מישהו שמע את FANTOMAS

RamiSun

New member
מישהו שמע את FANTOMAS

זה הרכב של מייק פאטון וטרוור דאן...ממר. באנגל? הבנתי שהטרוף שם מרקיע שחקים....

כן,מה אתה רוצה לדעת עליהם

יש לי את שני האלבומים שלהם כולל החדש.תשמע זה מטורף ברמות גבוהות עד כדי בלתי נסבל. אין ספק שהחברה מוכשרים ברמה גבוהה אבל לא סתם הדיסקים שלהם קצרים(עד 30-35 דקות),כי הם לא ניתנים לשמיעה להרבה זמן(לא ש 30 דקות כאלה קל לסחוב גם את זה מפסיקים באמצע-מי שלא רגיל).הם יכולים בקטע של דקה להחליף 4-5 סגנונות מוסיקה. החוויה בשמיעה של הדיסקים שלהם(למי שמסוגל),מתחלקת לשתיים: 1-משחקי הקול של מייק פאטון-אחד הסולנים היותר טובים שיש היום.הקול שלו הוא פשוט כלי נגינה בפני עצמו מעבר להיותו סולן. 2-היכולת לנגן כל כך הרבה סגנונות בזמנים כל כך קצרים ועוד לנגן אותם טוב.

Black Rose

New member
../images/Emo163.gif

מה שהופך אותם ללהקות האהובות עלי (באנגל ופאנטומס... באנגל יותר, נכון להיום)...

RamiSun

New member
רוצה לדעת...אם כדאי לי להוריד

אני מאלו שאוהב (חולה על...) את קליפורניה...ופחות מתחבר לשניים האחרים... אז מה דעתכם...זה במגרש שלי?

זה ממש לא במגרש שלך וזה רחוק מאוד

מקליפורניה,זה הרבה הרבה יותר מופרע.לדעתי אתה לא תשמע את זה יותר מפעם אחת.אך מכיוון שאתה יכול להוריד את זה אני אומר בכל זאת להוריד ולהתנסות,רע זה לא יעשה מקסימום לא טוב תמחק.אני תמיד מנסה הכל במוסיקה כי לא פעם אתה מגלה הפתעות שנעים לך לשמוע.

dpascal2

New member
ממליץ על Delirium Cordia

מעבר למוסיקת סירטי אימה משובחת ביותר אתה מקבל דיסק כה מושקע ברמה המוסיקלית והויזואלית שלא מובן לי איך מוכרים אותו ב-13 דולר. הוא מגיע בעטיפת כרומו מאוד משובחת עם חוברת צילומים באיכות הדפסה כמו של פרינט מקורי (לא ידעתי שאפשר להדפיס ברזולוציות כאלה). לגבי סאונד: קיימות היום בעולם 2 "דוקטרינות" סאונד באולפנים: אנאלוגית שהיא יקרה מאוד (וכדאית במיקרה של מוסיקה קלאסית או אקוסטית) ודיגיטלית שהיא יותר זמינה וזולה (קומראן, אסף כרמלי וכו') אך בידיים הנכונות לא בהכרח נחותה. קומראן סיפר לי ש-Delirium Cordia נחשב לBenchmark בדוקטרינת הסאונד האנלוגי. בכל אופן רמי, אם אתה בהריון או קטין...דלג.

במה האלבום הזה שונה משאר האלבומים

של פנטומס,מבחינת סגנון המוסיקה ולא הסאונד.לי יש גם את directors cut משנת 2001 וגם את החדש suspended animation ושניהם אלבומים לא קלים. רמי אמר שהוא מת על האלבום קליפורניה של mr bungle ,פנטומס אפילו לא דומה ברמת הקושי.למה אתה חושב שאת delirium cordia הוא יאהב?

dpascal2

New member
לחגי בן אברהם

ולרמי... כשאני ממליץ על משהו אני ממליץ רק סמך הערכה שלי למומלץ ולא על הערכה שלי את רמת הקושי של האיש הנמלץ שכן אם אעשה זאת אני עלול לצאת מופלץ. לאנשים יש הרבה פעמים סטיות בטעם שלהם ומישהו פתאום אוהב משהו מז'אנר שהוא בד"כ לא נוגע בו אז בוא ניתן לרמי להחליט בעצמו. חוץ מזה...פורום הוא מדיום שכולם קוראים בו ולא רק רמי. לגבי delirium cordia אני אוהב אותו אבל לא משתגע על האחרים של פנטומס.

