מישהיא לאהוב

סוורוס

New member
../images/Emo60.gifהיי עוד משהוא!

וכשכפית יקרה ועוד איך ששמתי על כול מה שכתבת לי!!! למה את חושבת שנלחמתי נגד עצמי היום שלא להזריק???בזכות מי?? מי ???האופי החלש שלי לסם?....בגלל שיש לי עץ מתחת לחלון??? בגלל מי את חושבת...אז על תזלזלי במילים שלך ושל טייגר כלפיי! אני לוקח מאוווד ברצינו כול מה שנכתב כאן... אבל מה לעשות אני לא רוהוט שמקשיב להוראות...אני בן אדם ונשבר...ורוצה להישבר...ולא איכפת לו...so....תחזיקו מעצמכם או קיי?

tiger

New member
עזוב מה שאמרנו לך

לקשכפית ולי אין שום זכות לישפוט או להטיף ואנחנו אני מקווה לא עושים את זה ואם משהוא שקשכפית אומרת ליפעמים נישמע כזה זה רק ביגלל שהיא לא מכורה ויש לה דעות מאוד מגובשות על הנושא אחרי שהיא ראתה מה זה עושה לי ולאחרים... אנחנו האחרונים,אני לפחות שישפוט אותך או שיחזיק מימך פחות אחרי מה שקרה. כל בנאדם הוא סך כל מה שעבר עליו בחיים שלו ,שלא לדבר על המיטען הגנטי שאנחנו סוחבים איתנו (של חיים אחרים גילגולים אחרים).כל מה שעובר או שאנחנו מעבירים את הנשמה שלנו היום הוא לא בר שפיטה בכלל לדעתי ואין לאף אחד שום זכות להטיף יותר לכלום כי שמענו כבר הכל שלושים פעם. לדעתי כל מי שפגע במישהוא אחר חוץ מאשר בעצמו לא מגיע לו לא סליחה ולא חנינה (לי למשל לא מגיע כי אני כן פגעתי). אבל כל עוד בנאדם פוגע בעצמו... כל עוד בנאדם מחליט לעשות בגופו ובנפשו שלו מה שהוא רוצה בלי ליפגוע באחרים... עדיין שימוש בסמים נופל לתחום של נזקים שאדם עושה לעצמו בדרך כלל בעצמו,כל נזק נוסף לחברה או לסביבה הוא מישני ובא כתוצאה מהחוקים הדרקוניים הקיימים והיחס הלא הוגן של החברה לנושא. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ולקחת איזה סם שתירצה ואני יהיה האחרון שישפוט אותך לחובה.אבל מה שכן יכאב לי זו הידיעה כמה רע לך. אתה כמובן לא אשם בזה אבל למי שאיכפת מימך או שקרא את ההודעות האחרונות שלך כאן בפורום יכול להיצטער בישבילך על הכאב שאתה מרגיש. הכאב שגרם לך להישתמש והכאב שיגרום לך השימוש...וכן הלאה.זה גלגל של כאב וצער שלא ניגמר.הסוטול כן ניגמר בסוף אבל הכאבים האלה לא,להיפך הם רק מיתגברים עם הזמן,זה מה שכל כך כואב. הרואין מרגיע את הכאב גם הפיזי וגם הנפשי במטה של קסם רק שהקסם הזה הוא זמני,יקר ו... עד היום היבנתי כל מיני דברים אבל הרואין זו אניגמה אחת גדולה בישבילי,מעיין היתגלמות של שחור שאין לו סוף. כל סם אחר אני יכול להבין ברציונלי:ממריצים,מדכאים,מעוררי הזיות וכן הלאה אבל הרואין...זה לא. ואני לא חושב שיש מישהוא שכן. וצר לי צר לי מאוד על כל מי שנופל לשם (טוב לא כולם) לסבל הזה שאין לו סוף. ליפעמים יש אנשים שאני מיתפלל בלילה ליפני השינה שיפלו אינשאללה לסמים ,שיתחילו להזריק ושיגמרו להם הוורידים,כל מיני חארות שאני רואה ליפעמים במשך היום,לאנשים שמיתאכזרים לבעלי חיים,שיראו פעם מה זה סבל אבל לעזעזל,בדרך כלל דווקא אלה האחרונים ליפול.הרגישים נופלים,הנשמות הפיוטיות,האמנותיות טוב לא תמיד ושומר נפשו ירחק מהכללות אבל מהניסיון הקצר שלי:החברה הטובים לא תמיד מגיעים לטיס והטובות לא תמיד מגיעות לטייסים...ליפעמים הם מגיעים לנייר כסף הרבה קודם.

