מישהי כאן מאושררתתת !!

מישהי כאן מאושררתתת !!

סיום מעולה ליום נחס מכרתי 2 נשקים של האמפרס תמורת 210 K NX ....דגר וPA את השלישי (XBOW) החלפתי ב... גרזן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם 3 אטק מעל הממוצע. הוספתי גם גלימה וגם 60 K NX וגם 2 ביל. כי גרזן שווה הרבה יותר מ XBOW ! עכשיו צריך לחסוך מזוס מחדש לספרי סקילים ..... ולסקרולים....

21.12.11

killer97

New member
הוט טיים ב-23.12 ב-12:30 בלילה

http://maplestory.nexon.net/News/Events.aspx?boardNo=201&contentNo=00DQU&pageIndex=1 הפרסים הם 100% לקבל אחד מתוך אלה:
AP ריסט סקרול
שיקוי שמעלה רמה
כרטיס לסלוט לדמות
Royal Elven Tiara אזשהו כתר
20 מטבעות של האיוונט
SP ריסט
שיקוי שמעלה את אחד הTRAITS רמה יש גם סיכוי לקבל אחד מאלו:
Shielding Ward
Scissors of Karma
Hair Style Coupon (VIP)
Face Coupon (VIP)
Miracle Cube
Owl of Minerva
Super Megaphone
The Robot Stand: 1 Day
Defense Charm
Wheel of Destiny
Aura Ring
Hero of Legend medal
Blazing Sun Pendant
Blazing Sun Ring
Blazing Sun Belt
Blazing Sun Earrings
Blazing Sun Face Paint
White Angelic Blessing
White Premium Symbol
Dark Premium Symbol
Cygnus Kohinoor Ring
Almighty Ring

מ י ל ר

New member
OMFG זה כחול בלי שום סקרול

כמו שאז קנית נשק אלמנט לקוסמת שלך.. הוא היה כחול בלי סקרול, זה שווה הון
תתחדשי, ותזכרי שכמה שלפעמים את מפסידה, את תמיד פה ברווח..

btekx

New member
אווווף בחיים לא אקבל אקדח רמה 140!!!

בחיייייים לא אקבל! בחיייים בחיים ובעולם הבא!! את גלימה וכפפה רמה 140 אני יכול לחסוך כסף ולקנות, את ארובול אם אחסוך הרבה פי 2-3 אז אפשרי אבל את אקדח זה בלתי אפשרי!!!!!!!!!!!!!! צריך רק נס שאפול משמים 100 ביליון! אני רוצה אקדח!!!! (לא להתאבד את עצמי, אלא למכונאי...) למה זה כל כך קשה עד בלתי אפשרי??? למה?? למממממממה??????? ??? ? ??

מ י ל ר

New member
בסוף יהיה לך, מה אתה דואג?!

"בחיים לא יהיה יל זאקום" "בחיים לא יהיה לי MW30" אלו דברים שאמרתי כמה פעמים בעבר..

btekx

New member
"בחיים לא יהיה לי MW30"

"בחיים לא יהיה לי MW30" לא אמרתי את זה, (לצערי אנ לא כל כך רוצה כאלו... מספיק עם פארטי שיש MW...) ואת שאר אכן אני טיפטיפה מגזים אבל עדיין זה בלתי אפשרי... כמו HB וקסדה כאוס זאקום שינהם היה חלומי... ובסוף יש לי כאלו ותגב את שרשרת כאוס הורנטאיל עדיין תקוע ב"חלום" כבר בעידן שלמים מאז יצאת כאוס הורנטאיל (אולי עד שרשרת חדש של בוס נחש באזור TOT האופל...)

miss_t

New member
פספסת את השורה האחרונה שהוא אמר

שאלו דברים שאסף בעצמו אמר- והנה יש לו את הדברים האלו. זה נחמד לחלום אבל הנקודה של אסף היא שהכל אפשרי
ועדיף לומר משהו בסגנון "בקרוב אצלי!" מאשר "לעולם לא אצליח" או "לעולם לא אשיג"

צ ל י ל 8

New member
נחליט מרגע זה

אין יותר "בחיים לא יהיה לי" תגידו "אני שואף שיהיה לי אחד כזה ביום מן הימים"
גם אני אמרתי בחיים לא יהיה לי ככה וככה, ויש לי דברים שלא חלמתי עליהם אפילו

מ י ל ר

New member
ארגון פארטי למונסטר פארק

כי אלעד צריך שוב 5 פעמים, ויש אנשים שמבקשים ממני בפרטי, אני לא יכול לעשות כול פעם לאנשים סיבוב פרטי של 5 פעמים.. תארגנו פארטי מי שרוצה, תצרפו אותי אליה, ואיללה אפשר ללכת. מי שחושב שלא ישרוד שלא יתקוף(!) הולכים לאלה של רמה 130 זה כמובן למי שרוצה את הגביע של ה-5 פעמים.

btekx

New member
אני חושב שיש לי גביע, אבל לא מופיע בגלל באג

כלומר לא מופיע גביע זהוב (רק אפור) אבל רשום שיש לי 5 גביעות ואפילו קיבלתי פרס על 5 גביעות... כלומר יש לי 3 גביעות זהוב, ו2 אחרים אפורות שאמורות חהיות זהובות (אחד לפארק מונסטר ושני למקצועות)

MomerS

New member
אסף אני גם אשמח ללכת איתך למונסטר פארק...

אני לא עשיתי את זה בכלל
בכל מקרה עדיין לא עשיתי את זה בגלל הכסף הרב אבל אתמול אספתי בערך 25 חלקים של כרטיסים אז אני כבר אשלם את השאר...

Don Nirtin

New member
אני שם!

תגיד ערוץ ואתחבר
בבקשה תגיד באיזה שעה כדי שלא אפספס........ אני בכלל לא מסתכל על הבאדי
ואתה בכלל לא בבאדי שלי

למעלה