מישו יודע

מישו יודע

אולי איפה אפשר למצוא ג'ינסים נמוכים במחירים סבירים???? כל החברות התחילו להביא ג'ינסים גבוהים פרט לטי אנ טי ולקרוקר ואולי עוד רשת או שתיים אבל הם מוכרות מכנסיים במחירים של 300 ו-400 ונכון זה די סביר כי רוב החברות ככה אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי מחירים כאלה לג'ינס בודד...אם מישהו מכיר חנות עם ג'ינסים נמוכים במחירים סבירים באיזור המרכז...ראשון ת"א הרצליה אולי...באיזור של ת"א אני אשמח לעזורה! לאב יו!

חוזרים לימים השפויים - סופסוף...

לא נראה לי שאת במקום הנכון. תשאלי בפורום אופנה.

למה לא בפורום הנכון?

בפורום אופנה מלאה חשבתי שמדברים על אופנה...וגם חשבתי שג'ינסים נמוכים קשור איכשהו באופנה? "אוי איפה הראש שלי?"

החורזת**

New member
אולי השם אכן מבלבל, אבל הכוונה

היא לאופנה במידות גדולולת, כך שרובינו כאן לא ממש יכולות ללכת במכנסיים עם גיזרה נמוכה. בכל אופן ברוכה הבאה.

DREAM111

New member
היי מחפשת

אני בטוחה שיש הרבה נשים מלאות שאוהבות את הגיזרה הנמוכה. פה בפורום רוב המידות הן מידות גדולות כך שקשה לי להאמין שבמקומות שאני אמליץ תוכלי למצוא משהו בגיזרה נמוכה. ממליצה בחום לנסות בפורום אופנה אולי שם יוכלו להמליץ על מקומות מתאימים.

פשוט "ציפי"

לכל המעוניין יש מכנסיים בשלל גיזרות וצבעים במחיר השווה לכל נפש עם שירות מכל הנשמה. יש לנו סניפים ביפו, כפ"ס, חיפה, ק.שמונה, חדרה, ירושליים, באר-שבע כולכם מוזמנים לראות, לקנות ולהנות.

ג'ינסים במחירים סבירים

לכל המעוניין בכל אחת מחנויות ציפסיקסטיז ניתן למצוא ג'ינסים ומכנסיים בשלל גזרות וצבעים במחירים השוים לכל כיס.

למעלה