תגובה
נכון, יש סטודנטים שבאים עם הג'יפ שאבא המיליונר קנה להם יש גם סטודנטים שבאים לאוניברסיטה עם רכבם הפרטי, כמוני, אני עובד ב-3 עבודות בשביל לפרנס את עצמי ולהחזיק את הרכב.... האם אני אמור להיפגע מהתאמת שכ"ל דיפרנציאלי שבוודאי העובדה כי אני מחזיק רכב תגרום לי לשלם שכ"ל גבוה יותר ? (כמו למשל שאדם שמחזיק רכב לא יכול לקבל אבטחת הכנסה - חוק דבילי לחלוטין) אני לא בטוח שאתה צודק, שכ"ל צריך להיות אחיד במדינה דמוקרטית, ואנשים ממעמד סוציו אקונומי נמוך צריכים לבקש מלגות בדיוק כפי שהמצב קיים היום, מה שכן, צריך להרחיב את מפעל המלגות = לעזור יותר למי שצריך ! צר לי שאני מעלה זאת שוב, אבל אני יכול להעיד רק על עצמי, אני בוגר תואר ראשון בהנדסה, במשך הלימודים של התואר הראשון למדתי 5 ימים בשבוע, ועבדתי 6 לילות בשבוע, כמו כן גם ביקשתי וקיבלתי מדי שנה סכום ממוצע של כ-3000 ש"ח מלגת סיוע, במשך רוב ה-4 שנים הללו ישנתי כ-3.5 שעות ביממה.... היה קשה, קשה מאוד..... אורח חיים זה בהחלט פגע בהישגים שלי בתואר, אבל להגיד שהסתמכתי על אחרים ? אין לי ג'יפ של אבא, אין לי גם אבא. אז זה היה קשה אך לא בלתי אפשרי. אם אני לא מתבכיין על כך, אף אחד לא צריך להתבכיין על כך.... שכר הלימוד גבוה ? לכו לעבוד ! חבר שלכם מגיע עם ג'יפ של אבא ? שיהיה לו לבריאות. תעבוד קשה ותהיה מצליח כמו אבא שלו אם לא יותר ואז יהיה לך 2 ג'יפים. ובלי שום קשר למה שרשמתי, נברתי ברשת, אני שומע חדשות כדרך קבע, לא שמעתי דבר על כוונה להעלאת השכ"ל, איפה שמעת/ראית את זה ?