זה בדיוק העניין,ביקשתי שתסביר למה

הדיסק הזה שונה מהאחרים שלהם(גם אני רוצה לדעת),לא ביקשתי שתעריך את רמת האיש הנמלץ,אלא שתסביר במה הוא שונה.ברור שרמי יחליט בעצמו(גם אני המלצתי לו לנסות אותם).

RamiSun

New member
לרמי יחליט בעצמו?

האם יש החלטה אחת בחיים...שהיא באמת שלנו?

Rudess

New member
לחגי בן אברהם

עדיף כבר Suspended Animation של ג'ון פטרוצ'י

אם זה שם אלבומו אז יפה כי זה גם השם

של האלבום האחרון של פנטומס.שמעתי את האלבום של פטרוצ'י והוא יפה.אין ספק שהוא מוכשר מאוד אם כי אני מעדיף(מבחינת גיטריסטים עכשוויים),את marf ribot(אם אתה מכיר),ועוד כמה. פשוט פטרוצ'י נשמע מאוד דומה לסטיבי ואי(כמו רבים אחרים כיום),וזה קצת משעמם.לדעתי יש בזה המון טכניקה מדהימה ופחות נשמה-אבל זו דעתי בלבד.

shiri maimon1

New member
לא נשבר לך מהלהקה הסתמית הזאת

תתבגר כבר ותתחיל לשמוע פרוג אמיתי במקום את הטכנאים חסרי הנשמה הללו אתה ממש ילד רק שטיות אתה שומע,כל הפרוגרסיב-מטאל האלה נשמעים אותו דבר שום דבר מקורי אין בזה.שמעתי סירקוס-מקסימוס אני לא מבין ממה אתה מתלהב כמו תינוק זה נשמע בדיוק אותו דבר כמו תיאטרון החלומות.

Rudess

New member
ים של דמעות בשתי עיניי

אני שומע פרוג מטאל, פרוג רוק והרבה מאד סוגי מוסיקה, ובסופו של דבר שומע מה שטוב לי לשמוע ולא מה שטוב לך, כי כל אחד שומע מה שהוא אוהב. במקום להתחבא עם הכינוי המפוברק שלך, תדבר עם הכינוי האמיתי שלך, אני יכול להבין שאתה כותב בפורום שלנו וראית את ההמלצה שלי על CIRCUS MAXIMUS, להקה מצוינת אגב.

shiri maimon1

New member
תיאטרון החלומות 2 אין הבדל בינהם

איך אתה לא משתעמם מזה אני מניח שזה קשור לגיל לשמוע עשרות להקות שנשמעות אותו דבר ולהתלהב,הכינוי הוא רק כינוי לידיעתך שמי הוא שימי ואני לא מרבה להשתתף פה כי אני לא חושב שזה פורום על פרוג בכלל דנים פה על להקות עכשוויות יותר מאשר על להקות של שנות השבעים ומה שעושים היום זה לא פרוג.פרוג מטאל הוא לא פרוג והפרוג העכשווי כמו גלס אהמר או פלווירס קינג זה סתם חיקוי עלוב וכולם פה מתלהבים כאילו הם המציאו את הגלגל כווללהה חיקוי סתמי ועלוב.זה לא פורום על פרוג מצטער אני לא רואה פה שיחות על המון להקות אנגליות אמריקאיות איטלקיות או גרמניות כמעט לאף אחד פה אין מושג בכלל בלהקות פרוג של שנות השבעים-חוץ מקינג קרימזון פינק פלויד יס או גנסיס זה לא פורום פרוג אלא פורום ניאו פרוג פרוג מטאל ולהקות חיקוי עלבות ללא שום מקוריות

למעלה