קשכפית

New member
סוורס בתגובה לתגובה שלך אז...

אם משהוא מהמילים שלי באמת חדר אליך ומנע ממך להזריק - ריגשת אותי, זה לא מובן מאיליו שלוקחים דיבורים של מישהוא באמת למקום של "הלכה למעשה" ואני שמחה, למרות המעידה שלך ולמרות ההכרזות שלך כמה אתה אוהב את הסם ובכלל לא רוצה להיגמל, עצם זה שכרגע בחרת (כן כל הזמן בוחרים) לא להזריק משמח אותי. בטח שאתה לא רובוט, וגם אני לא, ובאמת אני שמחה שהבנת שאכפת לנו, זה לא בקטע של להטיף או לשפוט - חלילה לי! זה רק מתוך כאב וחוסר רצון שתיפול למזרק, כמו שטייגר כתב, והוא בא משם. בכל מקרה מקווה בשבילך שסיימת את המנות שהיו לך, ושאתה מתכוון להחזיק את עצמך ולחזור למקום של הנקיון אם תצליח = תרוויח (וואו, יצאה לי סיסמא!) אתה שואל מין שאלה רטורטית כזו, בעצם למה להפסיק? אני אוהבת את זה ורוצה להתחתן עם זה (הסם) אבל זה דיבורים של תשוקה, כשתעבור את הגל הזה ותחשוב מנקודת מבט אחרת, תבין שזה כן רע, ולא בגלל דעות קדומות אלא משום שמשהוא בסם כשזה הופך לדרך חיים והרגל, הוא הרסני, זו לא סטיגמה, זה כך, בן אדם מסומם צריך כל הזמן סם, צריך המון כסף, לא מסוגל לתפקד ולעבוד, וכך מתחיל הגלגל שמביא אותו לצומת עם שיניים רקובות... וזה לא זה... בקיצקץ - שמחה על ההחלטה, מחזיקה אצבעות להתחזקות כאן ועכשיו. אנחנו כאן לשמוע ולזיין לך את השכל.. עד שימאס לך ותהיה ילד טוב
סיכמנו?? כנראה לא סתם טייגר טוען שאני פולנייה...
אבל אני לא זהוא יקיר, אחה"צ טוב לך קשכה

doodidoo

New member
סוורוס תודה.

תודה שאתה מזכיר לי כמה אי שפיות יש בשימוש. כמה כאב מוכר נראה לפעמים כפיתרון. כמה אני אוהב סמים. כמה אני שונא אותם. אני יודע שאין (בטח לא לי) שום כח שיכול להוציא אותך מהמעגל העצוב שבו אתה נמצא כרגע. אם הייתי מאמין הייתי מתפלל בשבילך. אני מקווה שתצליח לעצור את התפרצות הר הגעש שהחזיק שנתיים בבטן הרגישה שלך. הניסיון שלי לימד אותי שכדאי שיהיה לך נס בחיים או לפחות מלאך בשביל שתחזור אלינו בקרוב. צריך טונות של כח בשביל להפסיק סיבוב אחרי שנתיים והאמת אני לא קונה את ה"התכוננות" שלך ליבוש. כשיגמר אתה תביא עוד. ועוד. ועוד טיפה. עד שיגמר לך הכח שאגרת במשך שנתיים. אני אהיה אדם מאושר אם טעיתי ואשמח אם תוכיח לי אחרת. תבין, אני אוהב אותך כי פיצלו אותנו מאותו תא. אנחנו אחים לאותה מחלה. תחזור מהר. אמן.

