מישהו שמע אולי על

מישהו שמע אולי על

אלוהמית ? הסגן שלה ? חמורו של משיח ? ברור ? בן הרב ? גאי ? חסרים פה כמה מאריות החבורא , שנים שלא ראיתי אות חיים מחברי הנ"ל מישהו אולי שמע על הם ? אני מת לשמע על שלומם הטוב כל קטע של אינפורמיצה בבקשה אל תיבת המסרים על על אחת ואחת הנחת פרס גדול (ראה אתר FBI)

יעלוש2

New member
אולי????

הם עברו כמוך לפורום חוזרים בתשובה או ליהדות רצונילית

adam222

New member
דער משכיל, אני ממש פגוע ../images/Emo3.gif

למה אני לא ברשימה? ואני גם לא מופיע באתר של ה-FBI... ממש חוצפה <אדם מאחל בוקר טוב לבאי הפורום - אלה שמכירים וגם אלה שלא>

ברוריה2

New member
ובוקר טוב גם לך!!

איזה כבוד איזה אורח! התכבד נא בעוגה ולימונדה קרה. (כן, כן, הבטחתי גם במציאות..ולא שכחתי!)

Le Fay

New member
אה... זו היתה פרובוקציה מכוונת

להוציא אותך מהמחבוא. רואה שעבד?

אדם2222222222222222

אני לא מאמין לראות פניך לא פיללתי חשבתי שזה יהיה תפלת שווא התגעגעת לך מאוד איזה כייך לראותך שוב אצלינו לראות שאתה חי רק בשביל אדם היה שווה לפתוח האשכול של הנעדרים אוהב אותך "ושבו בנים לגבולם "

לילית3

New member
אדם??? למה זכינו? אתה רואה מה זה..

אם לא נמצאים כאן יום-יומיים - זהו, נשכחת.. אולי תחזור לפה קצת?? שיהיה יותר מעניין???

לילית נשמתי

היום יש הפרש 8 שעות בין ניו-יורק לישראל, לא כמו שהיה עד שבוע רק 7 שעות, אז כשאני חוזר מעבודה ואכילת ארוחת ערב בשעה 8 , כבר 3 בלילה בישראל , ואת לא בצאט אז, מיס-יו ! אקווה למצוא אותך בצאט בשבת , או ביום ראשון (לא עובד )

גל נעים

New member
מי אמר אני ולא קיבל?....../images/Emo42.gif

אם זה מנחם אותך, אז אני לא נעלמתי לשוווווווווווום מקום. [אולי לפורום שלי-יהדות ראציונאלית...,

גל נעים

New member
למרות שלא שאלת איפה "גל נעים"!!!!!.

<גל בפרץ של לב טוב מזמין את כולם לעוגת גבינה+
מקופלת טעים טעים....על חשבונם
.

כן נעלמת גולש!

ואני זקן מידי לדלג כל יום כבר על פורומים שונים , סורי בשנים הזיקנה לא אוהב לחלוף בית

סיטרא

New member
אני שמעתי,

אלוהימית, או השד יודע מה שמה, מתכננת עידן קרח חדש, רק הסטרא אחרא ימיסהו. הסגן שלה, אוי, הסגן הנוראי, הס מלהזכיר את שמו האיום, זיו פניו ככרוב, מוצא פיו כשרף וכל דרכיו שאול. החמור כמעט והגיע לשערי ירושלים, אך אחז השיתוק בירכו השמאלית, הוא אף פגש באתון קוסית ועכשיו עוסק במעשי אהבים, טוענים שעוד יבוא. בן הרב חזר לסורו, דהיינו להסתופף בכנף אביו הרב, עוד יבוא השלום לשכון. גאי, ? ? שוהדא גאי ? הלנו הוא ? וכך אחרי רשימה זו הגיע הזמן שיבואו האף בי איי ויעצרו את כל הראוי עצירה וכך נקרב את אור השכינה ונשב בסוכתו של לוייתן עד לקץ העולם. סיטרא

למעלה