אני יותר מתכוון לתמונה הכללית
החמישיה הראשונה של הקאבס בסדר גמור הגנתית, ואפילו יותר. אפילו לאב היום (שהוא החוליה ההגנתית החלשה) עשה
כמה פעולות אנרגטיות והקשה על זריקות, מה שלא אפיין אותו העונה וקיבל על זה לא מעט ביקורת.
זה מתחיל להיות בעייתי כשהקאבס רוצים לגמור משחקים ובלאט מכניס את הספסל לתמונה, הוא לא מקבל מהם כמעט
כלום בתמורה. היום היה קצב של 30 הפרש והקאבס לא הצליחו לגמור את זה בדיוק מאותה סיבה, הספסל כמעט באופן קבוע
מפסיד במאצ'-אפים מול הספסל של הקבוצות היריבות.

האם זה בגלל שבלאט לא מערב מספיק את ג'ונס ומילר? (בהתחלה חשבתי שכן, אחרי הטריידים אני כבר מגיע לתובנה
שהם פשוט לא נותנים לו סיבה). האם הוא צריך לערב יותר את האריס? אולי אבל האריס קיבל המון הזדמנויות ולא הראה שהוא בשל מספיק בשביל לקבל דק' כשיש עדיין על מה לשחק (אם כי יש לו פוטנציאל).

בינתיים התקשורת באוהיו לא מפסיקה להתעסק באיזה טוויטר שלברון צייץ שהוא כותב בו משהו בסגנון "אל תחשבו איך להצליח על חשבון אחרים, תהיו חלק מההצלחה" ועלו ספקולציות שהוא כיוון את זה כלפי קווין לאב. בינתיים הבליצ'ר ריפורט כותב שלברון
רמז לכתב "כריס היינס" שזה אכן כוון כלפי לאב, אבל קשה לי להאמין שאם לברון היה רוצה לאמר משהו ללאב הוא היה עושה את זה בצורה כל כך ציבורית, כשגם ככה האוהדים של הקאבס תהו עד כה על קנקנו של לאב.

מעניין בקליבלנד