סוורוס

New member
הי אחי../images/Emo4.gif

כן ככה אני רוצה להמשיך ולהמשיך... (גם אתה הירואין???)אבל יש י מצח חזק....אני דופק אותו בחיים שאני רוצה ומוציא את עצמי באונס ממש.. אכשיו אני חזרתי הביתה מהעבודה..תשמע סיפור בבוקר אחרי לילה של מנות..אני מתעורר ..מסניף נהיה מסטול..מתקשר לעבודה ומודיע שאני חולה..(גם הקול שליי נשמע(נרקומני)..חולה) מתכונן ללכתת לטיל בים...להתחיל עם בחורות..(עם כמו שאני נראה אכשיו אחרי סוטול של יומים..או כמה זה היה?...כמעט בלי שינה עם ראש שכול הזמן נשמט לי מטה..בלי שאני ישים לב..כן בטח כאילו איזה בחורה תרצה אותי...) בכול מקרה נשארתי בבית..הדלקתי את הדיסק של פינק פלויד..שבאים תמיד ברגע המתאים...מאושר...מסטול...כול מה שתרצה..ופתאום טלפון.. הודיעו לי שאני דחוף חולה או חצי מת חייב להגיע למשרד...(שיט שיט שיט) יש משהו דחווף שאני חייב לסיים....יש לי מזל שהעבוודה שלי היא לא מול אנשים..אלה זה משרד כזה קטן משלי...ואני מסטול רצח...וגם נראה רצח. בקיצור היה לי יום מעצבן...(ואיך בא לי לפצות את עצמי על זה שהיום והפעם והמנה האחרונה לא היתה גן עדן ממש אלה עוד יום בעבודה ...ולקנות עוד שתי מנות בשביל לפצות על עוגמת הנפש......) תראה דוגמא לתקיעת המצח בהתמכרות הזו.... מחר אני החלטתי שאני נוסע להורים ..לשישי שבת...מת או לא..בתחפושת של חולה שפעת כרוני...(שבמקרה הגרוע גם יגרד קירות..(מהכאב בגרון)..יתקע בכול דבר חי..(מסימפטום של מחלה) ואתחנן למנה...(כדורים משככים כאב) ויאני שפעת בטח אלך לידידים הישנים שלי שהיו מספקים לי ...ובשביל זה אסור לקחת כסף..אני ששונא את האחרי...אתה לא? לפחות במושב שגרתי יש טבע..ונצא לרכב על סוסים ...נצא למפלי מים.. נראה פרחים....ונקלל את החיים,וכול רגע שהוא בלי זה... אוף..חיים אכזריים...תגיד אתה לא מרגיש כמו רומיאו ויוליה כלפי הסם? (זוכר מה קרה להם בסוף?) טוב אחי שקורצת מאותו תא כמו שלי.. תהיה חזק סוורוס

סוורוס

New member
../images/Emo171.gif..המנה האחרונה../images/Emo10.gif

יאללה המנה האחרונה...באלי לבכות..לא רוצה שתלך.... מתנגנת לי אכשיו שוב פינק פלוייד (אלופים...הם בדיוק במקום ) אתם יודעים אווירה.....עוד מעט יבוא חבר נראה עם אוכל לעשן אתו משהוא..אם אהיה במצב של לפתוח את הדלת ביכלל. אך...אני אוהב את הנפילה הזו...פעם בשנתיים לא נורא...זה שווה את הסבל של אחרי..יאללה לפני שהוא בא..(טוב אני לא רוצה לפרט את התהליך(התענוג) של זה..לא עם מטיילים כאן ילדים.....ועם כן אז זה לא טוב..זה מסוכן ויוביל אותכם לשיניים רקובות
... בכול מקרה....מחכה לתגובות על תגובות על תגובות..תמיד טוב לגלגל שיחה יאללה למנה האחרונה...לכול מי שמתאפק..סליחה שאני כזה מניאק ומפרט את זה,אבל זה טווווווווווווווב.....עם ריח טווווווווווווובב...עם טווווווווב....אפילו החריפות זה טווווווווווב..זה מצויין כן איזה אורגזמחה... תעצרו אותי עם אני מגזים ומדיח אנשים כמו זהבה ל...מילקי... מחר יהיה סיוט...אז לפחות אכשיו...גן עדן.. זהבה...זה מקופלת הפעם..את יודעת ...עד הפירור האחרון...ללקק את העטיפה...לנשום את הריח...
....טוב טייגר ההמצאה היא שלך...לא אתחיל לגנוב לך רעיונות.... בקיצור...תמיד אתכם

למעלה