מישהו יודע אם יש אמת בשמועה? שרה נתניהו מאושפזת בחו"ל?
דיברגנט חדש Well-known member 13/6/21 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: מישהו יודע אם יש אמת בשמועה? שרה נתניהו מאושפזת בחו"ל? לחץ כדי להרחיב... בטח עוד דחקה על זה שהיא מאושפזת בבי"ח לחולי נפש.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: מישהו יודע אם יש אמת בשמועה? שרה נתניהו מאושפזת בחו"ל? לחץ כדי להרחיב... בטח עוד דחקה על זה שהיא מאושפזת בבי"ח לחולי נפש.
פ פנינה10כחולה Well-known member 13/6/21 #3 נכתב ע"י שמלת תחרה1: מישהו יודע אם יש אמת בשמועה? שרה נתניהו מאושפזת בחו"ל? לחץ כדי להרחיב... אי אפשר ללא שרה חחחח מתה על הכוח שנותנים לה.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: מישהו יודע אם יש אמת בשמועה? שרה נתניהו מאושפזת בחו"ל? לחץ כדי להרחיב... אי אפשר ללא שרה חחחח מתה על הכוח שנותנים לה.
דיברגנט חדש Well-known member 13/6/21 #4 נכתב ע"י פנינה10כחולה: אי אפשר ללא שרה חחחח מתה על הכוח שנותנים לה. לחץ כדי להרחיב... אם זה היה נכון, בנימין נתניהו היה נמצא לידה. רק תן לו סיבה להתחמק מההשבעה והוא היה קופץ על המציאה
נכתב ע"י פנינה10כחולה: אי אפשר ללא שרה חחחח מתה על הכוח שנותנים לה. לחץ כדי להרחיב... אם זה היה נכון, בנימין נתניהו היה נמצא לידה. רק תן לו סיבה להתחמק מההשבעה והוא היה קופץ על המציאה
משתפרת1 Well-known member 14/6/21 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: מישהו יודע אם יש אמת בשמועה? שרה נתניהו מאושפזת בחו"ל? לחץ כדי להרחיב... כבר נתקלתי בשמועה הזו כשניסו להריץ סיפור כזה על אישפוז פסיכיאטרי בעבר, לא בהווה. הדברים התחילו להופיע לפני כ-7 שנים, כשהמקור היה בעלה הראשון של שרה נתניהו (לא הייתי מתיחסת אליו כמקור אובייקטיבי). הפרסום הנוכחי נראה לי פייק. נערך לאחרונה ב: 14/6/21
נכתב ע"י שמלת תחרה1: מישהו יודע אם יש אמת בשמועה? שרה נתניהו מאושפזת בחו"ל? לחץ כדי להרחיב... כבר נתקלתי בשמועה הזו כשניסו להריץ סיפור כזה על אישפוז פסיכיאטרי בעבר, לא בהווה. הדברים התחילו להופיע לפני כ-7 שנים, כשהמקור היה בעלה הראשון של שרה נתניהו (לא הייתי מתיחסת אליו כמקור אובייקטיבי). הפרסום הנוכחי נראה לי פייק.