מישהיא לאהוב

tiger

New member
מישהיא לאהוב

אחרי עיון קצר בשאר הפורומים שאת שותפה להם הבנתי את שורש הבעיה.את ממורמרת כי מישהוא זרק אותך (לא מאשים אותו) אבל להוציא את כל הרעל שלך כאן זה לא המקום.יש לנו כאן פורום שקט ואני קורא אותך לסדר פעם ראשונה.פעם שניה זה לעמוד בפינה ופעם שלישית מיכתב הביתה להורים.ומיצידי את יכולה להיתלונן עלי בפורום משוב מהיום ועד להודעה חדשה,כמו שלא היתיחסו אליך שם לא היתיחסו אליך גם כאן.סליחה המישטרה דופקת בדלת באו "לעצור" אותי אני חייב ליברוח.מיסתבר שהשוטר הטורן שהציבו בפורום משוב של תפוז לא ישן כל הזמן. תעשי לעצמך טובה ותחזרי להיתבכיין בפורום בנות על החבר שזיין וזרק...אפילו מישם כימעט העיפו אותך.וכן מותר לי להגיד את זה. אני לא מנהל שום מוסד חינוכי תודה לאל ואני יכול בלב שקט לישלוח מפגרות כמוך לעזעזל באיזה שפה שבא לי.מיצידי את וחברה שלך יכולות מהיום ועד מחר להישתמש בסמים אני לא אבא שלכן (תודה לאל על חסדיו הגדולים)ומיצידי מחר לתת למישהוא אחר לנהל את הפורום הזה גם . אז לכי תחפשי מי ..... אותך . אפילו אי אפשר להיכנס ללינק שלך במשוב. אם הקשרים שלך במציאות טובים כמו הקשרים שאת עושה באינטרנט...לא פלא שהבחורים זורקים אותך. מה אני יגיד לך...החברות שלך מישתמשות בסמים והחברים שלך בורחים מימך ובפורומים רוצים ליסקול אותך באבנים:מה עוד את צריכה שיקרה כדי שתביני שאולי משהוא גם אצלך לא הכי בסדר t

טייגרון כפרעעעע../images/Emo24.gif

מזל שראיתי את ההודעה שלך,ונכנסתי גם כן לראות את ההודעות הבלומות של הילדה הקטנה והטיפשה הזו... קודם כל,חבל שהנעל הקטנה לא הבינה עדיין שאתה גבגבגבר,והיא עדיין מדברת עלייך בלשון נקבה...נו מילא,מחסור בהבנת הנקרא... אגב,ראית את יצר הנקמה שלה?כמה שהיא רוצה לנקום.....דאאאם הבחורה דפוקה לגמרי... תשמעי ילדה,אני בדיעה אחת עם טייגר,את סתומה ובלומה כאחד,אף הודעה שלךלמנהלי הפורומים לא יגרשו את טייגר מפה,בטח לא בגלל הודעה מטופשת שלך... ורצוי שתעמדי מול המראה,במידה והיא לא תישבר לרסיסים,ותעשי עם עצמך חשבון נפש,כי את זקוקה לזה דחוף,ותחשבי...למה החבר שלך דפק אותך ובעט אותך לכל הרוחות...למה החברה שלך נרקומנית ... באוקצור,יש לך בעיות קשות,לא פחות משל הנרקומנים שמריחים טוב ורצוי שתקבלי טיפול ומהר. ותודה לאל שאין לי חברות כמוך,אללאיוסטור על חברים כמוך... לכי ,לכי לאל סם,לכי גם למשטרה ולכי גם למשרד המשפטים תגישי תביעה נגד החברה שלך על עישון ג´וינט....

tiger

New member
אנשלולה

אין מה להגיד היית חסרה.אני שמח ליראות שחזרת ושטוב לך. שימי פס (רחב) על הפוסטמה הזאת,אני אפילו מיצטער שעניתי לה,חבל על המילים.שטויות,ניסתדר. אם קראת את מה שאני קראתי (פורום בנות)...שאלוהים יעזור לה לקונפה הקטנה

טייגרון אח שלי,מה שלומך?

