מישהו שמע על קימאמה?

3תיתי

New member
אם את לא רואה שום שלילה באיסור על קשר כזה,

משתמע מכך, שאת מסכימה, שקשר עם ההורים עלול להזיק. ו-24 שעות ביממה? את מכירה ילד שמדבר עם הוריו 24 שעות ביממה בטלפון? יכולים לתת זמן מוגדר לשיחות, בדיוק כמו בצבא. אבל לאסור קשר טלפוני? למה?? במה זה מועיל לילד ולהוריו? לקייטנה זה בטוח יכול להועיל. אין פיקוח הורי. נורא שווה.

lilend

New member
כל הענין הלוגי פה יצא מפרופורציה

אני לא רואה בעייתיות באיסור, לא רואה בזה משהו שלילי ויחד עם זאת אני לא מסכימה שקשר עם הורים עלול להזיק. לא ברורה לי הלוגיקה שלך.
העובדה שילד לא מתקשר להורים שלו כלל לא קשורה לפיקוח ההורי. אין כל איסור על ההורים ליצור קשר עם הקייטנה.

3תיתי

New member
תעזבי לוגיקה

למה שילד לא ידבר עם ההורים שלו? זה אפילו לא שיקול כספי של הקייטנה, בימינו. (מחיר שיחות הטלפון). בהחלט מבינה, שלא יתכן שבכל שעת פעילות, ישבו ילדים ויפטפטו בטלפון. אבל בשעות הפנאי? מתי שמתחשק להם וכמה שמתחשק להם? מה רע בכך? מה רע בקבלת מילה טובה מאמא כשמתגעגעים? מה רע בעיצה, או סתם פריקת הלב אצל "כוחותינו"? פשוט לא מבינה!

יכולה להגיד לך, שאני מקבלת טלפונים וSMS מהבן מהאוניברסיטה. (משויץ בציונים). מקבלת טלפונים מהבן מהצבא, במיוחד כשכשה לו, או שרוצה עיצה בקשר להתנהלות עם איזה טירון קשה לפיצוח. (הוא מפקד טירונים). וכששיר במחנות נגינה, שם טוב לה מאד מאד ואני בוטחת במדריכים באופן מוחלט, אני מקבלת טלפונים גם! היא מספרת מה אמר אלון, איך הגיבה סיוון, מה היא מנגנת בהרכב. תהרגי אותי אם הייתי יכולה להבין איסור על שיחות כאלה. ויש הגבלה! אסור להם לצלצל בזמן חזרות, מסיבות מובנות!

לגבי יצירת קשר עם הקייטנה: מי רוצה ליצור קשר עם הקייטנה? רוצה לדבר עם הילדים שלי, לא כי יש בעיה רצינית, אלא כי הם חלק מחיי ואני חלק מחייהם. לא כל "מסורת" מטופשת צריך לקיים. פעם היה עניין של טלפון שעלה הרבה כסף, דרש הפרעה במשרד או משהו כזה. אפשר להבין הגבלה של שיחות. אבל עכשיו?

lilend

New member
של היומיים, של השלושה, של השבועיים (קורס

מדצ"ים, קורס משצי"ם).

Jen74

New member
התעניינתי בעבר גם לגבי קימאמה וגם e-camp

שניהם בעצם מחנות קיץ בארץ שמגיעים ילדים גם מהארץ וגם מחו"ל.
הדבר היחיד שבעייתי לי מאוד זה שזה ממש לא לכיס שלי.
אם כסף לא היה בעיה, הייתי רושמת את הבת שלי לקימאמה כי היא פשוט לא בעניין של כל הטכנולוגיה שיש במחנה השני.

מרי פופ

New member
שמעתי, נדמה לי שעולה 8K למחזור

לעומת זאת הגיסים שלי שלחו את הבן בכיתה ה' ואח"כ שוב בכיתה ח' למחנה קיץ בארה"ב, חודש שלם בלי טלפונים, רק פקס פעם ב...

DannyZ5

New member
כן, שמעתי, הבן שלי נמצא שם עכשיו

מאושר עד הגג.

ביקרנו אותו אתמול. הוא מאושר עד הגג.

נראה איכותי ביותר, הן החניכים, הן המדריכים והן התוכן.

אכן יקר - כ-8K למחזור של 3 שבועות.

אין טלפונים למעט אחד כל יום שישי - לא מתאים לכל הילדים ולא מתאים לכל האימהות

יש להם פעילות כל הזמן והעובדה שהם מנותקים מטלוויזיה מחשב וסמארטפון, ושורדים, אומרת הרבה.

מבחינת הילדים - הבנתי שהיו מספר ילדים שלא עמדו בניתוק ופרשו דיי על ההתחלה.

בנוסף היו מספר ילדים שהודחו בשל בעיות משמעת - יש שם אפס סובלנות לבעיות משמעת ואני מאוד מעריך שהם מרשים לעצמם פשוט להוציא מקרבם מי שלא מתאים - הלוואי שהו עושים את זה גם בבתי הספר שלנו - כפי שהבנתי, לכל ילד יש 3 סטרייקים - הגעת ל-3 - הביתה.

לסיכום - יקר, אבל על איכות משלמים (ובלי להיות שחצן, אני מניח שהמחיר מהווה סנן ראשוני לאיכות הנוער שמגיע).

הבן שלי בן 12 לצורך המידע...

DannyZ5

New member
כן, שמעתי, הבן שלי נמצא שם עכשיו

ביקרנו אותו אתמול. מאושר עד הגג.

נראה איכותי ביותר, הן החניכים, הן המדריכים והן התוכן.

אכן יקר - כ-8K למחזור של 3 שבועות.

אין טלפונים למעט אחד כל יום שישי - לא מתאים לכל הילדים ולא מתאים לכל האימהות

יש להם פעילות כל הזמן והעובדה שהם מנותקים מטלוויזיה מחשב וסמארטפון, ושורדים, אומרת הרבה.

מבחינת הילדים - הבנתי שהיו מספר ילדים שלא עמדו בניתוק ופרשו דיי על ההתחלה.

בנוסף היו מספר ילדים שהודחו בשל בעיות משמעת - יש שם אפס סובלנות לבעיות משמעת ואני מאוד מעריך שהם מרשים לעצמם פשוט להוציא מקרבם מי שלא מתאים - הלוואי שהו עושים את זה גם בבתי הספר שלנו - כפי שהבנתי, לכל ילד יש 3 סטרייקים - הגעת ל-3 - הביתה.

לסיכום - יקר, אבל על איכות משלמים (ובלי להיות שחצן, אני מניח שהמחיר מהווה סנן ראשוני לאיכות הנוער שמגיע).

הבן שלי בן 12 לצורך המידע...

למעלה