מישהו?!?!?!?!?!?!?!??!

dana22222222

New member
מישהו?!?!?!?!?!?!?!??!

מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהביא לי את מה שלוקאס וברוק אמרו בפרק האחרון כשהם דיברו על ניילי אם אפשר גם באנגלית וגם בעברית?!?! בבקשה זה ממש חשוב תודה לכולם!

twister15

New member
אני יכול לעזור...

הנאום של לוקאס בעברית - בפעם האחרונה שנתתי נאום על נייתן והיילי הייתה בקבלת פנים הראשונה. אני זוכר שאמרתי: תתכוננו להפתעה.. אני חיייב לומר שגם אני הייתי מופתע..בגלל שהם עושים משהו מאוד נדיר בקרב אנשים בגילנו.. למעשה זה נדיר אצל כל האנשים. הם נותנים את הלב שלהם אחד לשני, ללא תנאים. וזו אהבה אמיתית. זה לא כמו חיים באגדה שאף פעם אין כאב, אבל זה שתי נשמות מתמודדות עם זה ביחד.. ומפחיתות את זה בעזרת אהבה אמיתי וחסרת תנאים. פוווו.. התעייפתי

twister15

New member
באנגלית

של לוקאס: The last time I gave a speech about nathan and haley was... well,at the first reception. I remember saying, "prepare to be surprised." Well,I have to say even I was surprised because,you see, they do something that's very rare to see in someone our age. Actually,it's very rare to see in anybody. They give their hearts to each other... unconditionally. And that's what true love really is. It's not this fairy-tale life that never knows pain, but it's two souls facing it together and diminishing it with unconditional love. To nathan and haley scott.

ענבררר

New member
לא מצאתי באנגלית אבל הנה בעברית =]

אני לא אלופה בנאומים, אז השאלתי מספר מילים משייקספיר. "האהבה אינה אהבה, אם היא משתנית במקום שהיא מוצאת שינוי". כאשר החיים נעשים קשים יותר, כאשר דברים משתנים, אהבה אמיתית נשארת בעינה. אני מביטה בנייתן והיילי, ואיכשהו אני מרגישה בטוחה יותר אני לא יודעת אם אוכל להסביר זאת, אבל אני מפחדת לומר זאת בקול רם מחשש שהחיים יגלו את זה והם ינסו לקחת את זה מהם, וזה יהיה חבל הם נותנים לי תקווה. כי כולנו זקוקים למעט תקווה לפעמים, להרגיש שהכל יהיה בסדר ושיהיה מישהו שיבטיח זאת. אז לחיי נייתן והיילי, לחיי התקווה ולאהבה שלא תשתנה.

twister15

New member
של ברוק באנגלית..

I'm not the most eloquent speaker, so I thought I would borrow a few words from shakespeare. "Love is not love which alters when it alteration finds." When life gets hard, when things change, true love remains the same. I look at nathan and haley, and somehow I feel safer. I don't know if I can explain that, but they give me hope. And I'm afraid to say it out loud because maybe if life finds out, it'll try to beat it out of them, and that would be a shame because we all can use a little hope sometimes,you know? That feeling that everything is gonna be okay and that there's going to be someone there to help make sure of that. So,here's to nathan and haley, here's to hope,and here's to a love that will not alter.

למעלה