מה שלום קשכה? מקווה שעוברים עלים ימים יותר קלים וטובים,ואתה תהיה ילד טוב,אחרת תקבל מכות.... בנוגע לכונייפה הקטנה,אני אשים עליה כאפה כי לא נכנסים לפורום כזה וקוראים לאנשים פה נרקומנים מסריחים,למה מי היא שתיכנס לכאן,ותטנף את הפה שלה על אנשים שהיא בכלל לא מכירה? מי היא שתשפוט אתכם על מעשיכם באשר הם??? לא עושה רושם שיש לה תעודה שופטת בישראל.... אי לכך ובהתאם לזאת אני מרשה לעצמי לפתו ח את הפה על הדיבור הנגוע שלה,שים לב להודעה הבאה שלי... ותמסור לקשכה חיבוק חם ואוהב ממני....אני מתגעגעת אליכם...

קשכפית

New member
אנשלית השרלילית חזרה לשכונה ../images/Emo24.gif

עם לשון מחודדה! חה חה מהשלומך אנשלית הלא מסטולית??

קשכהההההההההה../images/Emo24.gif

מה שלומך סתבא זפטה? וי וי איך ´תגעגעתי אלייך,את כבר לא מתקשרת,לא כותבת,פשוט לא אוהבת אותי כמו פעם...
....חחחח אני בסיידר גמור,עובדת ( אפילו שקיצצו לנו במשכורות... ), יש לי חבר חדש שכבר שמעת בקטנה עליו...ואפשר לאמור שאני מאוהבת ...וזה הסם הכי טוב שיש בשוק לא?!?!?!?! חוץ מזה כל השאר היה ונשאר אותו החרא,הבית,המשפוחה,הצרות הרגילות,את יודעת,אבל גם איתם צריך להתמודד לא?!?!?! טוב לחזור הביתה,לכאן,והאמת היא שדי במרץ...בטח ובטח שאני מגינה על אחי הגדול כמו פעם מזמן....זה מזכיר לי ימים באמת יותר יפים... מה איתך? מה חדש? מה שלום החתולים המצחיקולים שלכם? יאללה תהיי בקשר סבתא,הנכדה מתגעגעת....

קשכפית

New member
אנשלולה הלא מסטולה - אחה"צ טוב לך

אני לא מתקשרת ולא כותבת, אז מה? זה לא קשור לאהבה, אין לי מה להגיד לא אוהבת לדבר כשאין לי מה להגיד. אני שמחה שיש חבר חדש ואהבה שווה. החתולים בסדר בדר"כ ואני סוחבת, אין משהוא מדהים חדש, עובדת במספרה של כלבים, מספרת ורוחצת אותם, ציפורניים וכאלה, וממשיכה לחפש משהוא יותר מכניס (כסף כסף כסף) זהוא אחותי, אין חדש, סוחבבבבבים חוסכים כסף לבית אבות.. סתם!!! יאללה יש מה לעשות תמשיכי להגן על הנמר, זה מאוד משעשע. קשכה

מה זה אז מה מה זה אז מה???

אז תתקשרני אלי מדי פעם,תאהבי אותי,תפנקי אותי... איזה מין סבתא בלאי את הא???? ד"ש לנמר

t s i l l a

New member
רק רציתי להוסיף...

שאני ממממממממממש מסכימה איתכם לא ראיתי בכלל את כל ההודעות שהיא רשמה טייגר אני מקווה שהיא הבינה את הרמז ושלא תעיז יותר לבוא לפה ולא הבנתי איך היא לא התביישה לבוא כדי להתנצל???!! ובאמת חשבה שנסלח לה...זה לא עובד ככה...ואני בהלם על איך שהיא קראה לאנשים כמונו בכל מקרה ד"ש לכם ולילה טוב!!!!!!!!!!!!!!

הסתכלתי במראה...

