מישהו שמע את FANTOMAS

RamiSun

New member
תעלה נושא לדיון

הנוגע ללהקות של שנות השבעים. אתה לא מכיר את הפורום הוא וותיק מאוד, וכל כך הרבה דיברו כאן על הלהקות המיסדות כך שזה רק טבעי שעכשיו מדברים על החדשות. אבל זה ניתן לשינוי זה בידך.....

Rudess

New member
דעתך היא דעתך

ודעתי היא דעתי. תשתה כוס מים, תרגע קצת, ותנסה להשתלב ברוח הפורום ,ולכבד את חברי הפורום האחרים גם אם אתה לא מסכים עם דעתם, וגם אם אתה חושב שלהקות מסוימות הן "חיקוי עלוב וסתמי" כהגדרתך. לאנשים פה יש הרבה מאד מושג על להקות רוק מתקדם משנות ה-70, אני אישית מכיר פה כמה אנשים שהם אנציקלופדיה של רוק מתקדם. תנסה להשתלב בפורום , ואם אתה רוצה לדבר על להקות, פתח דיון ותראה שהעסק יזרום.

Rudess

New member
כן מאד נהניתי

אשמח לשמוע את האלבומים האחרים שלהם.

XCLASS

New member
מאיפה הגעת למסקנות האלה???

זה נכון שעכשיו מדברים פה הרבה (אולי הרבה מדי...) על להקות חדשות ובמיוחד על דרים תיאטר כי הם הוציאו אלבום חדש. אבל מה רע? אתה רוצה לדבר על משהו אח? פתח נושא חדש ואני בטוח שכל להקה שתעלה יש פה אנשים שידעו עליה ויוכלו לפרט ולדבר עליה.

epitaph

New member
עצה שימושית, סימני פיסוק, מומלץ.

ועכשיו לענייננו, בקשר לקביעה שאף אחד לא מכיר להקות משנות השבעים חוץ מהלהקות המוכרות היא די שיטחית ומפגרת, חצי מהפורום יכול ללמד אותך על פרוג משנות השבעים ועד עכשיו. בקשר לדרים ת'יאטר, תאמין לי שגם לי כבר נמאס לקרוא את כל ההודעות עליהם במיוחד כשגם אני לא מבין מה תופסים מהם בזמן האחרון (וגם בכלל למען האמת) אבל זה די מובן שיהיו הרבה הודעות בנושא עם יציאת האלבום החדש ועם העובדה שכיום מדובר באחת הלהקות היותר מוכרות בעסק. אם אתה מעוניין לדבר על להקות משנות השבעים אתה מוזמן להתחיל דיון, בפורום לכל אחד מותר להתחיל דיון בפעם האחרונה שבדקתי. ולטל "רודס", ים של דמעות בשתי עיניי שרה נינט ולא שירי מימון. קצת דיוק לא יזיק.

epitaph

New member
לא...

מצד שני גם הערות מאנשים שאתה מכיר רק דרך האינטרנט לא משנות ועדיין מתייחסים אליהן ברצינות כאן.

epitaph

New member
גם אני לא...

תקעו את זה בכל חור אפשרי גם אחרי התוכנית.

אם כך אז אני אתחיל דיון - האם מישהו

שמע על הרכב בשם amenophis ,זה הרכב גרמני משנת 78 שהוציא שני אלבומים. אלבום אחד(הנושא את שם הלהקה),הוא המעניין במיוחד,הוא נבחר לאחד מאלבומי הפרוג הטובים בעולם.יש לי את האלבום כשנתיים(לאחר שהורדתי אותו באינטרנט),והשבוע במזל טוב הוא הגיע אליי מקורי מחו"ל(מה שמהווה התרגשות אצלי).דרך אגב,הלהקה שרה באנגלית. באלבום ארבע יצירות וארבעה בונסים(הם לא מעניינים במיוחד),כל היצירות ארוכות והיצירה שסוגרת את האלבום היא נמשכת כ-25 דקות. אם מישהו מכיר(ואני בספק),אני אשמח לשמוע עוד חוות דעת.בכל מקרה מי שאוהב פרוגרסיב לא יכול לתת לאלבום כזה לחמוק מבין אוזניו. מומלץ מאוד.

epitaph

New member
כבר מיישמים את ההמלצה שלי... :)

לא מכיר את הלהקה או האלבום, אני לא הכי חזק בפרוג גרמני, פרוג איטלקי וצרפתי של אותה תקופה יותר עושה לי אתה זה למען האמת. אני אבדוק את האלבום, תגובות והתרשמויות ביום שישי אני מניח...

זה נחשב לאחד ממאה אלבומי הפרוג

הטובים בעולם.זה לא פרוג גרמני אופייני.אם הלהקה הזאת הייתה מברטניה היום היה פה בפורום קונצנסוס לגבי האלבום הזה.

מורנא007

New member
לדעתך ../images/Emo13.gif

לדעתי האלבומים טובים, האלבום השני הוא יותר ברוח ובסאונד של להקות שנות האלפיים (פלאור קינגס, גלאס האמר וכו'). ישנם נושאים שמופיעים בקנזס אבל פותחו לוריאציות בכיוון אחר לגמרי. הלהקה, במיוחד באלבום ההקלטות המוקדמות מקנזס 71-3 נשמעת דומה או מושפעת משורה של להקות, כמו קינג קרימזון, סופט מאשין, סנטנה, פינק פלויד וטרפיק. הלהקה לא התגבשה לדעתי על סאונד יחודי משלה, זה קרה בשנת 1974 כאשר הוקמה קנזס ושטיינדהארד הפליא בכינורו. אני בהחלט ממליץ על ההרכב, אבל למי שמצפה ל- dust in the wind שני, צפויה אכזבה. מי שרוצה לשמוע וריאציות על נושאים של קנזס, עם כלי נשיפה במקום כינור ובסגנון סימפוני/קאנטרבארי - האלבומים מומלצים. אני חושב שהיצירות בקנזס יותר סדורות וניכר שהלהקה גיבשה קו רוק מתקדם סימפוני אמריקאי, עם השפעות קאנטרי ובלוז משלה.

בוודאי שלדעתי.אני לא מתיימר להחליט

בשביל אף אחד מה יהיה טעמו המוסיקלי.תראה אני שמעתי את קנזס הראשונים ולא התלהבתי,אני מגיע ממחוזות של זאפה,מיילס דייויס ועוד המון להקות.קנזס נשמעו לי מאוד עדינים,לא משך אותי במיוחד(למרות שיש לי המון דיסקים עדינים בבית),נשמעו לי כמו משהו אמריקאי מדיי ופחות תעוזתי. בגלל זה לפני ששמעתי את proto-kaw חששתי,המוכר בחנות ישר הבין את החשש שלי והוא לבד אמר לי "תשמע גם אני לא מת על קנזס אבל כדאי לך לשמוע", ואתה יודע מה בניגוד לקנזס פה כבר מהצלילים הראשונים הרגשתי משהו מאוד שונה.לכן,אפילו לא שמעתי יותר מידיי ישר קניתי(מה שהתברר כקנייה טובה מאוד).

למעלה