מישהו רוצה חשבון Gmail

ilsites

New member
מישהו רוצה חשבון Gmail../images/Emo35.gif

קיבלתי עוד כמה הזמנות...
נא לשלוח לי אימייל במסרים אליו לשלוח הזמנה.

לא ברורה לי ההיסטריה עם המייל הזה

יש לי יותר מ-10 כתובות מייל שונות, כולן מגיעות לאאוטלוק שלי. למה שאני ארצה עוד כתובת, במיוחד כזו שלא ניתן לקבל דרך אאוטלוק? למה גם אנשים שכבר יש להם מייל ממהרים לפתוח שם חשבון?

אוריקס

New member
כשתשתמשי, תביני

[אם את רוצה הזמנה, תגידי] הוא עושה כל מיני דברים קטנים, השימוש בו מאד פשוט ואינטואיטיבי, הוא טס... דוגמא קטנה: יש משמאל סרגל כלים עם כל התיקיות (דואר נכנס, טראש...). בכל מייל רגיל אם אני לוחץ על תיקייה מסויימת זה גורם לרענון הדף, בגוגל לא, זה רק מרענן רק את החלק שבו מוצגות ההודעות. עוד דוגמא: נגיד ואני שולח לך מייל, ואת שולחת לי, ואני שוב מגיב, ואת שוב מגיבה (וחוזר חלילה)... בכל תיבה רגילה מצטברים לי 100 הודעות שונות, שמכילות גלגולים שונים של אותה "שיחה". גוגל יודע לאחד את כל ההודעות להודעה אחת (וזה כולל גם כשעושים forward). זה פשוט יותר כיף להשתמש בזה...

לסיכום ../images/Emo26.gif

בין כל הוובמיילים - הוא בהחלט הכי טוב. אבל עדיין - לא משתווה לאאוטלוק
אבל אני בהחלט אשתמש בתיבה בשביל דואר זבל (קבלת סיסמאות וכו' שתמיד גוררות הוספה שלי למליון רשימות תפוצה...). גודל התיבה אידיאלי למקרה הזה, לא צריך להכנס ולמחוק כל הזמן

אוריקס

New member
עוד מישהו../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, זה יקח יום יומיים (זה עושה לי בעיות עם ההזמנות בבית שלי, אני צריך לשלוח ממחשב אחר)...

Trranger

New member
יש לו הרבה יתרונות

המנגנון אנטי-ספאם שלו מצויין... הוא חוסם גם דואר בעברית ובאנגלית ומצליח לא רע. הוא גם כמובן לומד מהודעות שהוא לא זיהה ואת מסמנת כספאם. התצוגה של ההודעות נעשית לפי "שיחות"(conversations) ולא אימיילים. זאת אומרת שאם מישהו שולח לך אימייל, את מחזירה לו הודעה והוא מחזיר לך שוב, כל ה3 הודעות האלו יוצגו כ"שיחה" אחת בINBOX וכשתיכנסי אליה הוא יציג לך את היסטוריית ההודעות הקשורות לשיחה הזאת. זה מאוד נוח ונותן אפשרות להרבה הודעות להיות מוצגות בINBOX
חוצמזה שכל הממשק שלו נוח מאוד, מהיר מאוד ופשוט. הקטע של ה1000 מגה זה החלק הפחות מושך אחרי שמתחילים להשתמש בשירות. הרי מי באמת משתמש בג'יגה איחסון
אבל הממשק שלו פשוט מדהים

havlaz

New member
אני מסכים עם הילדה

יש לי כתובות שלי, שלא תלויות בגחמות שונות של ספקי אכסון חינמיים. כל מה שהם נותנים יש בהאוטלוק ויותר נוח - כל החשבונות מתרכזים למקום אחד, לא צריך להכנס לאתר של גוגל בשביל לבדוק את האי-מיילים כל פעם, הכל מתוכנה אחת. ויש לי חשבון של ג'ימייל והשתמשתי בו קצת. עדין לא החלטתי שאני עובר אליו ממה שיש לי.

למעלה