אני יודעת שעכשיו אני אמורה לכעוס. אבל אני לא... הסתכלתי על עצמי במראה הגעתי לשתי מסקנות: אני רעה רק לאנשים שאני לא מכירה. אני מפחדת מביקורות ואני קוטלת ישר מישהו שיש לו מה להגיד עלי. אבל עדיין לא מצאתי את הקשר של חיי האהבה שלי לכאן. אני אומנם מתנצלת ומקווה שתקבלו את ההתנצלות שלי אבל חיי האהבה שלי הם עניין שולי שאגב כבר נסגר ועבר. העניין היחיד שעצבן אותי זאת האדישות שלכם לגבי העצה שלי. כנראה שחשבתי שדווקא לכם יהיה אכפת וכשראיתי שלא ירדתי קצת לנושאים שוליים והגזמתי. ושוב מתנצלת מנסה לתקן את עצמי (רק בדברים שאני חושבת שטעיתי כמובן...) מקווה שלא חסמו אותי וההודעה הזאת תעבור אליכם.

כנראה שלא הסתכלת מספיק טוב..

אמרתי לך בר,את ההתנצלות שלך אנחנו לא מקבלים. ושימי לב להודעה שלך: אני רעה רק לאנשים שאני לא מכירה אם את רעה לאנשים שאת לא מכירה איך את מכירה אנשים?וואלה אם מישו היה רע אלי הייתי רעה בחזרה....לא פלא שאין לך חברים ... אני מפחדת מביקורות ואני ישר קוטלת מישהו שיש לו מה להגיד עלי תשמעי,החיים הם לא צפיחית בדבש,וכולם מבקרים את כולם,השאלה היא איך את לוקחת את הביקורת,אם את נבנית ממנה או שמה זין,ואם את לא מקשיבה למה שאנשים אומרים אז את בבעיה קשה מאוד.... העניין היחיד שעיצבן אותי זה האדישות שלכם לגבי העיצה שלי חמודה,לא כל העולם עומד דום לרשותך,ואם את לא יודעת לקרוא את בכלל בבעיה,כי היו יותר מהודעה אחת כתגובה להודעה שלך,נשאלו שאלות שעד עכשיו לא נענו,כגון-מה החברה של עישנה,מנין לך לדעת וכ"ו...אז אל תפתחי את הפה לפני שאת קוראת מה שכתוב.... מנסה לתקן את עצמי רק בדברים שאני חושבת שטעיתי כמובן כמובן.....מי אנחנו שנגיד לך שטעית?הרי כולם פה נרקומנים גנבים מטונפים,אוכלי חינם,פושעים אחד אחד..... תעשי טובה לכל יושבי הפורום הזה,שאגב,אף אחד מהם לא פושע,לא גנב,לא רוצח,רק אנשים שעשו טעות בחיהם והם משלמים עליה עד יום מותם...וזה לא פשע,אלא כלפי עצמם.... לא יזיק לך לחשוב קצת לפני שאת פולטת שטויות !!!

tiger

New member
לחסום?אני?הישתגעת...

מיקרים הרבה יותר קשים של ... לא נחסמו כאן אז בטח שאת לא תיחסמי. לא אני אחסום אותך,אני תמיד מגלה שבסוף החסימה הכי טובה מגיעה מהאדם עצמו.מה זה שווה לחסום כינוי אחד רק כדי שיכנסו לך שוב באחר ? אבל אם הפורום הצליח להגיד למישהוא משהוא שיגרום לחסום בעצמו את השטויות... זה כבר הרבה יותר טוב.מדהים איזה כוח יש לקבוצה. עד היום נחסם כאן רק חולה נפש אחד... לא קבוצה שאת מעוניינת להיכנס אליה תאמיני לי t

סוורוס

New member
אני מכיר אנשים כאלה

הכי מרגיז זה ההודעה שלה למהנלי תפוז.. זה ממש חוצפה!!!!..רק חזרתי מהעבודה ובחיי שלא ציפיתי ממך מישהיא לאהוב..שתחזרי כול כך מהר לפורום הזה.. זו ממש מלשנות עירומה...אולי חברים יש לנו כאן עובדת סוציאלית .. אולי עובדת משטרה...בחיי שזה הכי מרגיז אותי

קשכפית

New member
סוורס יקר מה שלומך???

