מישוא שמע??

Boro747

New member
סליחה??

תבדוק שוב... אבל פרח בחצי שנה האחרונה שלו בכל השנה וחצי המדוברים אין לו בכלל מדי ב' הם בעצמם קוראים לעצמם ג'ובניקים והפעילות שיש לו שהיא הכי בשטח זה השבוע הישרדות ובארמת יש את כל המסעות אבל לא כמו לחירניק!! אני מכירה אנשים שחלקם בקורס טייס וחלקם חירניקים ותאמין לי לחירניקים בהתחלה המאד ארוכה שלהם יש יציאות גרועות ולעומתם פרחים בשבתות שהם לא יוצאים הבייתה בחלקם הלאא מועט יש אפשרות למשפחות ובעצם לכל מי שמכיר לבוא לבקר בבסיס ואם היית אי פעם בחצרים (אני לא מכירה אותך ואין לי שום רקע לגביך) אתה יכול לדעת שיש שם פארק משפחות בשביל הפרחים המפונקים!! חירניק גם כשהוא בתפקיד יחסית גבוהה נדפק הרבה פעמים ברגילות שלו ולא פעם ראיתי את אותו החירניק שאני מכירה מוקפץ באמצע רגילה אז באמת שפרחים לא ממש קורעים את התחת...

ValaZ

New member
טוב אז נסביר את זה ככה....

יש לך מטיל זהב ומטיל כסף, וכספת שמספיקה רק למטיל אחד, תשימי בה את הזהב או את הכסף? אותו דבר בצבא- מי שמגיע לו והוא מעוניין להשקיע הצבא משקיע בו המון כסף בקורסים יקרים (טיס...) ואז שומר עליו טוב טוב, כי הם לא רוצים טייסים ממורמרים, עייפים וכו'. אותו מישהו ששומר במחסום לא השקיע כמו אותו מישהו בקורס טיס או לא מספיק טוב (ודי עם השטוייות של כולם שווים, כי ברור שזה לא ככה, העולם לא ורוד), אז את הצבא לא ממש מעניין אם הוא ממורמר או עייף, כי עוד 25000 שקל ויש להם עוד אחד כמוהו, קורס טיס עולה כרבע מליון לכל משתתף אגב, אז לא מספיק להיות טוב, צריך להיות הכי טוב בשביל שהצבא ישקיע את זה בבן אדם הזה. ומי שטוען שהקורס הזה לא קשה- עם קורס טיס אין לי נסיון אבל אני יודע שבקורס חובלים למשל לומדים נון סטופ, בלי הפסקה, לומדים חומר בבוקר, חוזרים בשעה הפנויה בצהריים, ונבחנים בערב, וככה במשך שנה וחצי. ואם מישהו טוען שזה משחק ילדים שינסה לחשוב מה זה לחיות בבית ספר, ובין השיעורים לעשות פעילות גופנית קשה. אני בטוח שקורס הטיס לא מרוחק יותר מדי מהקורס החובלים.

Boro747

New member
תגיד הVALAS למעלה הוא אותו האחד

כמו הVALAS למטה?? כי אתה ממש סותר את עצמך!! שימו לב אנשים : "אמרתי שמי שיושב במחסום ומאמין שהוא עושה תפקיד יותר חשוב מחיילים אחרים בחיל האוויר\הים\המודיעין וכו' הוא הטיפש... מטוס יכול להפציץ מטרות אבל בשביל לכבוש שטח צריך גם חיילים שיעמדו על השטח הזה, אבל בלי המטוס החיילים היו צריכים להילחם קשה... בקיצור- חייל שמאמין שהוא יותר חשוב מחייל אחר (ולא מש"ק ממטרות או משהו כזה) הוא טיפש." ולעומת זאת עכשיו הוא כותב: "ודי עם השטוייות של כולם שווים, כי ברור שזה לא ככה," אז אני כבר ממש לא מבינה מה קרה שפתאום הדעה שלך השתנתה או שאוליי אני לא הבנתי נכון?? משהגיוני...

ValaZ

New member
סליחה... ValaZ זה מותג../images/Emo11.gif

וזאת הפעם השניה שמישהו מהפורום עושה את הטעות הזאת

Boro747

New member
אתה יודע כמה פעמים אנשים דיברו אליי

בפורומים בלשון זכר???

R a M a N

New member
: -) אתה חיי בסרט

יש כזה דבר צורכי צה"ל לא משנה מי אתה לא משנה מה אתה עושה לא משנה כמה יפות העיניים שלך הצבא צריך אנשים ביחידה איקס לשם הוא שולח אנשים . והוא גם שולח אנשים "איכותיים" לשם וזה בגלל שהוא צריך מפקדים וקצינים גם בחילות הרגילים רוב הרמטכלים של הצבא הם מחילות השדה. ולאמן לוחם עולה הרבה יותר מ 25000 . אני חושב שאתה מהאנשים שאתה טוען שאתה לא מחבב כל כך. ניפחו לך את השכל בקישקושי צבא עלובים .. זה טוב ההוא טוב זה השקיע זה כזה הוא יפה לו יש ציונים יפים . הבל הבלים ! לחברים שלי יש כבא 56 ו 54 וזה מה שיש לטייסים והם בכל זאת לא טייסים אז מה הם לא "איכותיים" ? עלפי הצבא הם כן ! והם לא היו ממורמרים הם היו מצטינים והם מצטיינים גם באזרחות . ותצא כבר מהסרט צבא זה 3 שנים מהחיים שלך וזהו הצבא לא קובע כלום לאף אחד חוץ מאותם טייסים שכל החיים שלהם זה מילואים אחד גדול בגלל שכל כך השקיעו בהם.

ValaZ

New member
צבא זה לא רק 3 השנים שאתה מתאר...

חיילים שעושים דברים "חשובים" יעשו אותם גם אחרי הצבא. חייל שיוצא מגולני או משהו בסגנון באמת מתחיל את החיים מחדש, אבל אותו מישהו שהצבא השקיע בו והוא עשה עתודה בטכניון או עתודה טכנולוגית או קורס טייס או קורס חובלים וכו' וכו', בשביל אותם חיילים צבא זה 5 או 7 שנים או יותר, אבל ברגע שהם משתחררים הם לא מתחילים מחדש, הם לא חייבים לדאוג איזה אוניברסיטה\מכללה תקבל אותם, איפה הם יעבדו בשביל ללמוד ועוד, העתיד שלהם מסודר. וזה מה שיפה בצבא, אם אתה מצליח לתמרן אותו לטובתך הוא יכול לעשות בשבילך המון, אם אתה עושה צבא רק בגלל שאתה חייב לעשות 3 שנים אז תצא משם אפס. ואני דווקא כן רוצה לשרת, אבל לא במחסום או בלתדלק מטוסים או להסתכל על מכשיר מכ"ם כל היום אלא לעשות משהו שגם אני ארוויח ממנו (יחידת מחשבים כמובן...)

R a M a N

New member
העיקר שתהנה !

ואנשים שבאמת יש להם את זה לא צריכים את הצבא כדי להשיג משהו .

ValaZ

New member
כן ואז זה סתם ביזבוז של 3 שנים

אני אומר- אם כבר חייבים אז נסחוט מזה משהו טוב בדרך...

לב ד

New member
מבחינתך להוכיח שזה קרה זהה ללהוכיח

שיש אלוהים. אין לך מושג מה נכון ומה לא בדיוק כמו לי ול98% האנשים בעולם.

למעלה