ואפילו לא ידעתי...אתה רוצה ציטוטים של כל הנכתב בפורום במשך כל בחודשים האחרונים??, איזה נעלמתי?...אז לא כתבתי, אז מה??? נו ב'מת...מותר לי קצת להיות פאסיבי. ואתה סיטרא, אפילו לא ניסית לנחש מה איתי, נראה לך שאני לא פגיע?? מה איתך הכל בסדר?? איך שלא יהיה, תרגיעו, אני בסדר, לא זז כלום, הכל כרגיל.
טוב גמני רוצה , אולי נפתח במבצע שכל החברים יהפכו לפאסיבים , מה יהיה אז ? האאאא ????? טוב אתה לא חייב אותנו כלום , אבל תורה הוא וצריך אני ללמוד , תשפיע קצת מתורתך גם עלינו , למה נגרע ????? אל תמנע טוב מבעליו
ההודעה שפירסמתי לפיה החמור מצא אתון הייתה מתיחת האחד באפריל מה, זה לא היה ברור? מישהו באמת חשב שהוא מצא אתון? נ.ב. חמורו של משיח, השוהה לידי, מוסר שהוא בכל מקרה שומר אמונים לדער משכיל...
אמנם רק עדות שמיעה ואני אישה אז לפי ההלכה אני ממש לא נחשבת... ובכל זאת, שבן הרב חש בטוב, עובד קשה כתמיד ומשתדל למלא את שאר זמנו הפנוי בלימוד תורה והלכה לקראת חג הפסח הקרב ובא. ובהזדמנות זו אני באמת רוצה לבקש לראות כאן יותר את בן הרב, אנחנו מתגעגעים אלייך
היי אלוהמית נשמתי התגעגעת לך בטירוף את בגמילה ? יופי אבל אל תשכח לקפוץ לפעמים להראות אות חיים אוהב אותך מאוד דער משכיל נ"ב תמסור ד"ש רותחת להשרים והסגנים