אתה מספר שחזרת מהעבודה, זה אומר שלא עשית את מה שתכננת? איך אתה מרגיש תספר, אני מקווה שהתחזקת והחלטת את ההחלטה הנכונה. דבר איתנו קשכה

סוורוס

New member
הייייייי

לא לא הזרקתי.. אבל הגעתי למסקנה פשוטה שלפחד על עצמי יותר מדי זה יותר יזיק לנפש.. יש לי חומר לעוד יומיים..תשמעי מנסיון העבר שלי שהיה די ארוך (איך לעזזל זה לא הגיע למזרק כנראה רק אלוהים יודע) עוד לא הגעתיי לפחי אשפה בחיפוש מזון או מנה..עם שינים רקובות בחיוך מזויעה תוך כדי המקצוע שרכשתי-קבצנות, לא..אני בסדר...החים ככה יותר יפים.. נראה לאן זה יזרום...היום היה עם כאב ראש..ואכשיו בדיוק ממש אכשיו אני...(איך מחקים את הצליל של השאיפה הגואלת???) אוווף ואווו זה היה חריף.. יהיה טוב..הרבה חיבוקי ... אני כאן כול הזמן..

קשכפית

New member
אוף אתך.................../images/Emo153.gif

אבל אמרת "רק פעם אחת, אחת ודי, אחרונה ודי" ועכשיו אתה כותב שיש לך חומר לעוד יומיים? ואחרי זה??? די בן אדם, למה? אבל יש לך עבודה ומוזיקה לא חבל? אוף תהיה כבר אחרי זה, תגמור עם זה. טוב????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? אל תשחק באש הלבנה הזו. אתה לא מבין שאתה עושה לעצמך עוול? די עם הקטע הזה של להתעלל בעצמך, גם כך עכשיו אחרי אתמול והיום של שימוש וגם מחר ומחרתיים, יהיה לך קריז??? שאלת אותנו ואותי: אי אפשר רק פעם אחת ודי?? ומה עניתי לך? לא שם עלי מה?? חבל. זה מצחיק שדווקא אני שלא מכורה ולא איזו מסיונרית של אן.איי, דווקא לי זה כואב, דווקא משום שאני במקרים האלה הייתי הצד השני, זה שרואה את הנפילה, את הקריז אחר כך, את הסמרטוט שנהיה מהבן אדם, דווקא אני ... צחוק הגורל. פשוט כואב לי שבן אדם שכבר מסדר לעצמו את החיים מבחינת עבודה וסביבה וכאלה, מחרבן את זה, כי זה ברור לכל אחד כאן שברגע שאתה חוזר למעגל הסמים אתה בד בבד הורס את כל מה שיש לך. לא כך? חוץ מזה תבדוק את המסרים עוד מעט, טייגר רוצה לשלוח לך.

סוורוס

New member
זה אולי לא ההחלטה הנכונה../images/Emo108.gif

אבל בשביל מה ובשביל מי? אני לא מתכוון להסניף לנצח...בסופו של דבר זה יפסק. בנושא המזרק ...אני מקווה שזה נושא סגור ואטום.. עם היום אמרתי לא..אז גם בכול פעם אגיד לא! עם היום עברתי בעבודה את מה שעברתי...(שזה יכול להיות ספר שירותים מצוין..כזה שקוראים בשירותים)אז אעבור גם בעתיד..רק להפסיק לדאוג כול כך..זה מנפח הכול..וזה לא סיפור גדול מה שאני עושה אכשיו...מזרק זה כן... אגב מה שלום יקירינו טייגר...איך הוא מרגיש? התגעגעתי הכי אליכם היום..

קשכפית

New member
תשמע, תראה...

