מישהו שמע על?

מישהו שמע על?

סיאנס בעזרת הידיים?, או תיקשור עם רוחות בעזרת הידיים?? או משהו בסגנון?

BRANEWEN

New member
...

בעיקרון אני בכלל לא יודעת אם יש לדבר הזה שם, אבל לפני בערך 3\4 שנים אני ועוד מישהי (השותפה שלי לענייני המאגיה בזמנו) היינו מתקשרות עם ישויות בכל דרך אפשרית (סיאנס, מדיטציות, זימונים וכו'), כמובן שלא היה לנו הרבה מושג מה אנחנו עושות ולכן זה לא תמיד עבד לנו, אבל חיפשנו כל מני שיטות לתיקשור.., יום אחד הלכנו לסטימצקי וחיפשנו ספר טוב כלשהו..(לא ספר ספציפי) והחזקנו ידיים..,והן התחילו לזוז, (כמובן שכשאני חושבת על זה היום יש בי הרבה ספקות, כי היינו קטנות ולא היה לנו הרבה מושג)שתינו עצמנו עיניים והידיים שלנו עפו במהירות לכיוון של ספר כלשהו (לא זכור לי איזה, נידמה לי שזה היה ספר של דיאן שטיין)אבל הספר מאוד עזר לנו בתקופה ההיא, בכל מיקרה בחיים שלי לא קראתי על השיטה הזאת בשום מקום, וכמובן שיש לי ספקות רבות בנושא, כי היינו קטנות ומי יודע אולי מישהי הזיזה את הידיים, אבל לפני שנתיים היה לי שיעור "תנועה בתיאטרון" והיינו צריכים להתחלק לזוגות ולהחזיק ידיים, והחזקתי ידיים עם ידיד שלי ועצמנו עיניים ופתאום הידיים שלנו עוד פעם התחילו לזוז.., בכל מיקרה אני עד היום לא יודעת מה בדיוק קרה שם, בעיניי זה בכלל לא דבר רציני ואמין, אבל שאלת על תיקשור עם ידיים אז זה המידע היחידי שיש לי בנושא. שלך אסתי.

בסיאנס רגיל

משתמשים בידיים. אחרת אין איך להחזיק את הכוס (הכוונה לסיאנס ה"רגיל" המודרני בו משתמשים בלוח ה-Ouija. בסיאנסים של המאה ה-19 כולם פשוט היה מחזיקים ידיים וה"רוח" לכאורה דברה דרך גרונו של המדיום והתרחשו עוד אי אלו אפקטים של תזוזת רהיטים וחלונות. הארי הודיני, קוסם הבמה הגדול בכל הזמנים חשף את רוב המדיומים המפורסמים של אותה התקופה כשרלטנים שהיו, דבר שגרם לשיטה ה"ותיקה" לפשוט את הרגל בהרבה מקומות...). האם באפשרותך לפרט יותר?

לא ממש...

בעיקרון אני לא התכוונתי לסיאנס מהסוג שאתה כתבת, אבל באמת עניין אותי.., לוח "אויג'ה" זה לוח סיאנס רגיל?! אני התכוונתי יותר למשהו בסגנון של מה שכתבה BRANEWEN, מן תקשור עם ישויות בעזרת תזוזות הידיים.., מישהו שאני מכירה סיפר לי על זה אז חשבתי שאולי אתם יודעים.., זה מן משהו שהישויות איתן אתה מתקשר גורמות לידיים שלך לזוז.., מוכר למישהו?

כן, לוח הסיאנס ה"רגיל"

הוא לוח ה-Ouija. האמת, שלוח ה-Ouija, אן כל שיטת סיאנס אחרת, היא, בלשון עדינה, דפוקה. הסיכוי להעלות את הישות/הנשמה הרצויה הוא כל כך קלוש ומה שמגיע לרוב הן ישויות אשר להן יכולת הצצה לתוך מוחך ובכך לספר דברים מן העבר ואולי אף לנחש את העתיד בצורה כזו או אחרת. לוח ה-Ouija יכול לשמש לדברים אחרים, מועילים ובריאים יותר. אני אחפש בין הקישורים שלי ואמצא את המאמר בנידון (באנגלית), שמסביר קצת למה הסיאנס הוא לא שיטה טובה ולמה עוד אפשר לנצל את הלוח. לגבי מה שאסתי כתבה - הדבר מזכיר לי את התאורים של הסיאנסים מהמאה ה-19 (לגבי החזקת הידיים). אין קשר בין זה שהידיים נעות לבין סיאנס (למשל - תרימו משקולות כבדות במשך כמה סטים. אחרי שתניחו את המשקולות הידיים תתחלנה להתרומם לבד אם לא ביצעתם מתיחות של השרירים).

אז רגע...

