מישו כאן שומע Disturbed?

zoe80

New member
בעע, מי נראה לך חושבת שבילי ג'ו,

או איך שפאקינג קוראים לו, הוא אנדרדוג? come on..... כן, השירים של גרין דיי נשמעים כולם אותו דבר, הם כמו קולדפלי אבל בפופאנק :) בכ"ז, הם מוכשרים בטירוף, אם נשפוט אותם על סמך עברם, ולא ע"ס ההווה. ד"א, יצא לכם לרארות ת'קליפ של jesus of suburbia?

EnchantedS

New member
כן, ראיתי את זה פעם אחת.... לא

משדרים את זה בכלל... קליפ חמוד.... וכן, גם אהבתי ת'שיר.

zoe80

New member
רק החל משלוש לפנות בוקר, כי זה ארוך

(8 דקות), ו"משחית את הנוער", זה כמו שעשו לקליפ של פרודג'י- smack my bitch

EnchantedS

New member
אוי, לפעמים הם ממש מגזימים עם זה...

נגיד בBAT COUNTRY של AVENGED SEVENFOLD, הם צינזרו את המילה DOSES. אוי, כן, אני בטוחה שילדים קטנים ותמימים יתחילו להשתמש בסמים כי הם שמעו את המילה DOSES בקליפ.

s a r a h13

New member
אני אגיד לך ת'אמת?

כ"כ הרבה אנשים הולכים וקונים דיסקים של כל מיני להקות לא בגלל המוזיקה אלא בגלל שהם רוקיסטים מאגניבים או כדי להיות בלאקר קשוח ואפל כמו כל אלו שקונים סליפנוט. ואל תגיד לי שאנשים אוהבים את גרין די או את סליפנוט או את כל שאר הזבל הזה בגלל שהמוזיקה שלהם טובה, תעשה לי טובה, זה טיפשי, המוזיקה שלהם גרועה נקודה, לא קשור לטעם וריח, ואם אנשים באמת אוהבים אותם בגלל מי שהם זה פשוט עצוב. אני אהבתי אותם כי לא הכרתי להקות אחרות, אבל כשהכרתי להקות אחרות הבנתי לאיזה זבל התמכרתי, נכון, אז אהבתי את זה, אבל במבט לאחור סתם שמעתי שנה שלמה מוזיקה זין.

zoe80

New member
סבבה לך, מה אני אגיד לך.... אממ-

רוצה פופאנק לא תעשייתי/מיינסטרימי או איך שאת רוצה לקרוא לזה? בבקשה- רשימה חלקית, כמובן Screeching Weasel Descendents (למרות שעכשיו נהיה טרנד לאהוב אותם) The Zatopeks The Boys

EnchantedS

New member
זה קשור ועוד איך לעל טעם ועל ריח.

אם אנשים באמת קונים את הדיסקים שלהם בגלל שהם חושבים שהם מגניבים, זה ממש פתטי. אבל אני בספק שכולם ככה. אני כן מכירה הרבה להקות אחרות חוץ מגרין דיי, ואני עדיין שומעת גרין דיי לפעמים (עכשיו שאני חושבת על זה לא שמעתי אותם מלא זמן, אבל עדיין...). אז אוקיי, האקורדים קלים רצח, וגם הסולואים, אבל אני לא הולכת ללמוד לנגן את זה (הממ ניסיתי, והשתעממתי, עזבי.), רק לשמוע את זה, זו לא מוזיקה כבדה, ולפעמים זה טוב שיש דבר כזה.. אניוויי......... בואו נפסיק להתווכח על הנושא הזה, הוא לגמרי חרוש..... ואני בת:)

zoe80

New member
אני מעדיפה קלילות על פלצנות יומרנית

וזה כמעט תמיד נכון לגבי. כמובן תלוי בקלילות ותלוי במידת הפלצנות.

Nitzan161

New member
אני אוהב את גרין דאי בגלל המוזיקה

שלהם וסליפנוט לא ממש הטעם שלי!!!

IshMaElf

New member
יש סוף סוף! תפילותי נענו P:

סוף סוף אני מוצא שירשור על הלהקה הכי אהובה עליי, חולה עליהם ממש. לא משנה מה כל השונאים בעלי הנפש ה"עמוקה" והפוזה של "אני מגניב אני שומע רוק איכותי בלי שום דאווין ואני מבין באמת לא כמו כל מי שפה ששומע רוק הם סתם וואנאביס" (נסחפתי קצת), חושבים לעצמם (ואני חולה איירון, פנתרה אוזי, וקלאסיקות טובות שכמותם), אבל אם המוזיקה עצמה עושה לך את זה אז היא עושה את זה ו disturbed היא פאקין להקה חזקה עם שירים מדהימים ופשוט מפוצצת באנרגיה, וכל מי שמזיין ת'שכל על מסחור לא מבין שיט כי בלי התמסחרות להקה לא יכולה לעשות כסף, זה כל הרעיון וכל להקה רוצה לייבל גדול ולהיטים מפוצצים ובסוף היום הם צריכים כמו כולנו לשים אוכל על השולחן... או קוק. אז תפסיקו לשחק אותה אנטי מיינסטרים ותשתחררו קצת, כי בסופו של דבר זה לא משנה שיט מה שאתם חושבים או מה שאני חושב לצורך העיניין... (סתם נקודה למחשבה אני קצת מסטול).

למעלה