מישהו שמע דבר כזה

tzvika ca

New member
מישהו שמע דבר כזה

מישהו שמע אל דבר כזב שמבטלים ויזות שבועים אחרי קבלת הויזות. אז תידו שיש דבר כזה. וכדי להיזער.

pali

New member
תוכל לספק בבקשה פרטים נוספים?

מי- מה - מו? מתי - כמה - איך ולמה? אל תזרוק פצצה ותברח :)!

tzvika ca

New member
טוב

אז היה פו בקנדה רעש גדול על כך שמצוא שאנשים צרפו לתיקים האישים הצעות עבודה שלא היו אמיתיות(job opper) אנשים לא ידעו שהמכתבים לא היו אמתיים כי מי שסיפק אותם היו האורכי דין שמתעסקים בהגירה לקנדה. אנשים שלמו על זה הרבה כסף כדי לזרז את תהליך ההגירה אבל זה רק סיבך את הענינים כי ביטלו לאנשים את הויזות בערך 200 משפחות נותרו בלי ויזות בגלל הענין הזה. האנשים שביטלו להם את הויזות לא יוכלו לחיות בקנדה בחיים כי הם נחשבים לפושעים. אפילו שכמעט כולם לא ידעו שזה לא חוקי והכשיו הם תקוים בלי ויזות. אז כדי להיזער ולא לצרף מסמחים לא חוקים ולא לשלוח אותם לקונסוליה.

noa0912

New member
מעניין אם גם האנשים האלו היגרו

באמצעת העו"ד שרה המדהימה...

tzvika ca

New member
לא רק

לא מכיר את האורך דינית הזאת אבל יש עוד הרבה אורכי דין מניקים שאורסים לאנשים את החיים

kanada1

New member
../images/Emo46.gif נועה אם כל הכבוד לך ולמי שעשה ל

לך את הניירת. את לא אמורה להשמיץ אף אחד בפרט לא אדם שלא הכרת, שמעת או דברת בחיים. בא לך לבדוק מי זאת שרה את מוזמנת לקבל ממני את כל הפרטים כולל הטלפון של מחלקת ההגירה במנטראול ולהתקשר לברר, אם היא אחת מהנוכלים שאת מכירה. אבל כל עוד את לא מוכנה לזה, זה נקרא "הוצאת דיבה" למקרה שאת יודעת את החוק. אז בבקשה בואי נכבד כל אדם בדעתו, אבל אנחנו לא פה להכפיש אף אחד, בפרט אם לא מכירים אותו. שיהיה לכם שבוע טוב. דרך אגב שרה לא משיגה את הנירות שלה דרך זיוף של נירות.

rinam

New member
אני לא אהיה מופתעת אם "שלום עכשיו"

מעורבים בזה. כשאנחנו רצינו להגר וביקרנו במשרדים שלהם, בם אמרו לנו שתמורת 25,000 $ מריקאי יש להם עו"ד למגייס חברות מיבקשו אותך לעבודה. את התשלום יש לשלם ב- 3 תשלומים למופקדים בקרן נאמנות אצל איזה עו"ד. אבא שלי גר בקנדה והוא ברוך השם מכיר הרבה אנשים פה, אחרי ביקור איתו, הוא עשה לי רשימת שאלות, כשהעליתי בפני טוני מהמשרד את השאלות, הבחור פשוט התפחלץ ולמעשה תשובות ממנו לא קיבלתי, עכשיו שאני קוראת את מה שכתבת, חטפתי חררה. איזה מזל, והנבלה נשמעה כל-כך רצינית. רינה

למעלה