מישו הולך להופעה

מישו הולך להופעה

-של היהודים?! לפי מה שהבנתי בנתיים אף אחד לא הולך...גגררר!!! אני ממש רוצה ללכת אבל לפי מה שהבנתי מהודעות קודמות יש הופעה של משינה וגם אליה אני רוצה ללכת ואני לא יכולה להוציא 300 שקל..-יותר נכון אין לי להוציא.. טוב נו בכל מקרה כדי שלא יהיה משעמם ש-ו-ב נכתוב שיר:)) אבל הפעם של מוש בן ארי!!!! ג'ה איז וואן: ג'ה יז וואן ואלה כולו מן אללה הו אלוהים אחד שוויה מן עבדאללה על דרך מתהלך מכור לאהבה וזה האל שמלכלך בלב כל הבריאה ארים את מבטי אל מעבר לשנאה כי בדרכי רוצה להיות עטוף מעיל תקווה ג'ה יז וואן ואלה כולו מן אללה הו אלוהים אחד שוויה מן עבדאללה איך שהיום נפתח פותח לי ת'לב איך שהרגע בא מפנה כאב אוי כמה שיפים הם החיים אז בוא לרגע נתערבב לדקה נהיה אחים ג'ה יז וואן ואלה כולו מן אללה הו אלוהים אחד שוויה מן עבדאללה (אוי שוויה מן עבדאללה אוי אוי אוי) איך שהיום נפתח פותח לי ת'לב איך שהרגע בא מפנה כאב אוי כמה שיפים הם החיים בוא לרגע נתאחד ולדקה נהיה אחים כי פה אנחנו בני אדם מכורים לאשליה שאם ההוא שונה ממך אתה זה לא אתה אז בואו נפגין קצת מעבר לשטויות כשהקשת מתקיימת מאלפיי צורות שונות כשהקשת מתקיימת מאלפיי צורות שונות כשהקשת מתקיימת מאלפיי צורות שונות אוי אוי זורעים לנו שקרים על אלף תוכניות וביניהם מראים לנו מוסר של אשליות ואני פה מתהלך בדרך מלכים ראסטה חי עולה עולה אל מעבר לשחקים ג'ה יז וואן ואלה כולו מן אללה הו אלוהים אחד שוויה מן עבדאללה

בלללעעע

New member
אני ממש רוצה ללכת למשינה

אבל הם הגזימו טיפה- 200 ש"ח לכרטיס?.... ועוד בטח אני אפילו לא אראה אותם- אז למה?...

עוד בעיה:

יש לי הנחה למשינה דרך חברה שלי אבל.... יש לי הנחה גם ליהודים!!!!!!!!! למה ללכת?!?!?!?!?! אוווף תעזרו!

purple piper

New member
את באמת מתלבטת?!

יש לך משהו בתוך הראש שלך??? ברור שמשינה!! היהודים סתם להקה עם פוזה מפגרת שלא יודעים לשיר ולנגן!! משינה היא אחת הלהקות הכי טובות בארץ!!

בלללעעע

New member
הנחה של כמה כסף למשינה?....

אחרי ההנחה כמה עולה כל כרטיס?...... עקרונית יהיה לך יותר שווה ללכת ליהודים כי גם נסיעה זה פחות... אבל אם בא לך להשיג לי שני כרטיסים מוזלים למשינה זה היה מעולה בשבילי.... חחח

הייתי משיגה לך אבל

זה לא נאי ..- פשוט חברה שלי היא יחצנית של משה(שהוא יחצן של הכל..:) ) בכל מקרה..-נראה לי שאם קונים אצלה במכירה מוקדמת אז זה עולה פחות...-אני אברר ואודיע לך!:)

למעלה