יש משהו שאני לא מבינה, הרי יש את האמונה בגלגול הנשמות, אז מהן הישויות האלו שמתקשרים איתן? מאיפה הן באות? לפי מה שהבנתי הן קיימות במישור האסטרלי, ובכן מה זה המישור האסטרלי?, אם כל נשמה עוברת לחיים אחרים אז מה אלו הנשמות שאיתן אנחנו מתקשרים? ואיך יש להן את היכולת להיכנס לנו לתוך התת מודע? אבל לפי מה שאני הבנתי אסתי לא עשתה שום פעולה לפני התזוזות של הידיים שיכל איכשהו ליגרום להן לזוז אז איך זה ייתכן? מה כן גרם להן לזוז? אני אשמח אם תוכל לענות לי:).

BRANEWEN

New member
The Wiccan Rede

Bide the Wiccan Redes ye must In Perfect Love and Perfect Trust; Live ye must and let to live, Fairly take and fairly give; Form the Circle thrice about, To keep unwelcome spirits out; Bind fast the spell every time, Let the words be spoke in rhyme. Soft of eye and light of touch, Speak ye little, listen much; Deosil go by waxing moon, Sing and dance the Witches' Rune; Widdershins go by waning moon, Chant ye then a baleful tune; When the Lady's moon is new, Kiss hand to her times two; When the moon rides at peak, Heart's desire then ye seek. Heed the North wind's mighty gale, Lock the door & trim the sail; When the wind comes from the South, Love will kiss them on the mouth; When the wind blows from the West, departed souls have no rest; When the wind blows from the East, Expect the new and set the feast. Nine woods in the cauldron go, Burn them quick, burn them slow; Elder be the Lady's tree, Burn it not or curs'd ye'll be; When the wind begins to turn, Soon Beltane fires will burn; When the wheel has turned to Yule, light the log, the Horned One rules. Heed the flower, bush or tree By the Lady blessed be' When the rippling waters flow cast a stone - the truth you'll know; When ye have & hold a need, Hearken not to others' greed; With a fool no seasons spend, Or be counted as his friend. Merry meet and merry part Bright the cheeks, warm the heart; Mind the threefold law ye should, Three times bad and three times good; Whene'er misfortune is enow, Wear the star upon your brow; True in troth ever ye be Lest thy love prove false to thee. 'Tis by the sun that life be won, And by the moon that change be done; If ye would clear the path to will, Make certain the mind be still; What good be tools without Inner Light? What good be magic without wisdom-sight? Eight words the Wiccan Rede fulfill - An it harm none, do what ye will. שלך אסתי.

Unblessed

New member
לי יש גירסה אחרת של זה

קצת שונה במילים, אבל העיקרון הוא אותו הדבר.

אנשים! דיונים על ויקה

ושאר דברים פגניים - שהם לא קשורים למאגיה באופן ישיר - לפורום 337, הוא פורום פגניזם בישראל. פעם אחרונה שאני מזכיר את זה ואז אני פשוט מתחיל למחוק! כמו שיהודים דתיים מפרידים בין בשר וחלב, אני בפורומים מפריד בין השניים - בין דתות שונות לבין מאגיה.

L e s t a t

New member
החוקה הוויקאנית נמצאת במאמרי פורום

"פאגאניזם בישראל", תחת הקטגוריה "ויקה".

BRANEWEN

New member
...

הבנת נכון, אני באמת לא עשיתי שום פעולה שיכלה ליגרום לידיים שלי לזוז, פשוט עצמנו עיניים וניכנסנו לריכוז, ואחרי כמה שניות הידיים התחילו לזוז, ולגביי סיאנס, אילן צדק במה שהוא אמר, אחת הסיבות שאנשים נוטים להמשיך ולעסוק בסיאנס היא שהם רואים שהישויות יודעות מה עובר לך בראש ומה קרה בעבר ומה כביכול יקרה בעתיד, אני אישית נימנעת מלעשות סיאנס או בכלל לתקשר אם ישויות שאני לא מכירה ושאני לא יודעת כלום לגביהן. שלך אסתי.

A lost angel

New member
אותן הנשמות שמגיעות בסיאנס

(אם בכלל) הן נשמות שלא עלו למישורים גבוהים, או ירדו למישורים נמוכים יותר מהמישור שלנו. הן מה שנקרא נשמות תועות, כאלה שלא התגלגלו, ובינתיים נתקעו במישור החומרי, או האסטרלי. מה כן גרם להם לזוז? יש סברה דומה בטארוט-שהמדריך הרוחני מכוון את הידיים של הפותח. יש סיכוי שזה מה שזה היה, או פשוט תת המודע השפיע על המודע.

תודה:)

עכשיו הבנתי מאיפה הנשמות האלו באו:) אבל מה שאני עדיין לא מבינה זה, מה זה "מישור"?!

A lost angel

New member
מצאתי מאמר קטן שעשוי לעזור..

אם הוא לא עוזר, יש עוד אחד.. בהצלחה, ומקווה שעזרתי
דנה

מקלל

New member
לא כל השאר יותר טובים פי אלף!!

שאר הדרכים יותר טובות!

למעלה