מישהו רואה OKC?

מישהו רואה OKC?

אגב פלופ חריף של CP3 עכשיו, מעניין מתי ייפצע שוב כתוצאה מפלופ

מיץ' מקגארי נתן פה את משחק חייו

אני זוכר שלפני כמה זמן דיברתי פה עם כמה אנשים גם על מיץ' מקגארי שלא בטוח שהוא יכול להיות אופציה ב-OKC של היום , אז הוא נתן את משחק חייו עם 19 נקודות , 10 ריבאונדים ו-+/- של +19 , כמו של רג'י ג'קסון , ויותר גבוה מ-+/- של ווסטברוק דוראנט.

FrecCo

Active member
שמעו קליבלנד נראית מדהים

איזה משחק מסירות, איזה התלהבות
רואים כמה לברון נהנה שהחברים שלו משחקים טוב, הקבוצה נמצאת בווייב הכי טוב שהייתה בו מתחילת העונה, כולם נראים כאילו הם נהנים מכל רגע. נקווה שימשיכו ככה

OrEl74

Well-known member
מנהל
כן אבל....

לחטוף 105 נק' מקבוצה כמו הלייקרס זאת חתיכת נקודה שחורה להגנה.

בעיקר נקודה שחורה לספסל

הלייקרס לא היו בשום שלב במשחק החל מהמחצית השניה. הספסל של הקאבס כמו ברבע הרביעי הגארבג' טיים מול
הקליפרס מפסיד גם הפעם ברבע האחרון הגארבג' טיים לספסל של הלייקרס. יהיה חייב להיות שיפור בתחום הזה, ובינתיים לא מילר ולא ג'ונס נותנים יותר מדי חומר למחשבה לבלאט (שיחקו קטסטרופה ברבע האחרון מול הקליפ'ס, מילר רשם איזה 3 איירבולים)
הקאבס נשענים על 7 שחקנים ועוד שני חצאים (בעיקר דלבדובה ומדי פעם מריון). זה רחוק מלהספיק וצריך לעשות חושבים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא ראיתי את המשחק

אז אני מניח שאתה יודע יותר טוב ממני.
.אני רק אציין שהלייקרס היו עם 49 נק' במחצית כך שהקצב במחצית השניה, לא היה הרבה יותר גבוה מהמחצית הראשונה.
&nbsp
&nbsp

אני יותר מתכוון לתמונה הכללית

החמישיה הראשונה של הקאבס בסדר גמור הגנתית, ואפילו יותר. אפילו לאב היום (שהוא החוליה ההגנתית החלשה) עשה
כמה פעולות אנרגטיות והקשה על זריקות, מה שלא אפיין אותו העונה וקיבל על זה לא מעט ביקורת.
זה מתחיל להיות בעייתי כשהקאבס רוצים לגמור משחקים ובלאט מכניס את הספסל לתמונה, הוא לא מקבל מהם כמעט
כלום בתמורה. היום היה קצב של 30 הפרש והקאבס לא הצליחו לגמור את זה בדיוק מאותה סיבה, הספסל כמעט באופן קבוע
מפסיד במאצ'-אפים מול הספסל של הקבוצות היריבות.
&nbsp
האם זה בגלל שבלאט לא מערב מספיק את ג'ונס ומילר? (בהתחלה חשבתי שכן, אחרי הטריידים אני כבר מגיע לתובנה
שהם פשוט לא נותנים לו סיבה). האם הוא צריך לערב יותר את האריס? אולי אבל האריס קיבל המון הזדמנויות ולא הראה שהוא בשל מספיק בשביל לקבל דק' כשיש עדיין על מה לשחק (אם כי יש לו פוטנציאל).
&nbsp
בינתיים התקשורת באוהיו לא מפסיקה להתעסק באיזה טוויטר שלברון צייץ שהוא כותב בו משהו בסגנון "אל תחשבו איך להצליח על חשבון אחרים, תהיו חלק מההצלחה" ועלו ספקולציות שהוא כיוון את זה כלפי קווין לאב. בינתיים הבליצ'ר ריפורט כותב שלברון
רמז לכתב "כריס היינס" שזה אכן כוון כלפי לאב, אבל קשה לי להאמין שאם לברון היה רוצה לאמר משהו ללאב הוא היה עושה את זה בצורה כל כך ציבורית, כשגם ככה האוהדים של הקאבס תהו עד כה על קנקנו של לאב.
&nbsp
מעניין בקליבלנד :)

fatnoam

Active member
זה לא כזה נכון

שבעה וחצי שחקנים בהחלט מספיקים לריצת פלייאוף. פה ושם אתה זקוק לאיזו הבלחה הזויה, אבל זה מה יש.
&nbsp
בבוסטון של האליפות זה מאוד בלט. רונדו, גארנט, פירס אלן ופרקינס בחמישיה. בספסל? ג'יימס פוזי ובייבי דייויס. ופחות או יותר זהו. פה ושם היה איזה משחק הזוי של ליאון פאו עם 19 נק', ועוד איזה שני משחקים שאדי האוס עשה משהו עם היכולת שלו לדפוק שלשות. וזהו.
&nbsp
זה בהחלט מספיק.

ביג בייבי כמעט לא שיחק באותה עונה (8 דקות למשחק ולא בכולם)

אבל הנקודה שלך דווקא משתקפת טוב בסלטיקס של אותה עונה. במהלך הפלייאוף, למעט החמישייה ופוזי, אף שחקן לא נתן מעל 14 דקות כאשר שני הבאים בתור, פיג'יי בראון וסם קאסל הם בבכלל החתמות של סוף מרץ וכמעט ולא שיחקו בעונה הסדירה לכן פחות רלוונטיים לדיון על קליבנד בנקודה הזאת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הספרס מנצחים את טורונטו

פופוביץ' מגיע לניצחון ה-1000 בקריירה.
&nbsp
כבוד!
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
מתי אלמד קודם להתעורר אח"כ לכתוב?