מיץ לימון כן. מקפיאה בקוביות קטנות ומוציאה לפי הצורך לצורכי תיבול. יוצא בסדרהקפיא מיץ לימון?
או מיץ תפוזים?
איך הפשרתם?
איך הטעם לאחר ההפשרה?
מיץ תפזים, אבל זה היה לפני המון שנים ואני בקושי זוכר את זה. סתם סוג של ניסוי בשילוב עם חשק שעשינו פעם, כמדומני שזה עוד היה בבית הורי ז"ל. אם אני זוכר נכון, הטעם היה מרוכז יותר מכפי שהיה לפני כן. הפשרנו סתם על-ידי הוצאה מהמקפיא ולא מעבר לכך.הקפיא מיץ לימון?
או מיץ תפוזים?
איך הפשרתם?
איך הטעם לאחר ההפשרה?
השנה עץ התפוז הניב טונות של פרי.מיץ תפזים, אבל זה היה לפני המון שנים ואני בקושי זוכר את זה. סתם סוג של ניסוי בשילוב עם חשק שעשינו פעם, כמדומני שזה עוד היה בבית הורי ז"ל. אם אני זוכר נכון, הטעם היה מרוכז יותר מכפי שהיה לפני כן. הפשרנו סתם על-ידי הוצאה מהמקפיא ולא מעבר לכך.
שים לב שמדובר בהפקר השנההשנה עץ התפוז הניב טונות של פרי.
גם לאחר חלוקה נשאר במקרר כטון.
אני כל הזמן מקפיא מיץ לימוןהקפיא מיץ לימון?
או מיץ תפוזים?
איך הפשרתם?
איך הטעם לאחר ההפשרה?
תודה.אני כל הזמן מקפיא מיץ לימון
כשיש לימונים בעונה אני סוחט ומקפיא בשקיות האלו שיוצרות כדורים
כשצריך , מוציא לי קוביה או שתיים ומפשיר
מקפיאה מיץ לימון באופן קבוע בשקיות המיועדות להקפאה. כשאין לימונים על העץ - מפשירה חצי שקית , הכמות מתאימה לבקבוק קטן.תו
תודה.
תודהמקפיאה מיץ לימון באופן קבוע בשקיות המיועדות להקפאה. כשאחן לימונים על העץ - מפשירה חצי שקית , הכמות מתאימה לבקבוק קטן.
ממליצה להקפיא גם קליפות לימון. קל יותר לגרר קליפת לימון קפואה מאשר טריה.
לא מרגישה שיש שינוי בטעם של מיץ הלימון.
גם אני הייתי מקפיאה בשקיות הללו. בשנים האחרונות לקראת סוף הלימונים על העץ (הוא מניב פעמיים או שלוש בשנה ויש איזה חודש-חודשיים יבשים בין גל לגל) פשוט חוצה לימונים ומקפיאה אותם חצויים. כשמפשירים (על צלוחית) קל מאד לסחוט מיץ לסלטים או לתבשילים.אני כל הזמן מקפיא מיץ לימון
כשיש לימונים בעונה אני סוחט ומקפיא בשקיות האלו שיוצרות כדורים
כשצריך , מוציא לי קוביה או שתיים ומפשיר
תמיד מקפיא שניים או שלושה בקבוקיםהקפיא מיץ לימון?
או מיץ תפוזים?
איך הפשרתם?
איך הטעם לאחר ההפשרה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.