מישהו שמע על קימאמה?

אור2221

New member
עצמאות

רצון להפחית במקרים של ילדים שמתגעגעים ומתקשרים להורים שיבואו לקחת אותם בתחילת המחנה - כי הילדים האלו מתרגלים ובסוף עושים כיף חיים.

זה מה שאמרה לי מדריכה צעירה מלונדון שהדריכה ב-CAMP AMERICA לפני איזה 8 שנים, כשהיא ואני היינו ביחד בטרק בפארקים הלאומים בקנדה.

ובמקרה הזה, היה מדובר על משהו כמו שישה שבועות של מחנה. הרבה יותר מדי.

בכלל, העניין של יהודים במחנות לא נשמע לי.

וסליחה עם מי שמרגיש נפגע מההומור השחור. אני אשכנזי, מותר לי

placid1

New member
זה הסטנדרד בכל המחנות בקנדה. לא

מאפשרים להביא סלולריים ואין אי מיילים. המחנות בטבע, נמשכים 3-6 שבועות ויש פעמיים של ביקור הורים בסופשבוע. מכתבים רגילים מותר לשלוח כמה שרוצים.

את הילדים שלי אני לא אשלח כי אני אוהבת שהם בבית, ולשמחתי באזור שאני גרה בו זה פחות מקובל, אבל מכירה רבים שעושים זאת ורוב הילדים כנראה מרוצים כי הם חוזרים על החויה בכל קיץ. זה בערך כמו מחנה הקיץ של הצופים בכפר החורש, רק בתנאים יותר טובים ולזמן ממושך יותר.

shani2

New member
מצוין!!

מישהו יודע אם יש כזו קייטנה לחודשיים ואם יש הנחה על שני ילדים?

shani2

New member
יקר. אבל בטח לך יהיה רעיון מוצלח...

איך לעצב יעיל את הממ"ד בתור צינוק

מרי פופ

New member
לא טירחה גדולה ולא שיפוץ מאסיבי

יש פתח למעלה להעברת מזון ומשקאות.
אם תשימי שם מחשב, הם אפילו לא ירצו לצאת.

דווקא נחמד שלא כל ילד יהיה תקוע עם האף

בתוך מסך כלשהו, אבל למנוע בכוח מילד שמתגעגע הביתה להתקשר, רק על מנת שיתרגל-נשמע לי לא סביר בעליל.
הילדים שלי יהנו בכיף שבועיים במחנה כזה ונראה לי שיהנו מחופשה קלה מההורים, וגם חופשה מהמסכים לא תזיק להם, אבל הייתי רוצה שיהיה להם החופש להתקשר. שלא ירגישו אסירים.

lilend

New member
נשמע כמו כל מחנה של תנועת נוער שהיינו בו

כילדים. לא מצליחה להבין את הזעזוע.

בזמנו האופציה הסלולארית לא היתה קיימת, וזה

היה ברור מאליו שככה הם פני הדברים.
היום נראה לי מוזר למנוע מהילדים להשתמש באופציה הזאת.

lilend

New member
נראה לי מרענן ומעודד עצמאות ותקשורת בריאה

אם סומכים על מארגני ומדריכי הקייטנה ויש דרך להגיע אליהם בכל רגע נתון, אז אני לא רואה מה הבעיה.

3תיתי

New member
כי אין כל סיבה סבירה שלילד לא יהיה

קשר עם סביבתו הטבעית. אפשר להגביל בשעות, כמו בצבא. אבל לאסור? למה? מה רע שהילדים ישתפו את הוריהם או חבריהם בבית במה שעובר עליהם לטוב ולרע?

lilend

New member
מה טוב בלחבר את הילד להורים שלו 24 שעות

ביממה? הילדים יכולים לשתף אחרי סוף המחנה. אני מסכימה שזה לא מתאים לילדים קטנים, אבל בגילאים קצת יותר מבוגרים אני מאמינה שזה יכול רק להועיל להם.

3תיתי

New member
לפי הטיעון הזה, הקשר עם ההורים מזיק לילדים.

לא יודעת. לא מרגישה ככה עם ילדי. ואיזו תועלת? "יתרגלו"? ככה פעם גם ניסו להרגיל לא לשתות מים. לא מוצלח במיוחד.
מקום ששולל מילד את הזכות להיות בקשר עם הוריו וקרוביו מהבית, הוא מקום שילדי לא יהיו בו. אגב, בצבא, גם אצל הקרביים, מקפידים על קשר עם ההורים, מלבד ב"שבוע מלחמה", שגם בו, במקרה חרום, יש קשר. אני יודעת, כי בני שבר משקפיים בדיוק בשבוע הזה וצלצל אלינו בטלפון של המפקד שלו.

lilend

New member
לא רואה שום קשר בין הטיעון הזה ובין ההצהרה

שקשר עם ההורים מזיק.

למעלה