עזוב מה שאמרנו לך
לקשכפית ולי אין שום זכות לישפוט או להטיף ואנחנו אני מקווה לא עושים את זה ואם משהוא שקשכפית אומרת ליפעמים נישמע כזה זה רק ביגלל שהיא לא מכורה ויש לה דעות מאוד מגובשות על הנושא אחרי שהיא ראתה מה זה עושה לי ולאחרים... אנחנו האחרונים,אני לפחות שישפוט אותך או שיחזיק מימך פחות אחרי מה שקרה. כל בנאדם הוא סך כל מה שעבר עליו בחיים שלו ,שלא לדבר על המיטען הגנטי שאנחנו סוחבים איתנו (של חיים אחרים גילגולים אחרים).כל מה שעובר או שאנחנו מעבירים את הנשמה שלנו היום הוא לא בר שפיטה בכלל לדעתי ואין לאף אחד שום זכות להטיף יותר לכלום כי שמענו כבר הכל שלושים פעם. לדעתי כל מי שפגע במישהוא אחר חוץ מאשר בעצמו לא מגיע לו לא סליחה ולא חנינה (לי למשל לא מגיע כי אני כן פגעתי). אבל כל עוד בנאדם פוגע בעצמו... כל עוד בנאדם מחליט לעשות בגופו ובנפשו שלו מה שהוא רוצה בלי ליפגוע באחרים... עדיין שימוש בסמים נופל לתחום של נזקים שאדם עושה לעצמו בדרך כלל בעצמו,כל נזק נוסף לחברה או לסביבה הוא מישני ובא כתוצאה מהחוקים הדרקוניים הקיימים והיחס הלא הוגן של החברה לנושא. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ולקחת איזה סם שתירצה ואני יהיה האחרון שישפוט אותך לחובה.אבל מה שכן יכאב לי זו הידיעה כמה רע לך. אתה כמובן לא אשם בזה אבל למי שאיכפת מימך או שקרא את ההודעות האחרונות שלך כאן בפורום יכול להיצטער בישבילך על הכאב שאתה מרגיש. הכאב שגרם לך להישתמש והכאב שיגרום לך השימוש...וכן הלאה.זה גלגל של כאב וצער שלא ניגמר.הסוטול כן ניגמר בסוף אבל הכאבים האלה לא,להיפך הם רק מיתגברים עם הזמן,זה מה שכל כך כואב. הרואין מרגיע את הכאב גם הפיזי וגם הנפשי במטה של קסם רק שהקסם הזה הוא זמני,יקר ו... עד היום היבנתי כל מיני דברים אבל הרואין זו אניגמה אחת גדולה בישבילי,מעיין היתגלמות של שחור שאין לו סוף. כל סם אחר אני יכול להבין ברציונלי:ממריצים,מדכאים,מעוררי הזיות וכן הלאה אבל הרואין...זה לא. ואני לא חושב שיש מישהוא שכן. וצר לי צר לי מאוד על כל מי שנופל לשם (טוב לא כולם) לסבל הזה שאין לו סוף. ליפעמים יש אנשים שאני מיתפלל בלילה ליפני השינה שיפלו אינשאללה לסמים ,שיתחילו להזריק ושיגמרו להם הוורידים,כל מיני חארות שאני רואה ליפעמים במשך היום,לאנשים שמיתאכזרים לבעלי חיים,שיראו פעם מה זה סבל אבל לעזעזל,בדרך כלל דווקא אלה האחרונים ליפול.הרגישים נופלים,הנשמות הפיוטיות,האמנותיות טוב לא תמיד ושומר נפשו ירחק מהכללות אבל מהניסיון הקצר שלי:החברה הטובים לא תמיד מגיעים לטיס והטובות לא תמיד מגיעות לטייסים...ליפעמים הם מגיעים לנייר כסף הרבה קודם.