מישוא שמע??

aniroosh34

New member
וואוו...

איך מעצבנים אותי האלה שכתבו בולשיט ושמזלזלים בחיל האויר ובמדינה.... #$@%$%^#$^%$^&%&*%*)^$%#$^@$%@#$ # וזה מה שיש לי להגיד להם

ValaZ

New member
כי זה כל מיני טיפשים שיושבים במחסום

(או ישבו) ומספרים להם (או סיפרו) שהם עושים את התפקיד הכי חשוב בצה"ל והם מאמינים לזה, ואז הם מזלזלים בחיל האוויר, הים, המודיעין ועוד...

R a M a N

New member
שמע אני אחד מהטיפשים שישבו ...

במחסום ואחר כך ישבו בקורס מפקדים וביקרתי גם בבהד אחד (קורס קצינים למי שלא היה בצבא) ואתה יודע מה ... זה שחייל אוויר שלנו הוא טוב יחסית זה טוב ויפה אבל הוא קטן והוא לא זה שיכריע מלחמה והוא חשוב כמו כל שאר החילות צבא זה שילוב לבד אף חייל לא ינצח שום מלחמה. אגב נראה לי ששניכם לא היתם בצבא אז ... לוחמים אוכלים כל כך הרבה חרא ומקבלים כל כך מעט חזרה שאין לכם זכות ללכך על אנשים ששומרים עליכם על הגבול ( ולא זה לא חייל האוויר ששומר על מדינת ישראל ביום חורפי או שנכון יותר פחות מאפס מעלות בהר דב) בכל אופן אני מקווה שאתם מאלה שכן תהיו מהלוחמים ולא מאלה שאומרים שהם טיפשים ופראירים כי הם עושים את העבודה השחורה בשטח.

aniroosh34

New member
סליחה אבל לא הבנת אותי נכון...

אני ממש לא בא לכלך על שאנשים האלה... מה שמעצבן אותי זה שהם יורדים חופשי על המדינה ועל החיל ואין להם טיפת גאווה למדינה(זה מה שניתן להבין מתגובותיהם). אני בכלל לא דיברתי על זה שחיל האויר הוא הגורם המרכזי לניצחון...

ValaZ

New member
לא אמרתי שמי שיושב במחסום אוטומטית

טיפש, אמרתי שמי שיושב במחסום ומאמין שהוא עושה תפקיד יותר חשוב מחיילים אחרים בחיל האוויר\הים\המודיעין וכו' הוא הטיפש... מטוס יכול להפציץ מטרות אבל בשביל לכבוש שטח צריך גם חיילים שיעמדו על השטח הזה, אבל בלי המטוס החיילים היו צריכים להילחם קשה... בקיצור- חייל שמאמין שהוא יותר חשוב מחייל אחר (ולא מש"ק ממטרות או משהו כזה) הוא טיפש.

R a M a N

New member
אתה צודק וזה מה שאמרתי ..

כל החיילות חשובים לבד אף אחד לא שווה הרבה . אבל בכלל זאת פעם הבאה שתעבור במחסום ותראה חיילציק עומד שם תדע שהוא לא ראה את הבית שלו המון זמן החברה שלו עזבה אותו כי הוא לא בבית והוא לא ישן כל כך לאחרונה והדבר היחיד שהוא מכיר זה לשמור שש שש בעמדה אז תן לו להרגיש שהוא בכל זאת חשוב :) הטייסים מקבלים יותר כבוד ממנו ואתה יודע את זה .

ValaZ

New member
ראה הודעה למטה...

הטייסים לדוגמא מקבלים יותר כי הם גם קראו את התחת שלהם שנה או שנה וחצי בשביל לקבל את הכנפיים ולשבת במחסום היה נחשב אצלם ליום חופש... וגם בגלל שהם מספיק "טובים" לעשות את התפקיד הזה.

afridman12

New member
ValaZ -אתה מדבר כמו ילד ........

וחוץ מזה ישנם הרבה מסלולים ארוכים בצבא (שיטת ,שלדג......) ותאמין לי החברה האלה עוברים גיהנום אפילו במסלול של ח"ר רגיל הקושי הפיזי הרבה יותר גבוהה ממסלול טייס. תאמין לי שכולם חשובים באותה מידה (אה וגם הכוחות הלא לוחמים ) נראה צבא שמסתדר בלי הנדסה,שריון,ח"ר ,תותחנים,מודיעין.............. או לחילופין ללא כל הכוחות התומכים .

soprano 2

New member
די די כמה שטויות!!!