גם אני מקווה שלא תסניף לנצח.. רק נזכרתי שכתבת לפני כמה ימים. "פעם אחת, אחרונה ודי" וזה נמשך כבר מאתמול ו.?? בנושא המזרק שמחה לאלה שאמרת היום לא ותמשיך להגיד לא. בסדר, אל תדאג כל כך ואל תנפח, רק תישאר בפוקוס ובשליטה, ותפעיל בלמי חרום! just say no!!!!! אני מתכוונת בציניות כי זה הג´ינגל שטייגר הכי שונא אחרי "רוצה להשתתף בניסוי?" בגלל המילה רק! כאילו רק להגיד לא לדבר שהכי קשה לך להגיד לא! בכל אופן יקירי, נשלח אליך מסר ארוך, ושמחה שקלטת שמזרק זה באמת ביג דיל, זה סוף הדרך, זה הכי כבד זה פאקינג באד ניוז!! וחוצמיזה גם תקח בחשבון את הגיל הצעיר שלך, רבאק אתה ממש ילד (גילי כפול משלך) ויש מלא חיים לפניך ודברים מגניבים ומי אמר שצריך סמים קשים כדיי להעביר את החיים בסבבה?? יש מלא דברים שאפשר לעשות שאתה קליר, וממש להנות. ניסית פעם לשכב על ערסל בתאילנד, מולך ים מהמם, בידך כוס מיץ פרי ברקע מלא צעירים וצעירות מבלים, מה רע?? יאללה צ´או (בטח נמאס לך מההטפות שלי, סליחה!) קשכה

סוורוס

New member
הי ככשכפית וטייגר

שלחתי בחזרה הודעה.. אתם עדיין על המחשב? לא משנה..אני מתכונן או יותר נכון מכין את הגוף שלי להתעללות אחרי שיגמר לי החומר...אז אני אמור להגיד לא...בלמים אמרת כשכפית? שלוחצים על המקום הכי הכי הכי הכי רגיש כול מי שקורא ...תשמעו זה גרוע (יותר נכון חרא) להיכנס לזה לא בגלל שזה מזוויע אלה בגלל שקשה לצאת...וחייבים לצאת אחרת החיים הלכו.. ועד כמה שאתה רוצה את זה..עד כמה שקשה לקבל שאתה חייב לצאת מיזה ... וזה סבל...אני לא מאשים את הסם הזה...מבפנים זה נראה תמים מאוד...מסניפים..(אני מדבר על הנסיון שלי בחים בלבד..וזה מסתכם בלהסניף את זה..עדיין לא הגעתי רחוק יותר) נהנים..הכול ממשיך כרגיל..נראה שהחיים כמו שהיו תמיד..מלבד התשוקה הבלתי נפסקת לעוד ...והחיפוש כשאין..כול הדברים האלה (ונראה לי שאני פשוט או תמים או מטומטם )נראים כחלק משיגרת יום יום של אדם נורמאלי והכול כשאתה בפנים נראה נורמאלי...ככה לפני שנתיים זה היה לי...והכול היה רגיל ונורמאלי..עד שאף אחד (חוץ מכמה אנשים אדיבים שנתנו לי -כנראה שהיתי נראה רע) מהמושב שגרתי בו לא התקרב אליי... אבל איך הם ידעו? מי יודע אולי בפנים לא רואים מה שרואים מבחוץ..זה נכון? לי אכשיו להיות מסטול זה נורמאלי..זה כזה (וואוו פצצות ) בסדר.. אבל עם מישהו היה רק שומע את השם הזה´´הירואין´´ היה מתקפל ממני.. ואולי זה סתם מתוך מה שלימדו אותם..(להזכיר את מישהיא לאהוב-´´מסוממים מסריחים) ואז זה נכון זה רגיל..רק להם זה נראה מפחיד וגדול..אבל בעצם זה נורמה שהיא אולי קצת אחרת..מה לעשות לא כולם אותו הדבר, אבל אני תוהה עם יכולנו להסתכל במבט אלוהים מה הינו רואים על עצמינו כמסוממים?...בלי הבולשיט של הדעות הקדומות ובלי מה שיש למסטול בראש אודות זה....מה באמת הינו רואים... בנתיים (וטוב שהשלמיתי את שעות השינה בבוקר) אני הולך לגמור את החומר..עד מחר בערב...ולהיות בקן הכול כך טוב! בחיי כמה שלא רוצה להפסיק...למה למה אומרים שחייב?? למההההההההה??? לילה טוב סוורוס

למעלה