מישהו שמע אולי על

ב ר ו ר

New member
נעלמתי??

ואפילו לא ידעתי...אתה רוצה ציטוטים של כל הנכתב בפורום במשך כל בחודשים האחרונים??, איזה נעלמתי?...אז לא כתבתי, אז מה??? נו ב'מת...מותר לי קצת להיות פאסיבי. ואתה סיטרא, אפילו לא ניסית לנחש מה איתי, נראה לך שאני לא פגיע?? מה איתך הכל בסדר?? איך שלא יהיה, תרגיעו, אני בסדר, לא זז כלום, הכל כרגיל.

גל נעים

New member
ואתה איפה?,הלכת לעירק ללחום?../images/Emo42.gif

צדיק'על שלי. נעלמת לי לגמרי, כבר שבוע שלא ראיתי את הפרצוף שלך!. מה זה צריך להיות?, בושה וחרפה!.

ב ר ו ר

New member
תגיד לי

כמה ימים יש אצלך בשבוע?? אם שבוע זה שלשה ימים, אולי אתה צודק....

מה לפני 3 ימים ? ברור

ספר הכל מה זה הסודות ? זה משפחה אחת , לא? פגשת את גל נעים ? גם רוצה גל ומפני חטאתינו גלינו מארצינו ! אךךךךךךךךך

ברורררררר רוצה פאסיבי

טוב גמני רוצה , אולי נפתח במבצע שכל החברים יהפכו לפאסיבים , מה יהיה אז ? האאאא ????? טוב אתה לא חייב אותנו כלום , אבל תורה הוא וצריך אני ללמוד , תשפיע קצת מתורתך גם עלינו , למה נגרע ????? אל תמנע טוב מבעליו

סיטרא אחי היקר , אהבתי הסיכום שלך

גדוללללללללללל או כמו שאמר חמורו של משיח "יחי המלך"

כן המפקד!

אני כאן ואם לא בהודעותיי הרי ברוחי אני תמיד בפורום יוצאים! יחי המלך חמורו של משיח

אחר

New member
למען הסר ספק

ההודעה שפירסמתי לפיה החמור מצא אתון הייתה מתיחת האחד באפריל מה, זה לא היה ברור? מישהו באמת חשב שהוא מצא אתון? נ.ב. חמורו של משיח, השוהה לידי, מוסר שהוא בכל מקרה שומר אמונים לדער משכיל...

ואני יכולה להעיד

אמנם רק עדות שמיעה ואני אישה אז לפי ההלכה אני ממש לא נחשבת... ובכל זאת, שבן הרב חש בטוב, עובד קשה כתמיד ומשתדל למלא את שאר זמנו הפנוי בלימוד תורה והלכה לקראת חג הפסח הקרב ובא. ובהזדמנות זו אני באמת רוצה לבקש לראות כאן יותר את בן הרב, אנחנו מתגעגעים אלייך
!!!

אני פה וקצת שם

מה שבטוח שלא בחוזרים בתשובה. בכל מקרה קצת נגמלת מהתמכרות קשה. אבל חושבים עליך ואוהבים אותך! את זה אני יודעת גם מהסגן. אלוהימית.

ידעתי שמשתלם לי להתפלל 3 פעמים ביום

היי אלוהמית נשמתי התגעגעת לך בטירוף את בגמילה ? יופי אבל אל תשכח לקפוץ לפעמים להראות אות חיים אוהב אותך מאוד דער משכיל נ"ב תמסור ד"ש רותחת להשרים והסגנים

למעלה