מישו כאן שומע Disturbed?

On23

New member
הא?

הם העיפו אותה בגלל שהיא הייתה מתלהבת, לא משתתפת בכתיבת השירים, מבטלת הופעות על ימין ועל שמאל ועוד ועוד...

EnchantedS

New member
תשמעי, את לא אוהבת מטאל, אבל מה

לעשות- יש אנשים שכן, ובשבילנו הם לא מיותרים.

On23

New member
פעם אהבתי אותם.

הם היו אפילו בטופ 5 שלי, אפילו קניתי דיסק שלהם (!) היום אני לא סובל אותם ):

EnchantedS

New member
אולי גם, אבל אמרו לי שהעיפו אותה כי

היא מסחרה אותם, היא כל הזמן רצתה להעלות את המחירים של הכרטיסים להופעות ורק הכסף היה חשוב לה.... ואף אחד לא כותב שם את השירים חוץ מהקלידן...

dirty boots

New member
הדבר היחיד שאני לא מסכים הוא

בקשר לסיסטם
מעבר לזה שהדיסק החדש שלהם גדול ושהם הרבה יותר טובים מזוועות מחרידות מזוג לימפ ביזקיט ולינקין פארק, סרג' לטעמי הוא סולן מעולה, ושאר חברי הלהקה נגנים מעולים, והם גם כותבים על דברים מעניינים. ואני מסכים שסליפנוט זאת להקה מזוויעה לגמרי, אבל היה איזה שיר נחמד שלהם, לפחות החצי דקה הראשונה. אבל בעיקרון, אני לא מסכים שהבגדים והגימיק כאלה חשובים. בסופו של יום, המוזיקה היא החשובה

Nitzan161

New member
דבר ראשון- אני בן

דבר שני- אני שמח שאת אוהבת מטאל, דבר שלישי- אל תרדי על להקות שיש כאלה שזה הטעם שלהם ודבר אחרון- תודה על ההמלצה, ואת איירון מיידן שמעתי עוד לפני והם באמת טובים!

exterior

New member
די כבר עם כל הפלספנות בגרוש הזאת,

פוזה שמפוזה. כל שרשור פה הופך לפלצנות יומרנית ומעצבנת. אוקי, להקות גרועות, פוזה שמפוזה, אבל בתכלס אתם מכירים אותן, אז מה זה אומר עליכם? ודרך אגב, אם יש פוזה זה לא אומר ש X הוא וונאבי או סאקס, ממש לא. פוזה זה טוב, ביטחון על במה זה טוב, אקססוריז זה רע. אבל אם המוסיקה בתזונה, למי אכפת מהשאר? שילבשו, יעשנו, יזיינו, יתאפרו איך שבא להם....

s a r a h13

New member
../images/Emo69.gif

פלספנות בגרוש?! שיהיה... בכל מקרה- העניין שהפוזה זה מה שעושה את הלהקות "גרין דיי" או "סליפנוט" או "סיסטם או א דאון" לפופולריות ומצליחות, לא המוזיקה, אלא כמה הגיטרות מגניבות. אין לי בעיה עם פוזה, שתיהיה פוזה, אבל שיהיה לה בסיס, נניח איירון מיידן---> להקה מדהימה, אחת הלהקות היותר אהובות עליי מאז ומתמיד, יש להם ועוד איך פוזה, אבל יש לה בסיס, המוזיקה שלהם אמיתית והפוזה זה לא מה שהופך אותם לפופולריים כ"כ, אלא המוזיקה שהם כותבים, אצל גרין די וכל השאר זה בדיוק הפוך. זהו. נכון, אנחנו מכירים אותן, שנה שלמה הקשבתי להם, הכרתי את הלהקות האלו טוב טוב, עד שהכרתי להקות אחרות והבנתי ששנה שלמה מהחיים ביזבזתי על זבל.

exterior

New member
לא נורא,

עד החתונה זה יעבור. אבל באמת, מה אכפת לך אם יש להקות טרנדיות, פופולריות וכו'? לרוב האינדיקטור לטיבה של להקה הוא האם היא שורדת את סימפטום האלבום הראשון. גרין דיי קיימים כבר 15 שנה. ואולי הם בחרו ללכת בדרך שלא מוצאת חן בעיני כמה אנשים שמצפים ליותר מוסיקה, אבל עדיין הם מוכשרים. לגבי כל להקות טמ-טי-וי שנוצרו משנות ה2000 והלאה, זה כבר משהו אחר, כמובן שיש יוצאים דופן. קודם כל, לא לשפוט להקה לרעה רק מפני שמכירים אותה יותר מקומץ אנשים. דבר נוסף, לא צריך לקחת ללב. אוהבת, לא אוהבת. היום זה עדין פוסט-מודרני, ווואללה כל אחד עושה ושומע מה שבזין שלו. ולא מזיין ת'מוח עלזה, ועל כמה שהוא טוב יותר ממישהו אחר. ממליצה לך לעשות אותו דבר.

s a r a h13

New member
../images/Emo191.gif

גרין דיי לא מוכשרים. אבל תאהבי אותם אם בא לך, אותי הלהקות האלו הפסיקו לעניין כבר לפני שנתיים, יומטוב

Nitzan161

New member
בקשר לגרין דיי אני מסכים איתך לגמרי

ואנשים, תפסיקו כבר לרדת על להקות רוק מהסוג הזה!! יש כאלה שאוהבים אותם!

EnchantedS

New member
זה מה שעושה אותם?...

את ברצינות חושבת שמישו קנה דיסק של גרין דיי בגלל שלבילי ג'ו יש שחור מסביב לעיניים?... איזה שטויות. אני קניתי את זה כי היה שם שיר שאהבתי (הולידיי:) ), למי אכפת מהאיפור שלו?... ותפסיקי להתבכיין, לא בזבזת שום שנה, מה לעשות- את אהבת את זה אז!... אני שמעתי דברים הרבה הרבה יותר גרועים בגיל 13. לא רוק אפילו. אבל לא ביזבזתי כלום, זה פשוט נשמע לי טוב אז. ואחרי זה הבאתי את הדיסקים לחברות של אחותי....:) טעם יכול להשתנות.

UnderTown

New member
אהם, כן.

לא רק בגלל השחור מסביב לעיניים,ילדים וילדות מושפעות קונים את הדיסק בגלל כל הקטע של רוקר מגניב ואנדרדוג.

למעלה