תינוקות בתור אחד שהחלום שלו זה ליות טייס קרב אני יכול להגיד לך שאמנם חיל האויר מהווה את אחת מכמה היחידות המובחרות של הצבא אבלללללללללללללללללל לדעתי את הלחימה הקשה ביותר והמורכבת ביותר כיום עושים הלוחמים ביחידות החירר למינהם ששומרים עליך כדי שתוכל ללכת להטיס בסוף השבוע בשקט אתה מדבר שטויות במיץ עגבניות אין לך שוב הבנה לגבי החילים הללו שקורעים תתחת שלהם בשטחים ובמחסומים כדי שחס וחלילה לא יכנס מחבל לעיר בו אתה גר!!!

R a M a N

New member
לעומת זאת במלחמת שלג ..

חייל האוויר המהולל שלנו הוריד המון מטרות לצערנו הן היו שלנו ... ומה אתה בכלל מתפאר במלחמת ששת הימים ? היית שם ? היית בצבא בכלל ? היו עוד מלחמות והמלחמות הן לא של חייל האוויר המהולל (והוא אכן כזה) יש עוד מליוני גמדים שרצים בכוח הרגליים שלהם למטה ומתים . ובנתיים שאין מלחמה מה לעשות הלוחמים בגדודים עובדים הרבה יותר קשה ובתנאים ממש גרועים כשכלמיני חיילים לא עושים יותר מידי (אני הייתי גם לוחם וגם גובניק אני מדבר מנסיון) ומתבכינים על זה עוד . והטייסים עושים גיחה ללבנון נוראה נהנים מזה וחוזרים לבית מלון שלהם בבסיס אז כן יש סיבה לאלה שבמחסום לחשוב שהם בכל זאת עושים משהו .

לב ד

New member
מה הגאד דם קשר?

זה לא שירות מה שהם עושים... סתם...בגלל שהם לא על הקרקע זה שטויות...ולא הם לא עושים גיחות למקומות שהחיר בחיים לא היה מגיע אליהם. הם לא נותנים סיוע אוירי ולא מחסלים מטרות שהחי"רניק אפילו לא רואה..בכלל מי צריך חיל אויר?

R a M a N

New member
בתור אחד שקרא את המדריך ..

לטרמפיסט אתה צריך להיות מגניב . אבל אתה מקשקש שטיות ועוד על דברים שלא אמרתי . והקשר הוא ישיר אתה אמרת משהו לזכותם של חייל האוויר ואני אמרתי משהו לחובתם ... אני מאחל לך יום נעים חיים יפים ושלא תדע מה חירניקים כי אתה כנראה לא תבין גם ככה . הכי קל זה לדבר על משהו שלא עשית . בזה אני אסיים את הוויכוח העלוב שדחפתי את עצמי אליו ( לכולם יש חולשות :) ) כשתסיימו את הצבא אני אשמח לדבר איתכם שוב .

ValaZ

New member
גם אני תמיד מוצא את עצמי נכנס ל

וויכוחי סרק חחח

ValaZ

New member
וסליחה אבל אני לא שומר בשום מחסום

מקסימום שומר על המחשבים של הצבא מפני חדירת גורמים עויינים...

ValaZ

New member
והעובדה היא....

שאנשים חכמים או "איכותיים" הצבא לוקח ליחידות מובחרות, לימודים (עתודה), קורסים וכו', לאחר שסיננו את כל אלו הם מחליטים לאיזה מחסום לשלוח כל אחד מהנותרים. או לאיזה מטבח\ממטרה\מחסן לשלוח את אלו שאפילו המחסום זה יותר מדי פעילות מוחית\גופנים בשבילם

R a M a N

New member
יש לך טעות איומה ...

עם קודם כל יש יותר אנשים "איכותיים" במדינה משיחידות מובחרות מסוגלות לאכלס דבר שני לא כל ה"איכותיים" רוצים להיות ביחידות האלה יש גם אנשים שיש להם דעות ולא רצים ליחידות שכולם אוהבים לאהוב . דבר שלישי גם ביחידות של המטומטמים הלא איכותיים יש אנשים איכותיים שהגיעו לשם מכל מיני סיבות (מוטיבציה למשל ) . אני הייתי בחייל ההנדסה ואני יכול להגיד לך שהיו לי המון אנשים "איכותיים" בפלוגה במסלול בפלוגה בקורס מפקדים וגם בקורס קצינים היו אנשים "איכותיים" ושניים מהחברים הטובים שלי מהצבא אחד מהם התקבל להנדסת חשמל בטכניון . והשני מצטיין מכינה בטכניון .. ככה שלפי הקנה מידה שלך הם דיי "איכותיים" ומה לעשות הם שרתו איתי בחייל ההנדסה הקרבית לאאאא יחידת עילית בשום צורה לא צריך לשם שום גיבוש ובכל זאת יש שם אנשים בסדר .

למעלה