגבר/פרוססור/אפקט מיוחד כמו שהיה עד עכשיו עם המידי של רולנד.

Vintage

New member
ראשית כן, בפארקר זה היה פחות מטופש

בדיוק מהסיבות שאתה מעדיף פנדר על פארקר, פנדר = ענתיקה קלאסית, פארקר = חידושי הט כ נ ו ל ו ג י ה (מילה גסה אני יודע). ובלי קשר גם בפארקר לא הייתי אוהב את זה שהכניסו את הסינטי לגיטרה בלי אפשרות לנצל אותו במערכת קצת יותר מתוחכמת. בקיצור אולי הרעיון יפה, אבל הישום לא מוצלח לדעתי האישית.

למעלה